Regina Elisabeta a fost gasita vinovata in cazul copiilor disparuti. Oameni care au chestionat sau anchetat vinovatia ei, au fost omorati, incarcerati sau bagati in spitale de psihiatrie!!!!

Distribuie!by In anul 2014, soldatul britanic Vivian Cunningham a fost sedata si institutionalizata impotriva vointei sale. Se pare ca “crima” din data de 6 Mai era ca a indraznit sa isi chestioneze superiorii, despre mandatul de arestare de pe numele reginei Elizabeth a Marii Britanii. Mandatul de arestare a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In anul 2014, soldatul britanic Vivian Cunningham a fost sedata si institutionalizata impotriva vointei sale. Se pare ca “crima” din data de 6 Mai era ca a indraznit sa isi chestioneze superiorii, despre mandatul de arestare de pe numele reginei Elizabeth a Marii Britanii.

Mandatul de arestare a fost emis in 2013, de catre 5 judecatori ai Curtii de Justitie din Bruxelles.


Dupa un an de litigiu,, Regina Elisabeta, impreuna cu sotul ei, Printul Filip, au fost gasiti vinovati petru disparitia a 10 copii nativi din scoala catolica Kamloops din British Columbia.

Parintii in doliu, nu si-au mai vazut copiii din ziua in care au plecat la un picnic impreuna cu cuplul regal, in data de 10 octombrie 1964.


In data de 10 mai, Tribunalul International pentru biserici si Stat a intrebat cetatenii ingrijorati cu privire la eliberarea lui Cunningham.

ITTCS a urmarit penal cazurile de rapire ale reginei Elizabeth, in paralel cu peste 50.000 de cazuri de copii disparuti.

Oamenii puteau sa isi exprime ingrijorarile unui spital St. George din Anglia cat si superiorului lui Cunningham, Capitanul Murell.

Soldatul regimentului Cunningham a chestionat inocent un ofiter mai batran despre mandatul de arestare al reginei, dupa care a fost trimis de urgenta la un spital de psihiatrie din Stafford Anglia.

I s-a administrat olanzapine, un drog atipic anti-psihotic, sub ordinele Capitanului Murrell si a doctorilor Khan si Sema. Soldatului i s-au impus 6 luni repaus la spitalul St. George, psihiatric cu diagnosticul ” sufera de un episod psihotic acut.”

Regina Elisabeta a avut amestec direct cu rapirea si moartea copiilor aborigeni, sustine site-ul ITCSS. Membri familiei regale au participat regulat in “al noualea cerc”, culturi satanice si ritualuri la scoala indiana Mohawk din Brandford, Ontario, Canada.

In aprilie, un al doilea proces international a inceput la Bruxelles impotriva membrilor elitei ai cultului satanic ” Al Noualea Cerc”.

Un document al curtii a fost depus la dosar care indica ca in ianuarie 2012, episcopul de Cantebury Justin Welby a distrus dovezi criminalistice ale ramasistelor copiilor din ritualurile acestui cult satanic.

2 martori oculari au depus marturie sub juramant ca au fost prezenti la un asemenea ritual cand erau copii, ritual in care a fost sacrificat un copil nativ.

Ritualul s-ar fi desfasurat conform spuselor, intr-o catacomba, in beciul scolii a scolii canadiene Branton Ontario Mohawk. Cei doi martori au spus ca au vazut o fetita legata de altar.

loading...

Fata de 6 ani a fost sufocata cu un calus in gura, in mod repetat violata, omorata, spintecata si dezmembrata. Sangele ei a fost consumat de 9 membri imbracati in robe rosii, care includeau si membrii ai casei regale.

Din pacate, Cunningham nu a fost singur in victimizarea sa dupa ce a expus acest cult satanic al celor 9 cercuri. Mai multe arestari, chiar si morti apareau in preajma celor care expuneau activitati de rapiri ale reginei.

Fost rezident al scolii Kamloops, William Combes, moare  dupa un interviu radio din 2010, unde a discutat ca fost martor la iesirea reginei si sotului ei, cu cei 10 copii disparuti cat si alti rezidenti ai scolii.

Cetateanul britanic David Compan a fost arestat de doua ori, la fel si sotia sa, dupa ce au postat crima reginei si mandatul de arestare.

Compan nu a fost niciodata acuzat, insa institutionalizat, drogat si incarcerat in spitalul de boli mintale regal. ( Royal Mental Health Center). Dupa proteste numeroase ale mai multor cetateni, el a fost eliberat, impreuna cu sotia lui.

In octombrie anul trecut, in Ontario Canada, Steve Finey a incercat sa expuna Cultul satanic , al noualea cerc, impreuna cu 50.000 de copii disparuti, care includea si condamnarea reginei Elisabeta. Finey a fost arestat fara motiv si tinut in inchisoare 3 zile. S-au organizat proteste in intreaga lume, organizate de ITCCS, dupa care Fine a fost eliberat.

In martie ITCCS, a inceput un al doilea proces impotriva cultului satanic , al noualea cerc. 5 judecatori internationali, 27 de jurati au ascultat marturia a cel putin 16 adulti, supravietuitori, care au expus marturia lor din cazuri de viol de copii si crime.

Prima urmarire penala a fost emisa la Bruelles, care se referea la 50.000 de copii aborigeni canadieni disparuti, care includeau cazul de rapire al reginei.

Verdictul curtii din 2016, 6 judecatori internationali impotriva a 40 de elite globale, au cauzat demisia lui Ratzinger ( Papa Joseph Ratzinger).

http://humansarefree.com/2014/05/queen-elizabeth-found-guilty-in-missing.html

Articlul a fost tradus exclusiv de cocoon, preluarea se poate face doar cu link activ catre acest articol!!!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite