Protestele de strada si legea gratierii au ca scop instalarea CASEI REGALE in Romania. PSD a dat legea la comanda masoneriei

Distribuie!by Protestele de strada au ca scop instalarea Casei Regale la conducerea tarii. Impotriva masoneriei nu striga nimeni de 27 de ani, insa masoneria se afla in spatele legilor pe care le dau politicienii. De ce credeti ca a dat PSD o lege a gratierii, ca au vrut ei? Nu, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protestele de strada au ca scop instalarea Casei Regale la conducerea tarii. Impotriva masoneriei nu striga nimeni de 27 de ani, insa masoneria se afla in spatele legilor pe care le dau politicienii. De ce credeti ca a dat PSD o lege a gratierii, ca au vrut ei? Nu, ei sunt fortati, caci toti sunt masoni. Iar in spatele masoneriei se afla Casa Regala. Masele de ignoranti ies in strada de atatea ori, ba impotriva PSD-ului , ba impotriva lui Iohannis, pana cer ei in genunchi o schimbare, adica Casa Regala. Iar regele Mitza a spus cu gura lui, ca ei vin doar implorati, ca sa aduca prapadul final.

Ati uitat cand PSD-ul a dat in vara impreuna cu Iohannis o serie de facilitati Casei Regale, le-a dat palat, salarii de sefi de stat, angajati platiti de stat, masini,etc…ba mai mult au pus stema regala din nou pe steagul Romaniei. A protestat cineva atunci? Pai iata ca intrarea lor e pregatita, pas cu pas, iar naivii se cearta care ciuma e rea, cea rosie sau cea albastra. Nu fratilor, partidele sunt dirijate din umbra tot de ei, chiar daca unii din interiorul partidelor habar nu au inca de asta.


loading...

Multi spun ca Soros e de vina, deja numele unuia care era legat doar de domeniul conspiratiilor e buzele tuturor. Ceea ce nu va spune nicio televiziune este ca Soros este un adept  francmason al illuminatilor, sionist, care se chinuie sa se tina de indeplinirea agendei masonice de zeci de ani si culmea, ca ii cam iese. Cititi cele trei razboaie Mondiale in viziunea lu Albert Pike si veti vedea ca Soros e unealta prin care se va duce la implinirea cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite