PROTV denigreaza tinerii care nu vor sa lucreze pe salarii de mizerie si de SCLAVI

Distribuie!by Iar bagă proteviştii pastila aia cu “locuri de muncă se găsesc, dar tinerii fac nazuri”. Cât o să mai ne lăsăm pcăcliţi să acceptăm o viaţă de mizerie, pentru că UE vrea să ne ţină salariile la nivel de Africa şi Brazilia? Cititi mai jos stirea PROTV care promoveaza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iar bagă proteviştii pastila aia cu “locuri de muncă se găsesc, dar tinerii fac nazuri”. Cât o să mai ne lăsăm pcăcliţi să acceptăm o viaţă de mizerie, pentru că UE vrea să ne ţină salariile la nivel de Africa şi Brazilia?

Cititi mai jos stirea PROTV care promoveaza de ani de zile capitalismul salbatic, adica sclavia si inechitatea:


 

Dupa o analiza recenta, tinerii ar dori program flexibil si salarii mai mari decat pot sa le acorde firmele, plus beneficii suplimentare. Ca sa incurajeze companiile sa-i angajeze, un deputat propune scutirea de la plata impozitelor pe salariu, timp de 3 ani, pentru cei sub 25 de ani.

Tinerii “Millennials” sau din “generatia Y” sunt cei nascuti in perioada 1980-2000. Cu ce pretentii vin la interviul de angajare?


Adrian, student: “Un job fara stres si bine platit, de ce nu? Ca de aia se face facultate. Programul ideal – de dimineata pana dupa-masa.”

Adrian Stanciu, director general companie de recrutare: “Internetul, in general, tehnologia, a inceput sa modifice cumva psihologia tinerilor… Doresc imediat dupa absolvirea unui liceu sau facultati, un salariu mult mai mare decat companiile sunt dispuse sa ofere.”

As dori sa fie program flexibil, daca s-ar putea, la sase ore, in jur de 2.000 de lei“, spune un student.

Pe langa salariu, conteaza mult beneficiile, ca asigurarea medicala, abonamentul la o sala de sport, zilele libere ori cardurile de reducere, sustin cei care le-au studiat comportamentul. Vor sa munceasca atat cat au chef.

loading...

Adrian Stanciu, director general companie de recrutare: “Flexibilitate, munca de acasa sau posibilitatea de a pleca de la birou daca au ceva de rezolvat… Le place sa sara mai mult dintr-un job in altul decat generatiile mai vechi. Adica sa schimbe mai repede, gandind poate pe partea negativa ca pot sa aiba niste shortcut-uri, dar pe partea pozitiva ca vor sa aibe mai multa experienta.”

Tinerii sunt insa destul de greu de abordat de angajatori, care incearca sa-i cunoasca prin stadii de internship sau angajari temporare.

Adrian Stanciu, director general companie de recrutare: “Sunt foarte multe companii care se duc spre generatia noua, pentru ca sunt creativi.”

Unul din patru tineri cu varsta intre 15 si 24 de ani este somer. Ca sa incurajeze firmele sa-i angajeze, un proiect de lege depus la Senat propune ca tinerii de pana in 25 de ani sa fie scutiti de impozit pe salariu timp de 3 ani.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De necrezut: Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare
EXCLUSIV / Bolnavii de SIDA, ”armele” mortale din pușcării. Infractorii sunt trimiși de mafioții din închisori să-i infecteze pe rivalii care le stau în cale
ASA NE PLEACA VALORILE! CELEBRA OXFORD UNIVERSITY A ANUNTAT-O CA ESTE DEJA ADMISA SI EA NICI N-A DAT BAC-UL!
Organizație britanică, raport devastator | DNA și serviciile secrete subminează independența justiției din România. Politicienii au capacitatea de a dirija anchetele
Semnele care Indica Faptul ca Ai Candida si Ce Trebuie sa Faci in Privinta Asta
Populația României – singura din lume care este obligată să înghită zilnic sare iodată. Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă
Cum a ajuns un român să fie ales primar în Germania
Răspândiți masiv! Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, suncă sau Kaizer
Zonele pentru care exista semnate acorduri de exploatare de hidrocarburi si firmele care detin licentele emise de catre guvernantii corupti
Scrisoarea Deschisa a unui tanar filolog catre Presedintele Iohannis: "Eu nu sunt legionar. Sunt liberal în gândire și socialist în formele de manifestare. Dar îmi dau seama, spre deosebire de dumneavostră, de efectele acestei legi antinaționale"
Cifre şocante. Străinii deţin 70% din terenul agricol din România. Arabii sunt pe locul 3!
Lidl şi Kaufland s-au extins în România cu bani de la BERD şi Banca Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite