Printul Charles vine saptamana viitoare la Cluj sa primeasca titlul de Doctor Honoris Causa si sa isi viziteze un palat ce il detine langa Cluj. Si-au luat tara inapoi?

Distribuie!by Prințul Charles vine la Cluj, pentru prima dată, săptămâna viitoare, urmând să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj. Prințul Charles vine la Cluj, oraș unde urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj în cadrul unei ceremonii solemne, care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prințul Charles vine la Cluj, pentru prima dată, săptămâna viitoare, urmând să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj.

Prințul Charles vine la Cluj, oraș unde urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj în cadrul unei ceremonii solemne, care este programată luni, accesul fiind unui restrâns.


Prințul Charles este un vizitator frecvent al României, în special al Transilvaniei, regiune unde a mers de numeroase ori în vizite private.

De altfel pentru prima dată prințul Charles a vizitat Transilvania în urmă cu aproape 20 de ani, în 1998.


Prințul Charles deține cel puțin zece proprietăți în Transilvania.

loading...

Fundația pe care o patronează, “Mihai Eminescu Trust”, a finanțat, printre altele, și numeroase lucrări de renovare la palatul Bannfy din Bonțida, conform actualdecluj.ro. Prințul Charles a vizitat castelul în 2002, când a inspectat lucrările de renovare într-o vizită scurtă, de o oră.

http://www.libertatea.ro/stiri/printul-charles-vine-la-cluj-saptamana-viitoare-1850685

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Parteneriat între Facebook și autorități pentru blocarea utilizatorilor care incită la proteste
Imam musulman s-a căsătorit cu o fetiţă de şase ani. Copila e speriată: “Mi-e frică de acest bărbat!” (Video)
Iata cum se contrazic EVOLUTIONISTII.. Ce au in comun piramidele din Egipt, Leonardo Da Vinci si floarea soarelui? Divizia De Aur Formula lui D-zeu folosita de catre medici, stomatologi, pictori,arhitecti 1,618 peste tot ( Bronhii, cohleea, ADN) Declaratia OFICIALA ca pamantul exista de 6000 de ani Sosirile - episodul 38
UN PROFESOR SUSTINE CA TOATA ISTORIA TREBUIE RESCRISA! CINE A CONSTRUIT DE FAPT PIRAMIDELE!
Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa
In zilele de CRACIUN se fac cele mai mari sacrificii de copii la satanisti si in CASELE REGALE reptiliene!!
După ce a alungat Fondul Monetar, Orban emite moneda fără dobândă
A fost UCIS Corneliu Vadim Tudor? Dovezile care CUTREMURĂ România
Dr. Virgiliu Gheorghe: Halloween este o sărbătoare care promovează un comportament violent, specific vrăjitoarelor și monștrilor pe care îi invocă. Efectele asupra copiilor se vor vedea în timp
Este oficial, s-a aprobat! Jumătate din calea ferată, tăiată la fier vechi
Garguii – simboluri sataniste ale reptilienilor expuse pe Catedralele Gotice ale Bisericii Crestine ! Acestea influenteaza subconstientul uman prin energia lor negativa !
Olimpia, mama lui Alexandru cel Mare, intretinea relatii s*xuale cu serpi mutanti ( ingeri decazuti), zei, reptilieni hibrizi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite