VIDEO: Prof. Dr. Florin Colceag: Accidentul a fost un asasinat

Distribuie!by Profesor dr. Florin Colceag, supranumit si “antrenorul de genii”, sustine teoria asasinatului in masa, realizat de catre niste oameni priceputi si inteligenti dar amorali. “Sincer , ma gandesc daca accidentul groaznic care s-a petrecut si pe care il jelim cu totii, a fost un accident sau un asasinat. Pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Profesor dr. Florin Colceag, supranumit si “antrenorul de genii”, sustine teoria asasinatului in masa, realizat de catre niste oameni priceputi si inteligenti dar amorali.

“Sincer , ma gandesc daca accidentul groaznic care s-a petrecut si pe care il jelim cu totii, a fost un accident sau un asasinat. Pentru ca daca ma uit in urma la ce s-a intamplat in Ucraina si daca ma uit in istorie, constat ca jocurile politice internationale, nu ne-au fost favorabile si daca vor sa ne infranga, e suficient sa creeze o miscare exploziva, ca in Ucraina sau ca in Grecia, dupa care ne vor infrange financiar. Noi neavand oameni extrem de inteligenti la butoane, detaliile de finete pier.”


Urmariti clipul de mai jos:

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite