Profetiile despre România si salvatorul fals (anticrist) ale yoghinului indian Gupta Swami

Distribuie!by Inainte de a citi profetiile acestui profet yoghin, trebuie sa va avertizez ca majoritatea acestor profeti denumiti si in Biblie ca profeti falsi, care combina adevarul cu minciuna pentru a insela si devia lumea, vreau sa va sugerez sa  va focusati pe sfarsitul articolului in care Gupta Swami ne […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Inainte de a citi profetiile acestui profet yoghin, trebuie sa va avertizez ca majoritatea acestor profeti denumiti si in Biblie ca profeti falsi, care combina adevarul cu minciuna pentru a insela si devia lumea, vreau sa va sugerez sa  va focusati pe sfarsitul articolului in care Gupta Swami ne spune ca se va ridica un om bun cu credinta in d-zeu ( care? Ca si masonii il numesc pe satana d-zeu, pe langa faptul ca hinduismul nu are nicio treaba cu Iisus si Creatorul crestinilor) si sa comparati aceasta profetie cu altele precum cea a bisericii catolice ( Romania va fi tara maicii domnului- care domn ca lucifer isi zice lord, domn?), cu toate filmele de la Hollywood cat si cartile new-ageiste care fac referire la “salvatorul”, la Maitreya dar si la vampiri, la cartile si filmul Left Behind si veti constata ca din nou este vorba despre anticristul roman, cum puteti citi si aici:
este totusi foarte interesant ca toate religiile inclusiv islamismul, il descriu pe salvatorul lor intr-o maniera opusa lui Iisus, dar Biblia il descrie pe acest impostor astfel: “Seamana cu mielul, dar vorbeste ca balaurul”, asa ca mare atentie si nu va lasati inselati.
În anul 2004, România a fost vizitată de celebrul yoghin Gupta Swami, care este totodată profesor indian şi doctor în istoria religiilor. El este Ghidul spiritual al multor aspiranţi care se află atât în ţara sa natală, cât şi în alte ţări din lume. Cu toate că este aproape necunoscut publicului român, yoghinul şi totodată profesorul indian Gupta Swami este celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător. Multe dintre predicţiile sale s-au adeverit cu o exactitate uluitoare după ce au fost formulate. Gupta Swami a prezis şi, totodată, am putea spune că a anticipat cu o acurateţe extraordinară mai multe evenimente cruciale care între timp s-au petrecut deja la sfârşitul acestui secol, şi de curând a făcut unele preziceri ce urmează să se împlinească la începutul noului mileniu.
Printre prezicerile sale care ulterior s-au adeverit amintim: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, precum şi prăbuşirea şi execuţia capitală a cuplului de despoţi Ceauşescu. Mai ales din această cauză, adeseori, de-a lungul timpului acest faimos yoghin indian a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. La ora actuală se ştie că până şi Elena Ceauşescu a apelat la yoghinul Gupta Swami în anul 1983, însă a fost teribil de deranjată de prezicerile acestuia, în mod evident nefaste pentru conducătorii de atunci ai României. Tocmai de aceea,  soţia dictatorului Ceauşescu l-a silit pe Gupta Swami să părăsească urgent România.
Atunci când s-a aflat în vizită în Bucovina, faimosul yoghin Gupta Swami a făcut o serie de profeţii cutremurătoare. Acestea sunt în concordanţă deplină cu profeţiile unui alt indian şi anume, Sundar Singh, profeţii care circulă în România încă din perioada comunistă anterioară regimului Ceauşescu. În cazul în care aceste profeţii recente ale lui Gupta Swami se vor adeveri, ele anunţă, totodată, la unison cu profeţiile indianului Sundar Singh, transformarea profundă la faţă atât a României, cât şi a întregii planete.
Iată ce a mărturisit cu această ocazie, în anul 2004, indianul Gupta Swami:
„Atunci când am vizitat prima oară România, aproape toţi românii cu care m-am întâlnit sau care au intrat în legătură cu mine nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Una dintre aceste persoane a fost şi Elena Ceauşescu, dar dat fiind faptul că ea nu a fost deloc încântată de evenimentele dramatice pe care i le-am prezis, s-a grăbit să mă numească şarlatan şi apoi, peste doar câteva zile, am fost invitat să părăsesc imediat România. Toate acestea s-au petrecut în anul 1983. Pot să adaug că un înalt personaj din guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar la procesul soţilor Ceauşescu (Gupta Swami a refuzat să precizeze numele acestuia), mi-a mărturisit cu o oarecare uimire că printre şuşotelile Elenei Ceauşescu atunci când se afla cu Nicolae Ceauşescu la binecunoscutul lor proces, a auzit de două ori, cât se poate de clar, că a fost amintit numele meu.”
Moartea actualului preşedinte (Băsescu) va declanşa apoi în România tulburări sociale fără precedent
