Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!

Distribuie!by George Soros a ajutat la amplificarea crizei migrației în Europa prin sprijinul său vocal pentru libertatea de mișcare. Acuzația a fost făcută de cineastul sârb Emir Kusturica, aflat la Bruxelles, unde participă la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik, informează Euronews. Comentariile sale privind rolul jucat de miliardarul american […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
George Soros a ajutat la amplificarea crizei migrației în Europa prin sprijinul său vocal pentru libertatea de mișcare. Acuzația a fost făcută de cineastul sârb Emir Kusturica, aflat la Bruxelles, unde participă la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik, informează Euronews.
Comentariile sale privind rolul jucat de miliardarul american George Soros în criza refugiaților, pe care Europa pare că nu o poate gestiona, vin în completarea celor făcute anul trecut de premierul ungar Viktor Orban. Acesta l-a acuzat la finele lui 2015 pe Goorge Soros că încearcă să submineze națiunile europene, prin încurajarea fenomenului migrației.
“În cazul crizei refugiaților, de exemplu, filantropul George Soros militează pentru o societate deschisă. El a lansat apeluri clare și a încurajat refugiații să vină în Europa. Sincer, sunt de partea refugiaților, dar prin venirea lor se realizează ceea ce domnul Soros dorește: el vrea să creeze o Europă fără identitate”, spune Kusturica.
Regizorul sârb aflat în aceste zile la Bruxelles a mai afirmat că Uniunea Europeană este condusă în stilul fostei Uniuni Sovietice, de către oficiali nealeși de nimeni și care reprezintă interesele multinaționalelor.
Prăbușirea Uniunii Sovietice a dus la un declin al principiilor democratice în toată lumea, a adăugat cineastul sârb. De aceea, Kusturica vede o posibilă aderare a Serbiei la blocul comunitar cu oarecare rezerve. Socialismul ar putea fi o cale de scăpare din dictatura corporațiilor a lumii de azi, a afirmat Kusturica.
http://www.activenews.ro/externe/Regizorul-Emir-Kusturica-il-acuza-pe-Soros-ca-a-contribuit-la-criza-refugiatilor-De-fapt-Soros-vrea-sa-creeze-o-Europa-fara-identitate-132308

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Dieta cu orez te scapă de 10 kilograme în 14 zile. Are rezultate spectaculoase

Watchman Nee chinez crestin: MOR DIN CAUZA CREDINTEI in CRISTOS

EMOTIONANT: copii africani canta in romana spre slava Domnului!

SECRETELE MIRACULOASE CARE TE VOR AJUTA SA INVINGI IN LUPTA ACID VS ALCALIN!

Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora

Închide