Psihiatru recunoaste ca bolile mintale sunt cauzate de posedare demonica

Distribuie!by Un psihiatru de top din New York recunoaste ca cei mai multi pacienti ai sai, care sufera de boli mintale, sufera de fapt de posedare demonica. Richard Gallagher, psihiatru si profesor de psihiatrie clinica la Colegiul Medical din New York spune ca el personal a cunoscut posedarea demonica si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un psihiatru de top din New York recunoaste ca cei mai multi pacienti ai sai, care sufera de boli mintale, sufera de fapt de posedare demonica.

Richard Gallagher, psihiatru si profesor de psihiatrie clinica la Colegiul Medical din New York spune ca el personal a cunoscut posedarea demonica si este convins ca aceasta afectiune este mai des intalnita decat am dori sa recunoastem.


Profesorul sustine ca a lucrat la viata lui cu toate tipurile de boli psihice si a observat in colaborare cu un preot care l-a contactat la un moment dat, ca oamenii posedati care veneau la preot manifestau aceleasi simptome. Desi multi colegi de-ai lui ar nega asta oricand, profesorul admite ca persoane care incepeau sa vorbeasca mai multe limbi in timpul atacurilor, pe care nu le cunoasteau dinainte, era clar semn, ca alte entitati preluau controlul corpului. In urma a multor cazuri si numeroaselor studii, observa ca medicatia nu ii ajuta pe pacienti, decat le agrava in timp simptomele, insa religia putea sa ii elibereze de acele groaznice stari.

Doctorul relateaza ca a fost chemat chiar in secte satanice unde se faceau diverse invocari, iar drept urmare incepeau atacurile de posedare care erau de regula clasificate la orice medic drept probleme psihiatrice. Ca medic nu putea face decat ce scooala l-a invatat, sa administreze medicatie, care il calma pe pacient temporar, cat era sub tratament, insa cand atacurile recidivau, erau mereu duble ca intensitate. Doctorul afirma ca persoanele bolnave mental, sunt persoane torturate, chinuite, care nu pot face fata fara ajutor, iar el a incercat sa nu intoarca spatele acestor persoane chinuite, incercand sa gaseasca solutii.


loading...

De aceea colaborarea unei perspane bolnave cu nervii, cu un preot , duhovnic este foarte necesara, caci aici fiind vorba de un suflet chinuit, este nevoie de un doctor de suflete, este nevoie de o persoana care cunoaste antidotul la entitatile care preiau stapanire asupra corpului bolnav. Strigatul oamenilor torturati catre Iisus Christos a avut cele mai bune efecte, dar si incantarea preotului, repetitiva pana la parasirea definitiva a simptomelor a fost mereu de succes si a salvat pacientii de la boala, de la moarte, dar si de la tortura de dupa moarte. Caci este evident, cand vezi la ce suferinte este supusa o persoana posedata, ca moartea nu va pune capat acestor chinuri, fiind vorba de forte supranaturale negative.

Psychiatrist Admits Mental Illness Is Caused By Demonic Possession

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite