Religie nu mai vor in scoli, doar educatie s*xuala ca sa poata mima corect

Distribuie!by Fotografiile în care elevele de 15 ani de la Colegiul tehnic “Augustin Maior” din Cluj sunt supuse la o proba scandaloasă la Balul Bobocilor, nu şi le asumă nici profesorii, nici părinţii, dar nici conducera şcolii. Singurii care până la această ora au avut un punct de vedere sunt […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fotografiile în care elevele de 15 ani de la Colegiul tehnic “Augustin Maior” din Cluj sunt supuse la o proba scandaloasă la Balul Bobocilor, nu şi le asumă nici profesorii, nici părinţii, dar nici conducera şcolii.


Singurii care până la această ora au avut un punct de vedere sunt psihologii care au asistat în ultimele 20 ore la un val uriaş de comentarii şi dezbateri online pe tema acestui eveniment care s-a dorit a fi privat.

Şi deranjul continuă pentru că poliţiştii s-au autosesizat şi verifică dacă minorii au consumat alcool.


Scenele scandaloase au avut loc pe 20 octombrie la un bal al bobocilor din Cluj, unde adolescentele de 15 ani au fost puse să mănânce câte o banană din poală partenerilor în timp ce aceştia stăteau pe scaun.

loading...

Momentele au fost fotografiate, iar pozele în care elevele mimează sexul oral au ajuns pe Facebook şi au provocat un val de indignare online.


http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/val-urias-de-comentarii-despre-fotografiile-de-la-balul-bobocilor-din-cluj-explicatiile-psihologilor.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite