Printul Charles se intalneste cu Iohannis si cu Ciolos sa ia Transilvania?

Distribuie!by PRINTUL Charles a revenit în Romania. Se intalneste cu presedintele. De ce? Prinţul Charles a revenit în România şi se va întâlni, după-amiază, cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Dacian Cioloş. (INTRA VTR) Moştenitorul casei regale britanice va discuta cu autorităţile române, cel mai probabil, despre acţiunile fundaţiei sale. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

PRINTUL Charles a revenit în Romania. Se intalneste cu presedintele. De ce? Prinţul Charles a revenit în România şi se va întâlni, după-amiază, cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Dacian Cioloş. (INTRA VTR) Moştenitorul casei regale britanice va discuta cu autorităţile române, cel mai probabil, despre acţiunile fundaţiei sale. După ce a vizitat în dese rânduri România, Prinţul Charles şi-a înfiinţat o organizaţie non-profit. Oficial, Printul de Wales deţine o casă săsească în satul Viscri, judeţul Brasov, ce urmează să devină Centrul de Pregătire al Prinţului de Wales în Transilvania, cu o sala de conferinţe, o cafenea şi camere pentru turişti. Moştenitorul casei regale britanice mai deţine o proprietate în Valea Zalanului, în judeţul Covasna, anunță Realiatea TV.

PRINTUL Charles, în Romania. Se intalneste cu PRESEDINTELE. De ce?

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dupa noua lege un om va trebui sa aduca de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucreaza sa poata achita cei 665 lei catre bugetul de stat
Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați.
1994 Rockefeller cere o NOUA ORDINE MONDIALA la dineul ONU
Diferenta intre parintii buni si parintii inteligenti
Elveția a închis toate restaurantele McDonalds din cauza concentrației ridicate de dioxină din cașcaval
Un fost Ateu acum pustnic prin padurile muntilor.Politicienii reprezinta exact ceea ce sunt aceia care ii aleg. Daca noi suntem needucati ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem corupti ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem cinstiti, credinciosi, ne alegem oameni care ne reprezinta.
Ministrul ungar de Externe, atac la creștinofobia Europei: Este dominată de o formă nesănătoasă de secularism, fiind stânjenită de religia și tradițiile sale creștine. Creștinofobia a devenit ultima formă acceptabilă de discriminare!
Cum te îmbolnăvești în spital? Te internezi ca să te tratezi și ieși mai bolnav decât înainte. Poti lua 650 de tipuri de infectii!
Avocatul Marian Nazat: România n-are curajul de a-și înfrunta stăpânii, după ce și-a distrus întreaga economie ca să intre în grațiile marilor licurici. Renașterea națională nu va mai avea loc, patriotismul e, în ochii multora, precum boala venerică
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
Cum au DISPĂRUT sectoare întregi din economia României. Semnal de alarmă al Academiei Române: Este practic inexplicabilă scăderea industriei alimentare
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite