Regizorul Constantin Vaeni, atac dur la protestatari: Masă amorfă de figuranți, care behăie imnul național și flutură în mod nerușinat Tricolorul!

Distribuie!by În Piața Victoriei au loc manifestații contra guvernului de 14 zile. De multe ori, zecile de mii de oameni s-au lăsat pradă unor comenzi ale unora sau altora, care le cer diferite lucruri: să aprindă telefoanele, ce să strige, când se cântă imnul, cum să se așeze etc. Toate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În Piața Victoriei au loc manifestații contra guvernului de 14 zile. De multe ori, zecile de mii de oameni s-au lăsat pradă unor comenzi ale unora sau altora, care le cer diferite lucruri: să aprindă telefoanele, ce să strige, când se cântă imnul, cum să se așeze etc. Toate aceste semnale arată clar că există anumite persoane care vor să deturneze protestele.


La manifestația de duminică seară, din Piața Victoriei, la ora 21.00 s-au aflat circa 30.000 de oameni care au format un tricolor uman. În mulțime au fost împărțite coli A 4 în culorile roșu, galben și albastru, iar la ora stabilită oamenii au format un tricolor uman, luminând cu lanternele telefoanelor colile de hârtie în cele trei culori.


Regizorul Constantin Vaeni, care a realizat filme ca Zidul, Buzduganul cu trei peceți, Ancheta sau Drumeț în cale lupilor, a făcut o serie de declarații tăioase la adresa celor care protestează în Piața Victoriei.

loading...

“Cum adică: Johannis își “pregătește” cel de-al doilea mandat?.. Care “mandat”.. – de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindcă e a nu știu câta oară auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d’astea în care se mestecă vidanje întregi de vorbe, se mestecă, mai nou, și idioțenia asta! – probabil că de dragul.. conversației!..  Ce fel de “mandat”?..- poate.. “de aducere” – deși asta, “de aducere”, ar fi trebuit să fie deja.. în curs!.. Da’ și chiar dacă asta ar fi în capul plăvanului.. și-al unora dintre puzderia de chelnerii și de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da – mai servitorilor! -.. la viitoarele alegeri prezidențiale,.. adică, hăt!.. peste doi ani,.. vă-nchipuiți că vor vota numai aștia cu “luminițele” în mâini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei străzile.. pentru “un viitor luminos” al României?! Așa vă închipuiți voi, toți cei care “dezbateți” această.. < ipoteza > bezmetică?.. Pai și-atunci ce-ar trebui să înțeleagă lumea.. și “să accepte”?.. – că pentru “un al doilea mandat” al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o întreagă țară trebuie să se lase împinsă în.. dezmaț stradal,.. în balamuc social și politic,.. și într-un tămbălău inept,.. întreținut de o masă amorfă de figuranți.. care habar  n-au în ce film fac ei figurație, nici cine sunt: “scenaristul, regizorul și producătorul” filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toți doar “figuranți de rând” – sunt și o întreagă șleahtă de samsari de figuranți, care-i aduna.. – “convocându-i la filmare” și mânându-i din spate, ca la “defilare”, prin fața camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la păscut, ori la tuns?!..- behăind “Imnul național” si fluturând – în mod nerușinat și.. aiurea.. – Tricolorul României, de ca și cum ei “ar fi” România?!..- alături de.. culmea!.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei și dracu mai știe de-ale cui?..  Asta ce-o mai fi?!..  Oare cine-ar mai avea, de fapt, nevoie de “ober-figurantul”.. Johannis.. și de ce ?!.. pentru încă un “mandat”?!..  România?!..,  a scris Vaeni pe Facebook.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Regizorul-Constantin-Vaeni-atac-dur-la-protestatari-Masa-amorfa-de-figuranti-care-behaie-imnul-national-si-flutura-in-mod-nerusinat-Tricolorul-140975

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ceausescu inger erou!!! „Mulţumesc din adâncul inimii tovarăşei Elena Ceauşescu. Datorită omeniei ei îl am astăzi viu pe fiul meu, Sorin.” Când a venit Ceauşescu şi a spus să se niveleze cu buldozerele s-a aruncat la picioarele lui şi a insistat să i se caute copilul printre dărâmături.
Un pensionar a donat 21.000 de euro pentru două incubatoare. „Eu nu mai am ce să fac cu banii. Sunt foarte bătrân. Nu am pe nimeni”
Operatiuni sub Drapel Fals in Germania: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
INCREDIBIL: Un barbat din Vietnam inmormanteaza toti copiii avortati si adopta toti copiii abandonati din zona lui
"TOATE ROMÂNCELE SUNT CURVE!" Judecător spaniol, înregistrat când vorbea cu trei colegi (AUDIO)
Seismologii avertizează! | Un cutremur de peste 6 grade va zgudui România în 2017
Acest tort este o delicatesă rară… Și nici nu trebuie pus la cuptor!
SISTEMUL TOTALITAR UE-ist. NU VOTAȚI CA NOI? SCHIMBĂM REGULILE DE VOT SĂ IASĂ CUM VREM NOI. Premierul belgian le-a dat un ultimatum țărilor Grupului de la Visegrad cu privire la acceptarea cotelor obligatorii de migranți
Statul s-a împrumutat cu 600 de euro pe locuitor în ultimii doi ani
PĂRINTELE ILARION, DE LA BANCHER LA CALUGAR
Americanii despre Roșia Montana…. TRANSMITE MAI DEPARTE TUTUROR ROMÂNILOR!
Crescător de animale, cu lacrimi în ochi: M-am împrumutat de 6.500 de euro doar ca să nu îmi duc animalele la abator!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Cel mai performant sistem de învățământ din lume similar modelului comunist romanesc

Soros afirmă pe fata că luptă impotriva statului naţional şi organizează un eveniment pt. lesbiene si homosexuali în faţa moaştelor lui Brâncoveanu

Bunica a supravietuit oricarei crize pentru ca furnizorul ei de alimente era local ( gradina) si ca stia cum sa produca. Ati inteles de ce oculta vrea distrugerea taranului roman?

In timp ce Iohannis urmareste cu atentie ce se intampla: Arabii vor să cumpere două milioane de hectare de teren agricol

ADOLF HITLER a deţinut LANCEA DESTINULUI. Cu ea a fost străpuns Iisus pe cruce. Cum a pierdut-o, s-a împuşcat

Închide