Rabin israelian: Răspândirea coronavirusului este pedeapsa cerească pentru găzduirea paradelor homosexualilor

Distribuie!by Rabinul Meir Mazuz, fruntaș al evreilor sefarzi, a declarat duminică publicației Israel Hayom daily că răspândirea coronavirusului ucigaș în Israel și alte state ale lumii este răsplata Cerului pentru desfășurarea paradelor homosexualilor în Israel: „Parada Mândriei este o paradă împotriva naturii și Creatorul naturii va pedepsi pe tot cel ce acționează […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Rabinul Meir Mazuz, fruntaș al evreilor sefarzi, a declarat duminică publicației Israel Hayom daily că răspândirea coronavirusului ucigaș în Israel și alte state ale lumii este răsplata Cerului pentru desfășurarea paradelor homosexualilor în Israel: „Parada Mândriei este o paradă împotriva naturii și Creatorul naturii va pedepsi pe tot cel ce acționează împotriva naturii”, a afirmat rabinul.
După ce dăduse asigurări că virusul Covid-19 nu va ajunge în Israel „deoarece noi împlinim cu strictețe cuvintele Torei spălându-ne mâinile și urmând și celelalte prescripții”, Rabbi Meir Mazuz, un rabin sefardic de frunte, decan al Ieșivei Tronului Milei (Kisse Rahamim, școală religioasă evreiască -n.r.), a spus în prima zi a săptămânii că recenta răspândire a virusului este o pedeapsă pentru acceptarea paradelor homosexualilor.
Vorbind la Kisse Rahamim sâmbătă noaptea, Mazuz a afirmat: „Parada Mândriei este o paradă împotriva naturii și Creatorul naturii va pedepsi pe tot cel ce acționează împotriva naturii. Când săvârșești fapte împotriva naturii, îți bagi mâna în foc, sperând ca focul să nu te ardă. Bineînțeles că te va arde! Iată, ei au insolența de a se revolta împotriva firii. Paradă a Mândriei, de ce anume te mândrești?”.
SURSA: https://www.activenews.ro/stiri/Rabin-israelian-Raspandirea-coronavirusului-este-pedeapsa-cereasca-pentru-gazduirea-paradelor-homosexualilor-160497?fbclid=IwAR2m8Qgbn_5KVBcwon5RAQmgIg0SEsE9wdptq7Y0ksOBPoC25H9a92ibh7s

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite