REACTIA UNUI PENSIONAR OLANDEZ, IN FATA UNUI MUNCITOR ROMAN, IN AUTOBUZ: IA LOCUL MEU, TU AI MUNCIT AZI, EU M-AM PLIMBAT!

Distribuie!by Un român, Mihai Alecu, a avut parte de o experiență inedită într-un autobuz din Olanda. Românul a povestit pe Facebook cum un batran dintr-un autobuz i-a cedat locul. „Tu ai muncit azi, eu m-am plimbat. Stai jos!”, i-a spus bătrânul. „V-am povestit cum mi-a dat locul un bătrân în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un român, Mihai Alecu, a avut parte de o experiență inedită într-un autobuz din Olanda.
Românul a povestit pe Facebook cum un batran dintr-un autobuz i-a cedat locul. „Tu ai muncit azi, eu m-am plimbat. Stai jos!”, i-a spus bătrânul.

„V-am povestit cum mi-a dat locul un bătrân în autobuz când am ajuns în Olanda?
Să-mi crape obrazul. Am crezut că arăt mai hodorogit decât el când l-am văzut că se ridică. Și mă ia de umăr și zice calm uitându-se la mâinile mele: – Tu ai muncit azi, eu m-am plimbat. Stai jos!
Și n-avea abonament gratuit. Plătise bilet ca și mine.”, a povestit românul pe Facebook.


Reactia unui pensionar olandez, in fata unui muncitor roman, in autobuz: Ia locul meu, tu ai muncit azi, eu m-am plimbat!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O cântăreață celebră din Epoca de aur este astăzi măicuță la o mănăstire din Caraș Severin
Jahbulon- demonul la care se inchina masonii
Ne-am lamurit: Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.
LEGUMELE și FRUCTELE aduse de la mare distanță, ÎMBIBATE în PETROL. MÂNCĂM CANCER pe PÂINE! Unde sunt institutiile statului sa isi faca treaba? Dar protestatarii? Coruptia ucide si aici!
Amestecul toxic de resturi ieftine pe care îl mâncăm sub formă de „friptură”
Adevarul: Cum „preacurveau“ româncele cu străinii şi-şi părăseau bărbaţii pentru turci, nemţi şi ruşi. Ţărăncile erau cele mai oneste
10 antibiotice naturale: lucruri despre care companiile farmaceutice preferă să nu vorbească
ESEC TOTAL pentru IOHANNIS si CIOLOS: Canada ridica vizele pentru BULGARI da, pentru romani NU!!! PENIBIL!
EXPLOZIV: Gabriel Oprea e in spatele dezastrului "Colectiv"
Unul dintre cei mai mari importanți oameni de știință ai României: Pericolul mare vine din destrămarea familiei formată din bărbat și femeie. Relațiile homosexuale sunt împotriva naturii
Deja se intampla primele lucruri bune in SUA din cauza lui Trump: Firma Apple se intoarce in Silicon Valley caci Trump a spus ca toate companiile americane trebuie sa se intoarca in tara sa creeze locuri de munca
Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite