LEVITAȚIA: practica sfintilor, sau practica pe partea oculta

Distribuie!by Levitatia poate fi de doua feluri, pe partea crestina, prin inaltare spirituala, cu ajutorul numelui lui Dumnezeu, Iisus Christos, asa cum au practicat-o multi calugari precum Arsenie Boca, sau calugari crestini etiopieni, sau pe partea oculta ( secreta), ceea ce se practica in Tibet, in masonerie, in magie si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Levitatia poate fi de doua feluri, pe partea crestina, prin inaltare spirituala, cu ajutorul numelui lui Dumnezeu, Iisus Christos, asa cum au practicat-o multi calugari precum Arsenie Boca, sau calugari crestini etiopieni, sau pe partea oculta ( secreta), ceea ce se practica in Tibet, in masonerie, in magie si in religiile pagane. Diferenta ingre cele doua, este ca partea crestina nu necesita sacrificii umane ( caci il avem pe Iisus sacrificat deja pentru omenire), insa partea oculta are nevoie de sacrificiu de sange, fie de animal, dar preferabil pentru demoni, de om. La hinduisti reminescentele dovezilor de sacrificiu, sunt celebrele Kapale, cranii din care se bea sange, sau prajiturelele cu parti umane, urechi, ochi,sau zeii hinduisti care cer mereu sacrificii ( Shiva, Kali, Ganesha), sa nu uitam si de Mucalinda, balaurul din spatele lui Buddha, cu 7 sau 9 capete.

Helena Blavatsky ( adepta si intemeietoarea curentului New Age si a adorarii lui Lucifer) a avut o viață plină de enigme și mistere. La vârsta de 11 ani, mama sa moare și pe patul de moarte aceasta spune că, este fericită că nu mai trăiește ca să vadă ceea ce i se va întâmpla fiicei sale.


La vârsta de 17 ani, ea se va căsători cu viceguvernatorul Erevanului, care avea o vârstă mult mai înaintată față de a sa. Căsătoria va dura trei luni. Este liberă și aventura vieții sale poate să înceapă. În următorii 30 de ani, va face înconjurul lumii de trei ori.

În anul 1851, când Blavatsky avea 20 de ani, îl întâlnește la Londra, pe Hindu El Moria, care o sfătuiește să meargă în Tibet.


Reușește să ajungă în Tibet, zonă care în acea perioadă era interzisă europenilor și mai ales femeilor.
Timp de șapte ani, Blavatsky va rămâne în Tibet, timp în care va învăța toate practicile ezoterice budhiste. Este unica femeie care va fi în preajma preoților tibetani, de la care va învăța arta levitației.
Buddhiștii susțin că, omul poate zbura. Yoghinii, fakirii, magicienii din Tibet, cunosc secretele levitației.
Sunt martori, printre care și Blavatsky, care susțin că, preoții tibetani levitează, la o înălțime de 90 de centimetri față de sol.

loading...

Există texte budhiste, scrise în anul 526 e.n., în care sunt descrise levitațiile lui Zen, fondatorul budismului. Buddha a practicat levitația, putând să rămână suspendat în aer, timp de câteva ore.
Levitația este practicată și în zilele noastre, mai ales în Tibet și India.

Există numeroase texte ale cercetătorilor europeni și americani, care au făcut vizite în Tibet și descriu levitația preoților tibetani, numiți lamas.

Aceștia pot levita ore în șir, în poziția lotus. În Europa, Sfânta Tereza a levitat, în anul 1565, în fața a 230 de preoți catolici. Ea a descris levitația ca fiind un fenomen care se produce brusc, și în timpul căreia era conștientă.

În Italia este celebru cazul lui Deza Josef, 1603-1663, care a levitat în fața papei Urban al VIII -lea.
Cronicile rusești vorbesc despre o persoană numită Vasile care levita deasupra râului Moscova. Daniel Dewm este persoana cea mai cunoscută, care a levitat în secolul al XIX-lea. Timp de 40 de ani, el a oferit spectacole de levitație, în fața a zeci de mii de spectatori.

În timpul levitației el era în stare de inconștiență. Marc Twain și Napoleon al III-lea au fost martori la spectacolele de levitație. În anul 1934, yoghinul Maurice Wilson a încercat să leviteze deasupra Everestului. Un an mai târziu, corpul său a fost descoperit la o altitudine de 8000 de metri, aproape de vârful Everest.

Surse: Efemeride

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite