PUSTIIREA României: în trei ani am pierdut peste jumătate de milion de oameni. Un român pleacă din ţară la fiecare 5 minute. CIFRELE dezastrului

Distribuie!by Faptul că România trece printr-o criză demografică nu mai este un secret pentru nimeni, poate mai puţin pentru politicieni.  Academia Română atrăgea atenţia că în 15 ani, populaţia României va ajunge la nivelul atins după încheierea celui de-al doilea război mondial. De curând, PF Daniel, Patriarhul României, a afirmat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Faptul că România trece printr-o criză demografică nu mai este un secret pentru nimeni, poate mai puţin pentru politicieni.

 Academia Română atrăgea atenţia că în 15 ani, populaţia României va ajunge la nivelul atins după încheierea celui de-al doilea război mondial.
De curând, PF Daniel, Patriarhul României, a afirmat că România este o ţară în care înmormântările au depăşit botezurile, din cauza natalităţii scăzute şi a creşterii necontrolate a avorturilor.
Din păcate, ultimele cifre arată că situaţia se agravează pe zi ce trece. Astfel, conform datelor INS, la 1 iulie 2015, populaţia rezidentă a României este 19.535.841, în scădere cu 3% faţă de 2011, data ultimului recensământ.
Concret, ţara noastră pierde un român la fiecare 3 minute şi 19 secunde. În România, cineva se naşte la fiecare 2 minute şi 42 de secunde, dar se moare o dată la 2 minute şi 3 secunde.
Ca şi cum toate acestea n-ar fi de ajuns, migraţia externă îşi spune şi ea cuvântul. România pierde un rezident la fiecare 5 minute şi 27 de secunde. Principalii beneficiari ai acestei situaţii sunt Italia, unde trăiesc cu 5% mai mulţi români decât în 2014, dar mai ales Germania, unde numărul românilor a crescut cu 33%, faţă de anul trecut!
Pe scurt, faţă de 2011, populaţia României a scăzut cu 585.000 de oameni, echivalentă cu dispariţia de pe faţa pământului a populaţiei unui judeţ de mărimea Bihorului!
http://www.activenews.ro/stiri-social/PUSTIIREA-Romaniei-in-trei-ani-am-pierdut-peste-jumatate-de-milion-de-oameni.-Un-roman-pleaca-din-tara-la-fiecare-5-minute.-CIFRELE-dezastrului-122123

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
RUGĂCIUNE FOARTE PUTERNICĂ DE PROTECȚIE! O SPUI ȘI TOT CE E RĂU STĂ DEPARTE DE TINE ÎNTREAGA ZI!

Zeci de pacienți de la Psihiatrie Brașov, cobai pentru o firmă care își testa medicamentele pe oameni fără discernământ

Florin Chilian: La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală

Poate cineva sa contrazica cele scrise, are argumente?

Tatăl a construit un pat pentru curtea din spatele casei, dar staţi să vedeţi salteaua. Genial!

Închide