Produsele de origine animala – carnea si lactatele – cauzeaza cancer. VIDEO Dr Colin Campbell. Studiul China. Documentar Forks over Knives (s)

Distribuie!by Recomand 3 materiale educative care susțin că alimentația bazată pe produse de origine animală (carne, lactate – brânză, unt, lapte etc) este vinovată de rata mare a cancerului în societatea modernă. Mai întâi, un videoclip din 2009 în engleză, în care Dr. Colin Campbell susține că produsele animale sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Recomand 3 materiale educative care susțin că alimentația bazată pe produse de origine animală (carne, lactate – brânză, unt, lapte etc) este vinovată de rata mare a cancerului în societatea modernă. Mai întâi, un videoclip din 2009 în engleză, în care Dr. Colin Campbell susține că produsele animale sunt principalul vinovat pentru apariția cancerului. Apoi, Studiul China – o lucrare scrisă de nenea ăsta Campbell având la bază un studiu făcut în China pe 880 de MILIOANE de oameni; concluzia: unde se consumă mai multe produse de origine animală există mai mult cancer. Și ultima chestie din cele 3: un documentar cu subtitrare în limba română – Forks over Knives, care arată același lucru – alimentele de origine animală ne îmbolnăvesc în timp ce o dietă cât mai vegetariană este mult mai sănătoasă. Cei care nu pot elimina carnea din dieta lor, măcar să mănânce mai rar și NU din comerț – carne procesată în mod industrial, ci doar din sursă sigură (ferme familiale, mici gospodării, rude la țară etc). NU ignorați perioadele de POST. Detalii în continuare:

1. Video Dr. Colin Campbell – produsele de origine animală cauzează cancer:

………


2. Studiul China

Doctorul american Colin Campbell, considerat un gigant al nutritiei, a scris, dupa cercetari intinse pe zeci de ani, o carte fundamentala, despre legatura dintre cancer si alimentatie. “Studiul China” este considerata punctul de cotitura al medicinei viitorului.

Desi foarte putin cunoscuta de publicul larg, cartea “Studiul China” este apreciata drept cea mai completa cercetare medicala intreprinsa pana acum in lume, ce demonstreaza legatura directa intre cancer si alimentatie. Studiul reuneste zeci de cercetari desfasurate, timp de mai bine de 27 de ani, sub patronajul Institutului National pentru Sanatate din SUA si al Institutului American pentru Cercetarea Cancerului, care l-au finantat. Au fost antrenate universitati si laboratoare de prestigiu si o armata de savanti din intreaga lume, rezultand sute de comunicari stiintifice publicate in literatura de specialitate.
Problema e stiuta de mult: alimentele pe care le mancam sunt cele ce afecteaza in principal dezvoltarea tumorilor canceroase. Noutatea o reprezinta faptul ca “magistrul” acestor descoperiri epocale nu este oarecine, ci un om de stiinta de reputatie internationala, dr. Colin Campbell, profesor la catedra de biochimie si nutritie a Universitatii din Virginia. Detinator a numeroase premii medicale, este considerat unanim un Einstein al nutritiei, iar cartea sa influenteaza azi decisiv dezvoltarea politicilor nutritionale pe plan international.


Harta cancerului in China

loading...

Zhou EnLai, primul ministru al Republicii Populare Chineze, a fost spitalizat in 1974, pentru un cancer al vezicii urinare, o boala cumplita, care i-a produs multa suferinta. Inainte de a muri, premierul Chinei a ordonat sa se faca un studiu national despre cancer, boala care inca nu era bine inteleasa. Au fost investigate cele mai comune 12 tipuri de cancer, la peste 880 milioane de oameni, din peste 24.000 de districte din China. La acest studiu urias au muncit 650.000 de lucratori sanitari, iar ceea ce a rezultat a fost un grandios atlas color, ce arata diferentiat zonele in care cancerul era frecvent intalnit, de zonele unde era aproape inexistent. In anii ’80, cand “atlasul” respectiv a fost descoperit intamplator de cercetatorii americani, acestia si-au dat seama ca au in fata cea mai ampla cercetare biomedicala intreprinsa vreodata in lume, o veritabila comoara medicala a umanitatii. Ceea ce i-a surprins, inca de la inceput, pe savanti au fost variatiile geografice foarte mari ale ratei cancerului. Adica, in unele regiuni, incidenta cancerului de ficat, de exemplu, era de 7 cazuri (la 100 de mii de persoane), iar in altele de 248 (la 100 de mii de persoane); la esofag la fel: 1-2 cazuri intr-o regiune si 435 cazuri in alta. De ce erau diferente atat de mari intre districtele rurale din China?

SURSA și CONTINUAREA – CLICK AICI: Formula AS: Cancerul și alimentația – Studiul China

………

3. Documentar VIDEO Forks over Knives:

“Forks over Knives”, considerat unul dintre cele mai relevante şi complete documentare din lume în domeniul nutriţiei, reprezintă ecranizarea cărţii “Studiul China”, cu apariţiile medicilor şi cercetătorilor Colin Campbell şi Caldwell Esselstyn, care au studiat rolul alimentaţiei în sănătate timp de peste 40 de ani. Documentarul pune în evidenţă legătura puternică dintre consumul de carne şi produse de origine animală, şi absolut toate bolile grave care afectează umanitatea (cancer, accidente cerebrale, afecţiuni cardiovasculare, diabet, osteoporoză, hipertensiune, supraponderalitate etc.), şi furnizează o soluţie simplă şi la îndemâna oricui pentru a le ameliora sau vindeca:alimentaţia. Filmul poate fi urmărit cu subtitrare în limba română la următorul link, cu titlul Alimentatia, factor decisiv al sanatatii noastre! :

http://vegs.ro/documentare/

………

Emilian, 25 martie 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Produsele de origine animala – carnea si lactatele – cauzeaza cancer. VIDEO Dr Colin Campbell. Studiul China. Documentar Forks over Knives (s)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite