RAPIREA? 2014-2015 Cometa evreiasca&Tetrada celor 4 LUNI IN SANGE

Distribuie!by In anul 2014-2015 o rara secventa de tetrade, 4 LUNI Rosii in ECLIPSA se vor intampla tocmai de sarbatorile evreiesti de Passover (Eliberarea de sub sclavia egipteana) si Sukkot ( Sarbatoarea Tabernacolelor). De asemenea doua eclipse solare vor avea loc de  anul nou evreiesc al regilor si de sarbatoarea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In anul 2014-2015 o rara secventa de tetrade, 4 LUNI Rosii in ECLIPSA se vor intampla tocmai de sarbatorile evreiesti de Passover (Eliberarea de sub sclavia egipteana) si Sukkot ( Sarbatoarea Tabernacolelor). De asemenea doua eclipse solare vor avea loc de  anul nou evreiesc al regilor si de sarbatoarea trompetelor. Cometa ISON, s-a vaporizat in soare pe 28 noiembrie 2013, care a fost ziua de Thanksgiving si Hannukah . Ison tradus din ebraica inseamna dezastru sau accident.

Nota speciala: Pe 14 aprilie 2014 Passoverul evreiesc si pe 8 octombrie 2014 Sukkot, au eclipse lunare exact ca in anul 70 A.D. cand armata romana a distrus al 2-lea Templu evreiesc si forta militara Masada, care a pus capat practic imparatiei evreiestei de 1000 de ani in Natiunea lui Israel.


1

Iisus a spus ca vor fi semne in soare, luna si stele, inainte de a doua venire:

Luca 21:


loading...

25. Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor;

26. oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.

27. Atunci vor vedea pe Fiul omului venind pe un nor cu putere şi slavă mare.

28. Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.”

Iisus a mai dat un avertisment:

36. Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.”

http://redmoonrapture.com/2014-2015.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite