PROTEST DISPERAT al unui tată lăsat fără copii de britanici si dati unui cuplu gay| Iohannis, Dragnea se aude pana la voi? Chiar nu ii poate ajuta nimeni? In ce lume traim?

Distribuie!by   Situaţie disperată pentru un tată român: face greva foamei de 26 de zile în faţa Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti ca să îşi recupereze copiii. Cei doi micuţi au fost luaţi de lângă el şi încredinţaţi unui cuplu de homosexuali din Anglia, acum trei ani, informează România TV. De atunci […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Situaţie disperată pentru un tată român: face greva foamei de 26 de zile în faţa Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti ca să îşi recupereze copiii. Cei doi micuţi au fost luaţi de lângă el şi încredinţaţi unui cuplu de homosexuali din Anglia, acum trei ani, informează România TV. De atunci bărbatul nu mai are linişte.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/protest-disperat-al-unui-tata-lasat-fara-copii-video_366359.html#ixzz4ml2MH8HgÎn vârstă de 40 de ani, Florin Barbu nu a mai pus gura pe mâncare de 26 de zile şi doarme pe o bancă într-un parc de lângă Ambasada Marii Britanii la Bucureşti. A apelat la această formă de protest în speranţa că îşi va mai vedea copiii.


Nu ştiu absolut nimic de copiii mei de aproape 3 ani de zile şi de aceea protestez. Prima mea cerinţă este să mă lase să vorbesc un video-call cu copiii mei, sa văd că trăiesc în primul rând, că sunt bine sănătoşi“, a spus Florin Barbu, tatăl copiilor.

Bărbatul susţine că autorităţile britanice i-au luat copiii pe nedrept. Totul a pornit de la o mică ceartă între el şi soţie, pe când locuiau în Marea Britanie, în anul 2013, motiv pentru care vecinii i-au reclamat. Ulterior, cei mici au fost daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali.


loading...

Ei bănuiesc că le oferă orice financiar, dar când e vorba de mângâiere, de afecţiune, de înţelegere, de iubire, aşa ceva nu se poate oferi“, a spus bărbatul.

Oamenii care stau în blocurile învecinate îl susţin şi ei cum pot.

Bărbatul a mai făcut greva foamei anul trecut, timp de 18 zile, însă acum spune că nu va mai renunţa la protest până nu i se vor înapoia copiii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/protest-disperat-al-unui-tata-lasat-fara-copii-video_366359.html#ixzz4ml2H49Eq

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite