Remus Cernea si masonii deranjati DOAR de Catedrala Neamului. Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri ´de interes public`, în decembrie 2013

Distribuie!by  Remus Cernea, masonii si artistii  jalnici, penibili “smeriti” sunt deranjati DOAR de Catedrala Neamului. Cum am invatat de la un om cu inalta spiritualitate, evreu crestin, orice portal (ritual de invocare,liturghie) deschis de masoni, satanisti, musulmani, hinduisti, trebuie inchis, altfel e un portal de libera intrare a demonilor catre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 Remus Cernea, masonii si artistii  jalnici, penibili “smeriti” sunt deranjati DOAR de Catedrala Neamului.

Cum am invatat de la un om cu inalta spiritualitate, evreu crestin, orice portal (ritual de invocare,liturghie) deschis de masoni, satanisti, musulmani, hinduisti, trebuie inchis, altfel e un portal de libera intrare a demonilor catre lumea noastra….Aceasta megamoschee dar si templul masonic care sunt in proces de a fi construite in Bucuresti, trebuie anihilate cu o catedrala ( geometrie sacra de cel putin aceleasi dimensiuni, daca nu mai mare)…lupta este pe energie, pe suflet, care inseamna energie…de asta multi caldicei trebuie sa cunoasca aceste asa-numite de catre masoni `conspiratii`, caci altfel se vor opune chiar ei binelui si vor face pact cu raul, din necunostinta de cauza.. cum zice Biblia…”Poporul meu moare din lipsa de cunostinta”….

Masonii din București cer consilierilor generali aprobarea unui PROIECT IMENS lângă Romexpo

Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri “de interes public”, în decembrie 2013


Marea Lojă Națională din România, a francmasonilor, vrea să construiască un mare centru de evenimente lângă Romexpo. Noua clădire va cuprinde o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă. De asemenea, noua clădire va deveni sediul organizației. Planul Urbanistic Zonal este supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 29 octombrie.

Masonii din Bucuresti cer consilierilor generali aprobarea unui PROIECT IMENS langa Romexpo. FOTO


Marea Lojă Națională din România cere Consiliului General al Municipiului București aprobarea proiectului de construire a unui mare centru de evenimente pe Bd. Expoziției, lângă Romexpo. Terenul pe care ar urma să fie ridicată noua construcție are 2.500 de metri pătrați și a fost primit de francmasoni de la RAPPS printr-o hotărâre de Guvern.

loading...

Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri “de interes public”, în decembrie 2013.


Marea Lojă va folosi timp de 49 de ani terenul de 2.500 metri pătraţi, care se află în vecinătatea complexului Romexpo din Capitală, pe Bd. Expoziției nr.24F (fost 22-30).

În noua clădire vor fi amenajate o parcare subterană, săli multifuncționale, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă

Astfel, la primele două niveluri ale clădirii, aflate la subsol, va fi amenajată o parcare cu 112 locuri pentru autoturisme și șase pentru motociclete (câte 56 de locuri pe fiecare nivel).

La demisol este prevăzut un club cu 115 locuri, un lobby, dar și un restaurant cu 150 de locuri.

Parterul va fi ocupat în acea mai mare parte de o sală de spectacole cu 679 de locuri, între care 431 la parter și 248 la balcon).

La nivelurile superioare vor mai fi construite încă șapte săli multifuncționale: patru săli la etajul al doilea (două cu câte 120 de locuri și alte două cu câte 158 de locuri) și trei la etajul al treilea. De asemenea, la ultimul nivel al clădirii (etajul patru) vor fi amenajate un muzeu și o bibliotecă.

Planul Urbanistic Zonal a fost supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 29 octombrie.

 

(FLUIERUL)

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=540682&title=remus-cernea-e-deranjat-doar-de-catedrala-neamului-marea-loja-nationala-masonica-a-primit-gratuit-de-la-guvernul-ponta-un-teren-cu-o-valoare-de-peste-2-1-milioane-de-lei-pentru-construirea-unei-cladiri-de-interes-public-in-decembrie-2013

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite