Proprietatile miraculoase ale semnului crucii, studiate stiintific

Distribuie!by Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi ale rugăciunii. “Am stabilit că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mîncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mîncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii de ştiinţă ruşi au dovedit experimental proprietăţile miraculoase ale semnului crucii şi ale rugăciunii. “Am stabilit că obiceiul facerii semnului crucii deasupra mîncării şi băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mîncarea este purificată efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întîmplă fizic în fiecare zi”, a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citat de Agenţia Interfax. Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de 10 ani. Ea a descoperit, în special, proprietăţile bactericide unice ale apei după ce este binecuvîntată cu o rugăciune ortodoxă şi cu semnul crucii. Oamenii de ştiinţă au studiat impactul rugăciunii “Tatăl nostru” şi al semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Mostre de apă din diferite surse – fîntîni, rîuri, lacuri – au fost folosite în cercetare. Toate mostrele conţineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rosteşte rugăciunea domnească şi se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunătoare scade de şapte, zece, sute chiar mii de ori. Experimentele au fost făcute astfel încît să se excludă posibilul impact al sugestiei mentale. Rugăciunea a fost spusă atît de credincioşi, cît şi de necredincioşi, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut. Oamenii de ştiinţă au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii şi al semnului crucii asupra oamenilor. S-a stabilit că presiunea sîngelui tuturor celor supuşi la teste s-a îmbunătăţit. S-a mai observat că dacă semnul crucii este făcut neîngrijit, şi fără să atingă punctele corespunzătoare – centrul frunţii, centrul plexului solar şi umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe sau chiar absente.

Sa analizam din punct de vdere logic si matematic ce se intampla in momentul in care facem semnul crucii asupra unui obiect: impartirea in 4. Sa ne amintim de cuvantul “Paradis”, in traducere: impartirea zecelui. Cine sau ce este  numarul 10 (IO)? Fizica ne-a confirmat-o, dimensiunea Alfa si Omega, infinitul, adica cea in care se afla Creatorul, conform fizicii in dimensiunea a zecea materia nu mai exista, se dezintegreaza, materia este pretutindeni. Unde gasim la nivel al creatiei impartirea la 4 in afara Paradisului? Inima umana cu 4 camere,  templul lui Solomon, rosia care in germana veche se numea tot “Paradeis” ( paradis). Geometria, matematica si fizica ne dezvaluie clar ce inseamna impartirea la 4 si implicit semnul crucii, plusul, pozitivul, inseamna inima, viata, iubire. Cubul desfacut formeaza o cruce, adica desfacerea timpului ( iesirea din 3D din cub, si trecerea in 4D, deci iata ca doar prin semnul crucii putem fi salvati, si nu uitati de Laminina, lipiciul ( molecula) din corp (ADN) care tine materia legata, amintiti-va ca Iisus a trebuit sa fie rastignit pe o cruce astfel ca sa creeze trecerea omului din acest spatiu limitat catre eternitatea pozitiva, de aceea Biblia a afirmat atat de frumos in Coloseni 1:17 ca El se afla in fata tuturor lucrurilor si prin El se tin toate legate.


loading...

11

11

 

 

http://sfintisieroi.blogspot.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite