Regizorul Emir Kusturica îl acuză pe Soros că a contribuit la criza refugiaților: De fapt, Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!

Distribuie!by George Soros a ajutat la amplificarea crizei migrației în Europa prin sprijinul său vocal pentru libertatea de mișcare. Acuzația a fost făcută de cineastul sârb Emir Kusturica, aflat la Bruxelles, unde participă la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik, informează Euronews. Comentariile sale privind rolul jucat de miliardarul american […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
George Soros a ajutat la amplificarea crizei migrației în Europa prin sprijinul său vocal pentru libertatea de mișcare. Acuzația a fost făcută de cineastul sârb Emir Kusturica, aflat la Bruxelles, unde participă la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik, informează Euronews.
Comentariile sale privind rolul jucat de miliardarul american George Soros în criza refugiaților, pe care Europa pare că nu o poate gestiona, vin în completarea celor făcute anul trecut de premierul ungar Viktor Orban. Acesta l-a acuzat la finele lui 2015 pe Goorge Soros că încearcă să submineze națiunile europene, prin încurajarea fenomenului migrației.
“În cazul crizei refugiaților, de exemplu, filantropul George Soros militează pentru o societate deschisă. El a lansat apeluri clare și a încurajat refugiații să vină în Europa. Sincer, sunt de partea refugiaților, dar prin venirea lor se realizează ceea ce domnul Soros dorește: el vrea să creeze o Europă fără identitate”, spune Kusturica.
Regizorul sârb aflat în aceste zile la Bruxelles a mai afirmat că Uniunea Europeană este condusă în stilul fostei Uniuni Sovietice, de către oficiali nealeși de nimeni și care reprezintă interesele multinaționalelor.
Prăbușirea Uniunii Sovietice a dus la un declin al principiilor democratice în toată lumea, a adăugat cineastul sârb. De aceea, Kusturica vede o posibilă aderare a Serbiei la blocul comunitar cu oarecare rezerve. Socialismul ar putea fi o cale de scăpare din dictatura corporațiilor a lumii de azi, a afirmat Kusturica.
http://www.activenews.ro/externe/Regizorul-Emir-Kusturica-il-acuza-pe-Soros-ca-a-contribuit-la-criza-refugiatilor-De-fapt-Soros-vrea-sa-creeze-o-Europa-fara-identitate-132308

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Lampile din sare roz de Himalaya – Iata ce se intampla atunci cand aprinzi o astfel de lampa in casa ta!

Iohannis l-a decorat de 1 Decembrie pe un fost membru al CC al PCR

Iată pe cine sunt testate produsele cosmetice înainte de a ajunge pe rafturi. Şocant!

Un laureat al premiului Nobel recunoaste ca nu exista evolutie

Cum pierdem energie prin gândurile noastre negative

Închide