Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3

Distribuie!by Mai mulți răniți în tragicul accident de la Colectiv și-au anunțat sprijinul moral pentru echipa Antena 3 care se confruntă cu evacuarea pusă în față de ANAF. Printre aceștia este și Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode. Acesta a publicat o postare pe Facebook în care scrie că Fundatia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mai mulți răniți în tragicul accident de la Colectiv și-au anunțat sprijinul moral pentru echipa Antena 3 care se confruntă cu evacuarea pusă în față de ANAF. Printre aceștia este și Cătălin Scânteie, chitarist al trupei Hatemode. Acesta a publicat o postare pe Facebook în care scrie că Fundatia „aia” care are legatura cu Antenele a ajutat din prima clipă răniții tragicului accident, dar asta nu prea se mai vede acum.

“Gata! S-au terminat toate problemele tarii, s-a rezolvat tot ce era de rezolvat, s-au gasit solutii nenumarate la grijile cotidiene, iar acum s-au pus pe evacuat televiziuni. In rest totul e ok. Nu-i asa? Apa calda curge, insa nu o folosim, leul aproape ca bate euro, romanul nu mai moare de grija altuia, tot e minunat. Putini stiu ca „Fundatia Mereu Aproape” a ajutat neconditionat de la bun inceput si inca ajuta supravietuitorii din Colectiv, dar chestiile astea nu se vad. Da, Fundatia „aia” care are legatura cu Antenele. Cu riscul de a-mi crea antipatii si a pierde prieteni din lista, sper sa se gaseasca o solutie cat mai ok pentru toata lumea”, a scris Cătălin Scânteie. Și artistul Florin Chilian a reacționat la evacuarea Antenei 3 de către ANAF. omul-zilei-florin-chilian-muzician-18441891Muzicianul susține că numai un nebun se poate bucura de disparitia cuiva care are o opinie diferita de a lui. Potrivit lui Chilian,  o televiziune se inchide cel mai eficient din telecomanda. „Pentru mine #‎INTACT nu inseamna numai o politica editoriala pe care o pot detesta ci mai ales Fundatia Mereu Aproape unde alaturi de Alessandra Stoicescu am reusit sa alin uneori durerea celor care aveau nevoie„, a scris Chilian.


loading...

http://sokant.ro/ranitii-din-colectiv-sar-in-apararea-antenei-3/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite