Realizare UIMITOARE a unui om de stiinta: A reusit sa fotografieze MOMENTUL in care sufletul PARASESTE corpul dupa MOARTE! VIDEO

Distribuie!by Un om de stiinta a reusit sa fotografieze sufletul care paraseste corpul dupa moarte, cu ajutorul unui aparat bioelectrografic ce utilizeaza metoda vizualizarii unui obiect in urma descarcarii de gaze. Konstantin Korotkov pretinde ca a reusit imposibilul: a captat momentul in care sufletul unui muribund paraseste trupul acestei persoane. Potrivit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un om de stiinta a reusit sa fotografieze sufletul care paraseste corpul dupa moarte, cu ajutorul unui aparat bioelectrografic ce utilizeaza metoda vizualizarii unui obiect in urma descarcarii de gaze.

Konstantin Korotkov pretinde ca a reusit imposibilul: a captat momentul in care sufletul unui muribund paraseste trupul acestei persoane.


Potrivit site-ului International Business Times, metoda utilizata de Korotkov este similara fotografiei Kirlian – ce cateaza “energia vitala” a unui om. Se pare ca “sufletul” omului este redat in aceste fotografii de culoarea albastra, iar in momentul mortii, sufletul paraseste prima data zona capului, iar la final pleaca din zona inimii.

Surse: Cap Limpede, youtube,


Realizare UIMITOARE a unui om de stiinta: A reusit sa fotografieze MOMENTUL in care sufletul PARASESTE corpul dupa MOARTE!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite