Pușcașii marini ucraineni au ocupat insula Șerpilor, pământ românesc confiscat de URSS în 1948

Distribuie!by Pușcașii marini ucraineni au ocupat Insula Șerpilor, pământ românesc confiscat de URSS în 1948, fără nicio reglementare internațională. E un atac la suveranitatea României desantul ucrainean pe Insula Șerpilor, pământ demilitarizat ncă din vremea URSS. Marina ucraineană și Departamentul pentru paza maritimă din cadrul Serviciului de Stat pentru Graniță […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pușcașii marini ucraineni au ocupat Insula Șerpilor, pământ românesc confiscat de URSS în 1948, fără nicio reglementare internațională. E un atac la suveranitatea României desantul ucrainean pe Insula Șerpilor, pământ demilitarizat ncă din vremea URSS. Marina ucraineană și Departamentul pentru paza maritimă din cadrul Serviciului de Stat pentru Graniță al Ucrainei au luat măsuri suplimentare pentru consolidarea securității în perimetrul Insulei Șerpilor, relatează luni publicația locală Dumskaia.net.

Concret, un desant de pușcași marini, echipați cu armament greu, a fost desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Insula Șerpilor din Marea Neagră, iar pușcașii vor rămâne în zonă ‘până la stabilizarea situației’. Totodată, nave, elicoptere și vase ucrainene de mici dimensiuni și-au făcut apariția sâmbătă în jurul Insulei Șerpilor, conform ziarului citat.


Aceste măsuri suplimentare de securitate au fost luate “în eventualitatea unei posibile complicări a situației”, menționează biroul de presă al Serviciului pentru Graniță al Ucrainei, fără niciun fel de alte explicații.

Măsurile de securitate respective survin pe fondul unor speculații din presa ucraineană, care a scris recent, citându-l pe Aaron Korewa, ex-consilier al fostului ministru suedez de externe, Carl Bildt, că Rusia ar putea să ocupe în 2016 Insula Șerpilor pentru a destabiliza situația din regiunea Odesa și transportul maritim al Ucrainei în Marea Neagră.


“Dacă Rusia va captura insula, Odesa ar putea fi izolată. Aceasta înseamnă că Ucraina va pierde aproape întregul acces la Marea Neagră, având în vedere că Rusia controlează deja Peninsula Crimeea și zăcămintele de gaze între peninsulă și Insula Șerpilor”, scria Korewa într-un recent material de analiză publicat pe site-ul centrului Atlantic Council. Ca și în cazul Crimeii, potrivit acestuia, capturarea insulei ar putea fi efectuată de militari (ruși) fără însemne.

loading...

România a fost jignită de acțiunea pușcașilor marini ucraineni, MAE nu a reacționat deocamdată pentru încălcarea suveranității naționale.

Marius Sălăjean

InsulaSerpilor1

Pușcașii marini ucraineni au ocupat insula Șerpilor, pământ românesc confiscat de URSS în 1948

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Olanda este duşmanul de moarte al României, nein Constanţa, nein Schengen
De ce sunt multinaționalele interesate de acțiuni contra guvernului României? Ca nu au chef sa plateasca taxe in Romania si sa dea salarii mari ca dincolo!
Mafia din Energie : Cioloș ne mai oferă o mostră de nepotism mizerabil
LEGEA ANTI LEGIONARA va fi de fapt LEGEA BIG BROTHER, cea mult dorita de SRI. Sa analizam declaratia unui OFITER SRI despre cum va decurge MONITORIZAREA INTERNETULUI pentru aplicarea LEGII ANTI NATIONALISTE
Ceausescu a fost responsabil de acordul de pace dintre Ariel Sharon si Arafat | Carter a subliniat in cuvantare publica ca Ceausescu a facut mai multe decat oricare alt lider in acest sens
Franțuzoaică, om al străzii în România. A fost găsită înghețată sub un pod și cazată într-un campus școlar din Neamț
Tara asta e cea mai atacata din Europa deoarece e cea mai bisericoasa tara cum zic EUROPENII!
Suferi de depresie? Iesi naibii si alearga! …Neurologii ne explica de ce:
Viață tot mai grea pentru micii producători. Iohannis a promulgat legea care ii omoara pe pietari in favoarea supermarketurilor!
Printul Charles a zburat la Teius unde se sustine ca sunt ingropati stramosii lui
Confruntări violente la un centru de refugiați din Germania. Migranții de diverse naționalități s-au luat la bătaie. Poliția a a făcut mai multe arestări
Masonul Stanculescu nu a rezolvat nimic ca a tradat tara si pe Ceausescu. Sotia lui s-a sinucis ritualistic in 2003- 22 decembrie numarul actului de deces 1989 | Coincidenta?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite