PRO TV, AFACERE ASCUNSĂ cu statul! ȘOC în media, de Centenar. DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ale unui jurnalist

Distribuie!by Jurnalistul Val Vâlcu a dezvăluit că postul de televiziune Pro Tv a cerut bani de la stat pentru finanțarea serialului Las Fierbinți și i-a primit. Într-un articol publicat pe DcNews.ro, intitulat „Asta e România. La mulți ani, Pro tv!”, Val Vâlcu face acuzații grave la adresa cunoscutului post de televiziune, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Jurnalistul Val Vâlcu a dezvăluit că postul de televiziune Pro Tv a cerut bani de la stat pentru finanțarea serialului Las Fierbinți și i-a primit.


Într-un articol publicat pe DcNews.ro, intitulat „Asta e România. La mulți ani, Pro tv!”, Val Vâlcu face acuzații grave la adresa cunoscutului post de televiziune, despre care spune că Radu Vasile și Adrian Năstase i-au șters datorii pe care televiziunile ”mogulilor” nici nu îndrăzneau să le facă.


Jurnalistul dezvăluie că Pro Tv a cerut finanțare de la stat pentru serialul Las Fierbinți și a primit: „Nu-i Pro cine cere, este pro cine dă. Statul român a dat, deja”, punctează Val Vâlcu.

loading...

În această ecuație, ar fi obligatoriu ca Pro Tv să primească ajutor de stat, așa cum a cerut și a mai primit. Radu Vasile și Adrian Năstase i-au șters datorii pe care televiziunile ”mogulilor” nici nu îndrăzneau să le facă. Distracția și patriotismul au un preț. Așa că românii plătesc de trei ori fasolea oferită ”gratis” de ziua postului: odată la cablist, care bagă în prețul abonamentului și tariful Pro; a doua oară la supermarket, în prețul de raft fiind inclusă și factura la publicitatea produsului; a treia oară pot plăti prin ajutoarele de stat”, scrie Val Vâlcu.


https://evz.ro/protv-afacere-statul.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite