Printul William avertizează că în lume există prea mulți oameni | Reptilele vor sa ne depopuleze

Distribuie!by loading... Creșterea rapidă a populației umane riscă să aibă un “impact teribil” asupra lumii, a avertizat ducele de Cambridge. Ducele a spus că, prin urmare, viața sălbatică a fost pusă sub “o presiune enormă” și a cerut ca problema să fie abordată cu o forță reînnoită. Preocupările prințului sunt […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Creșterea rapidă a populației umane riscă să aibă un “impact teribil” asupra lumii, a avertizat ducele de Cambridge.

Ducele a spus că, prin urmare, viața sălbatică a fost pusă sub “o presiune enormă” și a cerut ca problema să fie abordată cu o forță reînnoită.

Preocupările prințului sunt un ecou ale bunicului său, ducele de Edinburg, care în 2011 a susținut că e nevoie de “limitarea voluntară a familiei” ca mijloc de soluționare a suprapopulării, pe care a descris-o drept cea mai mare provocare în conservarea mediului

Nepotul său, patronul regal al Trustului Tusk, a declarat pentru cina de gală din Londra că au fost luate măsuri pentru a salva anumite populații de animale.

“În timpul vieții mele, am văzut populațiile sălbatice globale scăzând cu peste jumătate”, a spus el.

“Va trebui să muncim mult mai mult și să ne gândim mult mai adânc, dacă trebuie să ne asigurăm că ființele umane și celelalte specii de animale cu care împărtășim această planetă pot continua să coexiste.

“Populația umană este în creștere rapidă în Africa şi este prevăzută să se dubleze până în 2050 – o creștere uluitoare de trei milioane și jumătate de oameni pe lună.

“Nu există nicio îndoială că această creștere a numărului de oameni pune viața sălbatică și habitatele sub o presiune enormă.

“Urbanizarea, dezvoltarea infrastructurii, cultivarea – toate lucrurile acestea sunt bune în sine, dar ele vor avea un impact teribil dacă nu vom începe să planificăm și să luăm măsuri acum”.

loading...

Ducele a spus că supraîncălzirea globală și alimentarea cu apa din ce în ce mai săracă ar putea avea un “efect catastrofal” fără a veni cu idei noi despre cum să se atenueze astfel de provocări.

“Va trebui să muncim mult mai mult și să ne gândim mult mai adânc, dacă trebuie să ne asigurăm că ființele umane și celelalte specii de animale cu care împărtășim această planetă pot continua să coexiste”, a adăugat el.

Ducele a avertizat că multe specii, inclusiv rinocerul, leul și pangolina, se confruntă încă cu o amenințare existențială din cauza comerțului ilegal cu animale sălbatice.

“Este barbar, distrugem mijloacele de trai și comunitățile susțin crima organizată”, a spus el.

“Lumea este un loc mai rău din această cauză (n.r. a suprapopulării) și trebuie să stopăm acest lucru”.

El a mai spus că a fost mulțumit de faptul că guvernul a anunțat recent planurile sale de a limita vânzările de fildeș în Marea Britanie.

N.Red. Prințul William are deja doi copii iar soția sa Kate e însărcinată cu al treilea …Se pare că prințul s-a autoexclus de la “lupta împotriva suprapopulării planetei”, de care tot el ne vorbeşte cu patos progresist

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1168855&title=inca-unul-din-reteaua-progresista-tocmai-s-a-dat-de-gol-singur-printul-williams-avertizeaza-ca-sunt-prea-multi-oameni-pe-pamant-oare-de-ce-nu-se-da-pe-el-ca-exemplu-si-se-gandeste-mereu-doar-cum-sa-i-reduca-pe-altii-

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro