PUSTIIREA României: în trei ani am pierdut peste jumătate de milion de oameni. Un român pleacă din ţară la fiecare 5 minute. CIFRELE dezastrului

Distribuie!by Faptul că România trece printr-o criză demografică nu mai este un secret pentru nimeni, poate mai puţin pentru politicieni.  Academia Română atrăgea atenţia că în 15 ani, populaţia României va ajunge la nivelul atins după încheierea celui de-al doilea război mondial. De curând, PF Daniel, Patriarhul României, a afirmat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Faptul că România trece printr-o criză demografică nu mai este un secret pentru nimeni, poate mai puţin pentru politicieni.

 Academia Română atrăgea atenţia că în 15 ani, populaţia României va ajunge la nivelul atins după încheierea celui de-al doilea război mondial.
De curând, PF Daniel, Patriarhul României, a afirmat că România este o ţară în care înmormântările au depăşit botezurile, din cauza natalităţii scăzute şi a creşterii necontrolate a avorturilor.
Din păcate, ultimele cifre arată că situaţia se agravează pe zi ce trece. Astfel, conform datelor INS, la 1 iulie 2015, populaţia rezidentă a României este 19.535.841, în scădere cu 3% faţă de 2011, data ultimului recensământ.
Concret, ţara noastră pierde un român la fiecare 3 minute şi 19 secunde. În România, cineva se naşte la fiecare 2 minute şi 42 de secunde, dar se moare o dată la 2 minute şi 3 secunde.
Ca şi cum toate acestea n-ar fi de ajuns, migraţia externă îşi spune şi ea cuvântul. România pierde un rezident la fiecare 5 minute şi 27 de secunde. Principalii beneficiari ai acestei situaţii sunt Italia, unde trăiesc cu 5% mai mulţi români decât în 2014, dar mai ales Germania, unde numărul românilor a crescut cu 33%, faţă de anul trecut!
Pe scurt, faţă de 2011, populaţia României a scăzut cu 585.000 de oameni, echivalentă cu dispariţia de pe faţa pământului a populaţiei unui judeţ de mărimea Bihorului!
http://www.activenews.ro/stiri-social/PUSTIIREA-Romaniei-in-trei-ani-am-pierdut-peste-jumatate-de-milion-de-oameni.-Un-roman-pleaca-din-tara-la-fiecare-5-minute.-CIFRELE-dezastrului-122123

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Americanul care a disparut in 1876 si a reaparut in 1950. Cand vine vorba de calatorii in timp guvernele musamalizeaza rapid totul, ca lumea sa nu afle nimic!!!

Dacă sunteți încă sceptici cu privire la Noua Ordine Mondială ONU înfiinţează armata planetară

Case simplu de construit si performante energetic

Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…” Sursa: Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…”

Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri!

Închide