„În viitor va începe un înfiorător război mondial – cel de-al treilea şi ultimul – ce va fi declanşat şi întreţinut de forţele oculte satanice ce conduc la ora actuală omenirea. România va participa la acest război încă înainte de extinderea şi transformarea lui într-un război de anvergură mondială, din cauza politicii năroade a conducătorilor ei (sunt semnificative, în această direcţie, nenumăratele ştiri care deja au apărut şi continuă să apară pe ici, pe colo în presa din România şi care anticipează acest război: «România se pregăteşte de război», «Preşedintele Băsescu este loial şi aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, târâtă România în războiul altora fără ştirea poporului?»). Datorită declanşării celui de-Al Treilea Război Mondial, tinerii din această ţară (români) vor muri în număr mare, pe capete, în unele ţări străine în locul unor străini, războindu-se pentru o cauză ce este complet străină de interesele românilor. Preşedintele României (Băsescu) va fi ucis până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. La scurt timp după moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României va declanşa tulburări sociale fără precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgăre de zăpadă ce se rostogoleşte vertiginos, declanşând o imensă avalanşă pe panta nenorocirilor româneşti.”
În viitorul apropiat, românii din această ţară vor ajunge să trăiască chiar mai rău decât pe vremea dictatorului Ceauşescu
„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. După ce actuala guvernare (preşedintele Băsescu) va câştiga din nou alegerile, cam în a doua jumătate a acelui mandat se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. Criza socială ce va apare atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi decât a fost dictatorul Ceauşescu. La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău.”
Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi
„În timpul acestei noi revoluţii care va izbucni în viitorul apropiat în România, zeci de mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii care era aşteptată de atâţia ani. În timpul acelei revoluţii ce va izbucni în România va începe apoi o adevărată «vânătoare de vrăjitoare» împotriva vechilor comunişti, cât şi a tuturor acelora pe care voi, cei din această ţară, îi numiţi foştii securişti. În timpul acelei revoluţii, România se va scălda pur şi simplu într-o mare baie de sânge ce va fi pe alocuri asemănătoare cu ceea ce se petrece în filmele despre personajul Dracula pe care le-aţi vizionat (ecranizările romanului scriitorului Bram Stoker). Luaţi aminte că atunci, în timpul acelei noi revoluţii, vor muri atât mulţi oameni ce au fost vinovaţi, cât şi mulţi oameni nevinovaţi. Pentru o anumită perioadă de timp, atunci când acea revoluţie se va dezlănţui, autoritatea de stat din România va dispărea aproape în totalitate. Opinia publică internaţională va fi profund şocată de ceea ce se va petrece atunci în această ţară, dar datorită faptului că va fi preocupată de propriile ei probleme şi de dificultăţile pe care le va face să apară cel de-Al Treilea Război Mondial, va rămâne în expectativă şi nu va interveni în această ţară. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii, toate acestea combinându-se şi cu cel de-Al Treilea Război Mondial, populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. Averile obţinute prin furt şi înşelăciune ale celor care s-au îmbogăţit după anul 1989 vor fi pierdute, după cum şi merită aceşti tâlhari, şi se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge până la urmă în mâinile rebelilor şi ale revoluţionarilor ce vor scăpa de sub orice autoritate statală. Din acest haos însângerat, România va ieşi până la urmă mult purificată.”
Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase atunci când vor apăra România
„Vă mărturisesc că ceea ce mi-a purtat paşii spre pământul binecuvântat al Bucovinei este în special faptul că am avut unele viziuni în conformitate cu care, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici se va înălţa, în întâmpinarea destinului său, cea mai puternică personalitate politică a României pe care o va cunoaşte, poate, mileniul care a început. Tocmai datorită acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit să mă familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde îşi va porni activitatea acest mare Mântuitor al omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că această personalitate grandioasă va avea o mulţime de calităţi excepţionale. Acum sunt sigur de toate acestea după ce am vizitat ceea ce aş putea numi „stâlpii spiritualităţi româneşti“, concretizaţi în incomparabilele şi genialele opere de artă care sunt mânăstirile Moldovei. Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu care va fi tare ca o stâncă. El va conduce acest popor cu o mână de fier, dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept. Până la acea dată când se va afirma ca un mare conducător charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, România va ajunge, la scurt timp după aceea, la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi va atinge cea mai mare înflorire economică. În acele vremuri, militarii români vor fi aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau anapoda, fără niciun ţel, şi îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii împotriva celor care vor ataca această ţară, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca şi acelea ale înaintaşilor lor. Trebuie să ştiţi că toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un ţel nobil, o cauză dreaptă şi un conducător bun şi înţelept, care va fi capabil să-i călăuzească. În secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa spirituală, politică, socială şi economică a acestei planete.”

România va deveni pilonul noii orânduiri internaţionale pe această planetă

loading...
„Raportul de forţe se va transforma radical în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările ce vor fi puternic spiritualizate vor dobândi apoi supremaţia mondială. Trebuie să ştiţi că ţările noastre, India şi România, vor deveni în acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională ce va apare atunci. Grecia, Japonia, Franţa şi Rusia (ce va fi aproape în totalitate spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială ce va fi chiar mai brutală decât cea românească) vor deveni nişte sui generis coloane de susţinere a dezvoltării mondiale, dezvoltare ce va fi bazată mai mult ca niciodată pe spiritualitate, pe cultură, pe religie, pe bună înţelegere, pe iubire şi pe artă, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste şi lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie şi printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeană şi NATO. Toate acestea se vor prăbuşi şi vor dispărea. SUA se va prăbuşi deoarece are picioare de lut şi fiindcă structurile sociale în această ţară au fost consolidate pe minciună şi pe felurite premise false. Slăbiciunea SUA va fi demonstrată adeseori în cursul celui de-Al Treilea Război Mondial, în urma căruia hegemonia SUA va dispărea.”
Imaginati-va socul si dispretul nostru cand am descoperit ca Francmasoneria adora si venereaza sarpele, exact cum faceau grupurile pagane de aproape 5000 de ani. Vom cita din surse masonice si vom prezenta si imagini care vor face dovada incontestebila ca Francmasoneria este luciferica.


Albert Pike, in cartea sa uluitoare, “Morals and Dogma”, vorbeste mult despre importanta venerarii sarpelui in diverse religii mistice ale antichitatii. Sa ne amintim ce spunea acelasi Albert Pike:” Masoneria este identica misterelor din antichitate” ceea ce inseamna ca invataturile lor provin din religiile pagane,satanice, oculte ale antichitatii. “Sarpele incolacit” in jurul oului, era un simbol comun pentru indieni, egipteni si druizi si facea referire la crearea “universului” [p.496, 25 Degree].

  In continuare gasim condamnabil faptul ca Francmasoneria idolatrizeaza druizii:

“Modul nostru de invatare a principiilor breslei noastre provine de la druizi… iar emblemele noastre principale au fost aduse din Egipt…” [William Hutchinson, Mason, “The Spirit of Masonery”, revizuita de George Oliver, New York, Bill Publishing, publicata initial in 1775, p. 195]. Albert Churchward, alt autor mason, scrie ca masonii sunt “actualii druizi”. [Sings and Symbols of Primordial Man : the Evolution of Religions Doctrin from the Eschatology of the Ancient Egyptians, London, England, George Allen and Company, Ltd. 1913, Second Edition, p. 189].


Si George Oliver relateaza despre legatura Masoneriei cu druizii. “Druizii adorau in mod deosebit sarpele. Marele lor zeu, Hu, era reprezentat de aceasta reptila si este considerat de Barzi ca fiind “Minunatul sef Dragon, suveranul raiului ” [G. Oliver, “Sings and Symbols”, New York, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1906, p. 36]. Aceste doua interpretari ale sarpelui si dragonului, ca fiind o singura faptura, este si in concordanta cu Biblia [Apoc. 12:9].

Cand acesti autori masoni Pike, Hutchinson, Churchward si Oliver identifica Masoneria cu religia druizilor, aceasta identificare trebuie ferm condamnata. “Masonii… admira druizii si cativa dintre ei pretind ca Masoneria provine din druidism. Desigur, druizii erau oculti, practicand astrologia si oferind sacrificii umane.” [Dr. C. Burus, Masonic and Occult Symbols Illustrated, p. 28].

De aici rezulta clar ca Francmasoneria practica magia neagra si vrajitoria. Iluministii practicau magia neagra si vrajitoria si tot asa face si Antihristul!

A. Pike relateaza ca si alte religii ale antichitatii de pe glob venerau de asemenea sarpele. [Citate extrase din “Morals and Dogma, p. 496-50]:

1).  Fenicienii reprezentau pe Zeul Nomu (Kneph sau Amun-Kneph) ca fiind sarpe.

2). In Egipt, un soare sustinut de doua vipere era emblema zeului intelepciunii Horhat; sarpele cu glob inaripat era plasat la usile si ferestrele templelor ca un zeu aparator.

3). In vechiul Tir si India “un sarpe era… rasucit in jurul unui trunchi de copac. Python, zeul sarpe, era adorat profetic, iar trepiedul de la Delphi era un sarpe cu trei capete, din aur.”

4). “Portalurile templelor egiptene erau decorate cu hieroglifa unui cerc si a unui sarpe.”

5). Sarpele se gaseste pe templul de la Naki-Rustan in Persia, pe arcul de triumf de la Pechin, in China, pe portile Marelui Templu a lui Chaundi Teeva, in Java; pe zidurile Atenei… Hieroglifa mexicana era formata prin intersectarea a doi mari serpi (Nota: Pike a scris “sarpe” referindu-se la zeitate) care alcatuiau un cerc cu corpurile lor, iar fiecare avea un cap uman in gura.” In timp ce noi gasim necorespunzator ca un sarpe sa inghita oameni, descoperim ca satanistii au alta parere. In cartea satanica “Magic Symbols” se scrie ca un sarpe inghitind o fiinta umana simbolizeaza initierea. Cand un om este gata sa patrunda in taramul spiritual din interior, atunci se spune ca este initiat. Un adevarat initiat este acela caruia i-a fost dat sau a castigat dreptul de a poseda o asemenea intelepciune care sa-i permita sa priveasca la un influx spiritual atat de stralucitor… fara a-i fi afectata vederea.” Ceea ce aceasta bolboroseala vrea sa insemne este ca omul trebuie sa fie pregatit sa-l adore pe Satan deoarece o asemenea adorare este impotriva lui Dumnezeu si impotriva constiintei pe care acesta a daruit-o fiecarui om. Desigur acest lucru il practica si Francmasoneria. Cu cat masonul inainteaza in grad este invatat din ce in ce mai multe lucruri, pana cand, ajungand la gradul 28, realizeaza ca venereaza pe Lucifer, zeul bun. A fost pregatit puternic pentru acest lucru incat sa poata “privi la un influx spiritual atat de stralucitor, fara a-i fi afectata vederea.”!

6). Toate crucile budiste din Irlanda au cate un sarpe sculptat pe ele. Ghirlande de serpi sunt reprezentate si pe columnile stravechiului templu hindus de la Burwah-Sangor.

7). “Pentru egipteni era simbolul “Intelepciunii Divine” cand era exagerat ca marime; iar cand isi prindea coada cu gura simbolizand Eternitatea.” Toti paganii, din toate erele, considerau sarpele ca fiind simbolul Intelepciunii.

n cartea satanica”Magic Symbols” se spune “…trebuie sa vedem implicatiile mai profunde ale sarpelui ca simbol al intelepciunii.” Simbolul alaturat a fost identificat ca fiind folosit de alchimisti,o stiinta despre care se credea ca studiaza transformarea metalelor obisnuite in aur, dar care are un obiectiv spiritual: acela de a dobandi viata vesnica. Acest simbol poarta denumirea de “Ouroboros”[p.11] si are conotatii mai adanci. Sarpele numit “Ouroboros”, simbolizeaza Timpul din care numai Intelepciunea izvoraste. Sarpele cuprinde cele doua extreme ale vietii: copilul si craniul, per ansamblu avand interpretarea: “In sfarsit este inceputul” sau “Sfarsitul se gaseste in inceput” – interpretare in Latina a cercului. [Magic Symbols,Ibid]. Aceste doua interpretari reprezinta pentru pagani reincarnarea.

Cand Pike explica in cartea sa  credintele spirituale despre sarpe, mentioneaza si zodiacul, albinele si mierea. “Fecioara zodiacului este muscata in calcai de serpi care, cu Scorpionul, apar imediat in spatele ei si pentru ca mierea, emblema puritatii si a salvarii, se credea ca ar fi un antidot la muscatura sarpelui, albinele lui Aristecus, emblema bogatiei naturii, sunt distruse de serpi si regenerate in intestinele Taurului primavaratic. Zeul-Soare este victorios, in sfarsit.” [Ibid]. De notat ca masoneria se identifica cu paganii care ghiceau viitorul studiind intestinele unui taur. E un satanism atat de strigator!

Prin simbolurile masonice gasim albinele si stupul de albine, care sunt considerate simbolurile puritatii si salvarii. Acest lucru este de asemenea blasfemitor pentru ca Biblia invata ca Domnul nostru Iisus este puritatea si salvarea si prin El si prin crucea Sa ne vom mantui.

In cartea satanica “A dictionary of symbols” ni se explica importanta sarpelui. “Serpii sunt gardienii inceputului vietii si al nemuririi si de asemenea ai bogatiei spirituale din conurile ascunse… sarpele este forta vie care determina nasterea si renasterea si prin urmare este legat de “Roata Vietii”…”[Cirlot,”A dictionary of symbols”,p 286-288].

Albert Pike ne da o explicatie pentru cele doua coloane:”Serpi inconjurand inele si globuri si izvorand din ei, sunt simboluri comune persanilor, egiptenilor, chinezilor si indienilor. Vishnu este reprezentat odihnindu-se pe un sarpe incolacit, ale carui indoituri alcatuiesc un baldachin peste el.”[A.Pike,”Morals and Dogma”,teachings of the 25th Degree,p.500]

Suntem pe cale de a primi un soc puternic. Observati cum, coloana din stanga nu numai ca are un sarpe inconjurand un glob, ci si globul are aripi. H.G.Wells spune ca globul cu aripi “va deveni simbolul Noii Ordini Mondiale cand va domina lumea.” [Fritz Springmeier,The Watchtomer and the Masons, Portland, Oregon, 1992,p.11]. Asta inseamna ca in stanga avem simbolul Regatului lui Antihrist, Noua Ordine Mondiala. Iata inca o dovada ca intre Francmasonerie si regatul lui Antihrist, care sta sa vina exista o legatura puternica.

FRANCMASONERIA EVOCA SARPELE CA FIIND MANTUITOR

 

Va indreptam atentia catre acest sort masonic. Observati Ochiul Atotvazator in stanga sus, simbolul venerator al soarelui in dreapta si stupul de albine jos, toate simboluri des intalnite in Masonerie. Dar observati si desenul din mijloc, craniul de mort in mijlocul emblemei masonice a compasului si a echerului. Priviti cum un Ouroboros inconjoara aceste simboluri si ca acele 2 crengute mereu verzi sunt asezate sub compas si echer. Satanistii folosesc crengutele verzi pentru a simboliza eternitatea.

1.gif

“Sarpele este considerat pe plan universal ca fiind simbolul legitim al Francmasoneriei.” [George Oliver, “Sings and Symbols, New York, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1906, p. 36]. Iata inca o recunoastere a faptului ca Francmasoneria se inchina lui Lucifer.

“Sarpele este simbolul si prototipul Salvatorului Universului, care rascumpara lumile dezvaluindu-se in fata creaturii si daruindu-i atat binele cat si raul.”[Manly P. Hall, mason de grad 33, “The Secret Teachings of All Ages”, the Philosophical Research Society Press, p. IXXXVIII].

Puteti sa va imaginati o blasfemie mai mare? Francmasonii considera sarpele ca fiind salvatorul universului. Aceasta declaratie indrazneata si condamnabila nu a fost facuta pentru ochiul public, deoarece aceasta carte a fost publicata sub deviza “strict secret”. Acum intelegeti de ce Francmasoneria este o organizatie secreta si de ce interzice cu desavarsire divulgarea secretelor sale, promitand pedepse aspre.

Dar, Albert Pike, cel mai respectat mason de grad 33 din toate timpurile afirma si mai blasfemitor. Iata cum descrie acesta, sarpele care isi mananca din coada, Ouroboros, “Este trupul Duhului Sfant, factorul Universal, sarpele muscandu-si propria coada”. [“Marals and Dogma”, p. 734, teachings of the 28th Degree].

Deci este clar ca Francmasoneria blasfemeaza si pe Iisus Hristos si pe Duhul Sfant, din Sfanta Treime. Ce ne-a spus Mantuitorul despre astfel de hule? Gasim raspunsul la Matei 12:31-32 si anume: ca orice pacat se iarta omului in afara de hulele impotriva Duhului Sfant si a Sfintei Treimi. Cei care studiaza Biblia, numesc acest pacat “pacatul de neiertat” sau “pacatul impardonabil”. Felicitari masoni, tocmai ati comis “pacatul impardonabil”! Lucru este grav, pentru ca odata comis, Duhul Sfant paraseste acel om pana cand acesta isi cere iertare, desi acel suflet este condamnat.

CONCLUZIA: Francmasoneria este total Satanica.

Surse: http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=3149

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De ASTAZI e JALE pentru ȘOFERI! AMENZILE cresc de ZECE ori! Închisoare pentru alcool și permisul luat pentru amenzi neplătite
VIDEO: Romania de Craciun 1984| Bucegi, Sinaia, Brasov, Bran, Bucuresti
Inginer IT-nevoit sa lucreze casier in Auchan, datorita varstei •Cand a ramas fara loc de munca si-a vandut TOT din casa• NIMENI nu a vrut sa il mai angajeze!
Va rog mult: mergeti sa-l cautati pe tatal lui Eduard Hellvig, directorul SRI! Om batran si nu poate vorbi in limba romana, discuta doar in ungureste si idis!
În Ianuarie 2016 S-A RELUAT campania de vaccinări în țară și în județul Argeș. Aceasta s-a datorat faptului că începând din septembrie a fost o criză de vaccinuri în toată țara. În ianuarie a fost adus un nou vaccin aflat în perioada de monitorizare.
Un adevar care desi ne facem ca ploua DOARE: AGRICULTURA a involuat dupa REVOLUTIE
Dupa 534 de zile in spatiu, astronautul Jeff Williams revine cu o mai mare credinta: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu infinit”
Fotografii explozive: Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?
Dumnezeu este cea mai frumoasa prietenie posibila. Sfaturile parintelui Pantelimon de la manastirea Oasa
Ce e făcut de tine, la tine se va întoarce
AGRICULTOR DIN VASLUI, AMENDAT DE POLITISTI PENTRU CA ARE PEPENI “PREA GUSTOSI SI ZEMOSI”! CE I-AU SPUS MILITIENII TE VA LASA FARA CUVINTE
Cu o avere de peste 40 de miliarde de dolari, fondatorul Ikea îşi cumpără numai haine second-hand pentru a face economii si duce un stil de viata comunist
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite