RECORD de cheltuieli facute de IOHANNIS in luna MARTIE pe deplasari, niciun presedinte nu a mai reusit asta pana acum|totul din impozitele NOASTRE de sclavi

Distribuie!by Administratia Prezidentiala a cheltuit in luna martie doar pentru deplasari externe suma record de 1.447.493 lei. In aceasta luna presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au efectuat o vizita oficiala neobisnuit de lunga in Israel. Conform informatiilor publicate pe platformaTransparenta bugetara, in luna ianuarie Administratia Prezidentiala a cheltuit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Administratia Prezidentiala a cheltuit in luna martie doar pentru deplasari externe suma record de 1.447.493 lei. In aceasta luna presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au efectuat o vizita oficiala neobisnuit de lunga in Israel.

Conform informatiilor publicate pe platformaTransparenta bugetara, in luna ianuarie Administratia Prezidentiala a cheltuit pe deplasari externe doar 99.027 lei, iar in luna februarie 953.583 lei, informeaza B1TV.

RAPORT DE EXECUTIE BUGETARA PRESEDINTIE IANUARIE – Cheltuieli deplasari externe
 

RAPORT DE EXECUTIE BUGETARA PRESEDINTIE FEBRUARIE – Cheltuieli deplasari externe
 

RAPORT DE EXECUTIE BUGETARA PRESEDINTIE MARTIE – Cheltuieli deplasari externe

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat in luna martie mai multe deplasari externe decat in lunile precedente. Seful statului a mers in Israel si Palestina (7-11 martie), Bruxelles (17-18 martie) si Turcia (23-24 martie), dar este posibil ca tot in luna martie sa fi fost trecute si cheltuielile cu deplasarea presedintelui si a sotiei sale in SUA, efectuata in perioada 30 martie – 2 aprilie, informeaza B1TV.

Iohannis: Toti oficialii din Israel mi-au spus ca ii apreciaza pe cei veniti din Romania, iar asta m-a uns la inima


loading...

Fotografia zilei: Carmen Iohannis, la Baza Aeriana Andrews din Washington

Insumand cheltuielile pe primele trei luni ale acestui an, se constata ca ele se ridica la aproapejumatate din totalul cheltuielilor efectuate in intregul an 2015 de Administratia Prezidentiala, care au fost de 5,17 milioane de lei, informeaza sursa citata.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-a-cheltuit-o-suma-record-pe-deplasari-externe-in-martie-1416985

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite