Printul Charles vine saptamana viitoare la Cluj sa primeasca titlul de Doctor Honoris Causa si sa isi viziteze un palat ce il detine langa Cluj. Si-au luat tara inapoi?

Distribuie!by Prințul Charles vine la Cluj, pentru prima dată, săptămâna viitoare, urmând să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj. Prințul Charles vine la Cluj, oraș unde urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj în cadrul unei ceremonii solemne, care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prințul Charles vine la Cluj, pentru prima dată, săptămâna viitoare, urmând să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj.

Prințul Charles vine la Cluj, oraș unde urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa al unei Universități din Cluj în cadrul unei ceremonii solemne, care este programată luni, accesul fiind unui restrâns.


Prințul Charles este un vizitator frecvent al României, în special al Transilvaniei, regiune unde a mers de numeroase ori în vizite private.

De altfel pentru prima dată prințul Charles a vizitat Transilvania în urmă cu aproape 20 de ani, în 1998.


Prințul Charles deține cel puțin zece proprietăți în Transilvania.

loading...

Fundația pe care o patronează, “Mihai Eminescu Trust”, a finanțat, printre altele, și numeroase lucrări de renovare la palatul Bannfy din Bonțida, conform actualdecluj.ro. Prințul Charles a vizitat castelul în 2002, când a inspectat lucrările de renovare într-o vizită scurtă, de o oră.

http://www.libertatea.ro/stiri/printul-charles-vine-la-cluj-saptamana-viitoare-1850685

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite