Putin declară război beţivilor. A promulgat o lege care impune restricţii pentru berea la PET

Distribuie!by Presedintele Vladimir Putin a promulgat, vineri, o lege care interzice producerea si vanzarea in Rusia a berii la sticle de plastic de peste 1,5 litri. Interdictia va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2017, pentru productie, si de 1 iulie 2017, pentru vanzare, informeaza The Moscow Times. Restrictiile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Vladimir Putin a promulgat, vineri, o lege care interzice producerea si vanzarea in Rusia a berii la sticle de plastic de peste 1,5 litri.

Interdictia va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2017, pentru productie, si de 1 iulie 2017, pentru vanzare, informeaza The Moscow Times.


Restrictiile se aplicau initial pentru toate sticlele de peste 0,5 litri, dar prevederile au fost schimbate dupa ce mai multi distribuitori mari din Rusia, cum ar fi Carlsberg si Heineken, s-au plans ca le sunt afectate afacerile.

Mai bine de jumatate din toate cantitatea de bere vanduta in Rusia este comercializata in sticle de plastic, pentru ca astfel este mai ieftina.


Legea se incadreaza in contextul mai larg al masurilor adoptate de guvernul de la Moscova in vederea reducerii consumului de alcool.

Deja vanzarea alcoolului dupa ora 23:00 a fost interzisa pe tot teritoriul tarii, in timp ce pretul minim pentru o sticla de vodca de 0,5 l a crescut luna aceasta la 190 de ruble (3 dolari).

loading...

Cea mai mare provocare pentru guvernul rus consta insa in anihilarea vanzarilor de alcool contrafacut, produs si scos pe piata de unele companii rusesti.

Ministerul Sanatatii a anuntat ca in ultimii cinci ani consumul de alcool a scazut in Rusia cu o treime, oamenii cheltuind mai putin pe bautura si mai mult pe mancare.

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/putin-declara-razboi-betivilor-a-promulgat-o-lege-care-impune-restrictii-pentru-berea-la-pet-15507978

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Hackerii de la Anonymous, mesaj pentru români: E intolerabil să ne folosiți prietenii morți pentru a rămâne la putere. „Colectiv” a fost operațiunea cu nume de cod AM-04K, finanțată cu bani și de la organizații controlate de George Soros
De ce revine prințul Charles în România? Declarație halucinanta de dragoste la adresa țării noastre
SCRISOAREA UNUI TANAR DOCTOR ROMAN CATRE PACIENTI: INTELIGENTILOR, CE O SA MAI PLANGETI VOI DUPA PLIC!
Fost locuitor al Savarsinului: Cucoana, nu ati facut nimic /fa bine sa platesti corect oamenii care lucreaza pentru voi acolo!
Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb
Revolta unui medic. Dorul de părinți ucide| tot mai multi copii se sinucid de dorul parintilor plecati la munca in strainatate
Măicuţa medic de familie care îngrijeşte 4.000 de pacienţi fără să ceară în schimb nici macăr un leu
Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor
Ne-am lamurit: Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.
Daca Teoria Evolutiei ar fi adevarata unde sunt milioanele de specii intermediare?
Povestea fabricii de masini OLTCIT | Ceausescu trebuia oprit de urgenta caci altfel ii depaseam pe nemti la nivel mondial in productia masinilor!!!
Partidă de s*x oral cu doi elevi din Bacău, pe holurile unui liceu | Religie nu vor in scoli doar s*xologie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite