Prințul Charles sprijină extremiștii maghiari ?!

Distribuie!by Preiau un articol de pe blogul securitatea Romaniei ca sa va arat ca nu sunt singura care si-a dat seama de faptul ca Printul Charles si Casa regala stau in spatele dezmembrarii Romaniei si a preluarii Transilvaniei de catre “maghiari” si ca reptilienii se ascund in spatele paravanului unguresc […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preiau un articol de pe blogul securitatea Romaniei ca sa va arat ca nu sunt singura care si-a dat seama de faptul ca Printul Charles si Casa regala stau in spatele dezmembrarii Romaniei si a preluarii Transilvaniei de catre “maghiari” si ca reptilienii se ascund in spatele paravanului unguresc de a cere autonomie si de a diviza tara.

Cu toate că, mă gandeam la acest lucru de ceva timp – mai exact de când am observat cu câtă patimă Prințul Charles face publicitate Transilvaniei, doar Transilvaniei. De aceea, acum câteva zile am lansat o ipoteza pe Facebook (vezi foto), privind sprijinul tăcit pe care prințul Charles îl oferă extremiștiilor maghiari. Extremiști, care vor cu orice preț să “pună mâna” pe Transilvania sau dacă s-ar putea… măcar pe Ținutul Secuiesc.
Astăzi, ipoteza mea începe să fie confirmată într-o mică sau mare masură. De ce spun asta?


Pe site-ul stirilor PRO TV, a apărut un articol intitulat:
Primarul din Sf. Gheorghe:”Sper că Prințul Charles va întelege că Ținutul Secuiesc merită autonomia”
Am sa extrag cateva citate:

Primarul din Sfantu Gheorghe Antal Arpad, liderul local al UDMR, afirma: “Eu cred ca Printul Charles este un ambasador al Tinutului Secuiesc, cel putin din punctul de vedere al promovarii turismului. Un ambasador al Transilvaniei si al Tinutului Secuiesc si speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti”.


“Speram ca, peste nu foarte mult timp, va deveni un ambasador si din punctul de vedere al intereselor comunitatii secuiesti pentru ca, venind foarte des in zona noastra si intalnind foarte multi localnici, va intelege ceea ce foarte putini inteleg inca in Europa si foarte, foarte putini in Bucuresti – ca aceasta zona merita sprijinita si merita sa aiba un statut special, un statut de autonomie”.

Printul Charles are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.

In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Miclosoara, construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si renovat de catre descendentii familiei Kalnoky. De asemenea, printul Charles s-a aflat in vizite private si in judetele Mures si Harghita.

loading...

Printul Charles spunea ca si-ar dori sa intalneasca si la britanici “sentimentul apartenentei, al identitatii,” pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania. (atentie! nu face referire la toti locuitorii din Romania, nici macar nu foloseste acest cuvant: Romania, ci doar TRANSILVANIA).

25 de minute mai tarziu…

Deja am revenit la material, pentru că Victor Niță, autorul cărții Nucleul-Enigma Spionajului Romanesc, mi-a spus și varianta lui vizavi de Prințul Charles și promovarea privind autonomia Transilvaniei sau măcar a Tinutului Secuiesc- de aceea am ținut să adaug și concluziile sale, care sunt in deplină concordanță cu ale mele.

Așadar, având în vedere faptul că, atât Prințul Charles, cât și Regele Mihai, fac parte din dinastia regală a Europei (nobilimea neagra= cele mai bogate familii cu sange “nobil”), iată ce știm până acum despre legatura lor cu cei care vor sa dezbine Romania:

1. Regele Mihai a semnat Declaratia de la Budapesta, prin care era de acord cu cedarea Transilvaniei ungurilor în schimbul “tronului” unei Românii fără Transilvania !!!

2. Prințul Charles, promovează o Transilvanie (independentă) și potrivit unor zvonuri el urmarește să fie “înscăunat” peste o Transilvanie autonomă.

Concluzie
Această situație nu ne-ar mira, având în vedere faptul că ambii provin din nobilimea neagra și au practic acelasi sange și mai ales- sprijin (Vatican) comun- cei doi doresc o împartire “frațească”, unul dorește tronul unei Românii fără Transilvania, pe când celălalt dorește tronul unei Transilvanii independente, dezlipită de România- PROBABIL ÎN ASTA CONSTĂ AGENDA REGALĂ SECRETĂ VIZAVI DE ROMÂNIA !!!

http://securitatea-romaniei.blogspot.ro/2012/06/printul-charles-sprijina-extremistii.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite