Printul Charles si noua lui religie: o credinta foarte speciala sustine el

Distribuie!by Organizatia Mondiala economica Islamica a sperat sa atraga un ambasador cheie , la prima intalnire a islamistilor intr-o tara nemusulmana. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat Printul Charles a acceptat invitatia cu un mare entuziasm. Aratandu-se foarte emotionat ca a fost ales, acesta si-a inceput speech-ul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Organizatia Mondiala economica Islamica a sperat sa atraga un ambasador cheie , la prima intalnire a islamistilor intr-o tara nemusulmana. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat Printul Charles a acceptat invitatia cu un mare entuziasm. Aratandu-se foarte emotionat ca a fost ales, acesta si-a inceput speech-ul cu sintagma “pacea sa fie cu voi”si cu As-Salamu-Alaykum.

Venirea printului la noi a fost un eveniment pozitiv, afirma arhitectul evenimentului Abdel-Wahed El-Wakil. De asemenea printul incearca sa imbratiseze islamul, fiind patron de cel putin doua decenii al Centrului Oxford pentru studii islamice, unde in 1993 deja a tinut un speech, pe tema islamismul in tarile vestice, care a prins mare ecou in Orientul Mijlociu.


loading...

Directorul centrului, Farhan Nizami, care il cunoaste pe print de 20 de ani, sustine ca Printul a facut ca britanicii sa se simta parte dintr-o poveste narativa istorica. “Nu cred ca este o persoana vestica care sa sustina mai mult islamismul si sa fie un atat de bun prieten al lumii musulmane. Este un bun prieten al musulmanilor”, a afirmat in continuare Nizami.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/prince-charles/10434069/Prince-Charles-and-religion-a-very-special-faith.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite