Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!

Distribuie!by Aceasta este una dintre întrebările pe care și le pune deputatul, cu ocazia zilei de 1 iunie, într-o scrisoare adresată președintelui României în care îl roagă pe Klaus Iohannis să trimită proiectul de lege privitor la ora de religie spre reexaminare. Deputatul nu se dă bătut nici după ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aceasta este una dintre întrebările pe care și le pune deputatul, cu ocazia zilei de 1 iunie, într-o scrisoare adresată președintelui României în care îl roagă pe Klaus Iohannis să trimită proiectul de lege privitor la ora de religie spre reexaminare.

Deputatul nu se dă bătut nici după ce părinții și-au înscris copiii la ora de religie, prin cerere specială, așa cum li s-a cerut. Acum, Cernea se gândește că e mai bine sa-i dăm copilului dreptul să facă cererea în nume propriu.

Dacă varianta de până acum prevedea că numai copilul major poate să facă cererea în nume propriu, Remus Cernea uimește din nou propunând ca hârtia să poată fi făcută începând de la 14 ani.

Atent cu corectitudinea politică, deputatul are grijă și de copiii credincioși, născuți și crescuți din părinți atei, dar care au, de asemenea, dreptul de a urma educația religioasă după voința proprie. Ce idee mai bună decât să faci din drepturile copiilor motiv de ceartă în casă și de subminare a autorității părinților ? După cum se poate constata, copilul atinge maturitatea politică la 18 ani, pe cea sexuală la 15 și pe cea religioasă la 14!

Credinta-Ed-SCOALA-005-cateheza

 

Potrivit scrisorii, școala este obligată să creeze activități alternative, atunci când copilul, din voința sa ori a părinților, nu vrea să participe la ora de religie. Situația îmi aduce aminte de cursurile opționale de istorie a comunismului care puteau fi urmate, la alegere, având ca opțiune secundă… educația sexuală. În spatele unui limbaj juridic, mizând pe lipsa de infrastructură a școlilor care nu pot propune alternative atractive, deputatul pune, încă o dată, bețe în roate disciplinei religie.

Scrupulos, domnul Cernea a devenit și apărătorul minoritățiilor religioase, sesizând probleme pe care acestea nici nu știau că le au. Membrii minorităților religioase, sesizează Cernea, sunt discriminați dacă statul nu asigură prezența în școală a unui profesor pentru cultul lor.

În final, Parlamentul României este acuzat că a adoptat în mod necritic poziția Bisericii Ortodoxe Române în legătură cu acest subiect. Atent la detalii, Cernea precizează că era, într-adevăr, dreptul preoților să participe și să se exprime în această dezbatere, dar că este vina politicienilor, reprezentații noștri, că s-au raliat la poziția BOR. Să înțelegem că BOR are dreptul să se exprime, dar că politicienii nu au dreptul să ia în serios poziția BOR?

Cred că ar fi cazul să ne întrebăm ce urmărește, de fapt, Remus Cernea cu sesizările trimise către președinte? Bifează încă o activatate publică pe acest subiect care, chiar dacă nu va schimba nimic, are avantajul de a funcționa ca un ghimpe în coasta cultelor? Sau e vorba de ceva mai serios și profund – în speță, de schimbarea unor mentalități, înlocuind religiile tradiționale cu noua religie a corectitudinii politice ce-și propune să devină oficială nu doar la noi, ci în toată Europa?

loading...

Deputatul USL Remus Cernea vrea să inițieze si un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, susținând că acest model este aplicat în mai multe țări europene.

“Eu susțin și noi, Verzii, susținem Drepturile Omului pentru toți cetățenii. Noi nu considerăm că anumiți cetățeni ar trebui discriminați în vreun fel pentru niciun motiv pentru că ar fi femei, pentru că ar aparține unei minorități naționale sau unei minorități sexuale. În Europa foarte multe țări deja acceptă parteneriatele civile sau căsătoriile între persoanele de același sex. Eu am anunțat deja că am în vedere un proiect de lege care să reglementeze parteneriatul civil între persoanele heterosexuale sau persoane de același sex pe model francez. În Franța, mai întâi acum cinci ani a fost adoptată legea privind parteneriatele civile, iar la începutul acestui an sau la sfârșitul anului trecut a fost adoptată legea privind drepturile persoanelor de același sex de a se căsători”,a declarat Remus Cernea, vineri, într-o conferință de presă susținută la cabinetul său parlamentar din municipiul Constanța.
El a explicat că acest parteneriat civil ar fi un avantaj și pentru persoanele heterosexuale care nu doresc oficializarea relației lor, printre care dreptul unuia dintre parteneri de a-i lăsa celuilalt o moștenire după deces, nu ar mai putea fi atacat în instanță de familie.
“Ar fi un avantaj pentru persoanele heterosexuale sau orice fel de persoane să poată să le fie recunoscut parteneriatul civil. De exemplu, în cazul tragic în care unul dintre parteneri moare poate lăsa moștenire, care nu mai poate fi atacată apoi în instanță de către familie. Apoi pot fi luate credite, adică se pot însuma veniturile celor doi parteneri. Sunt foarte multe persoane care trăiesc fără să-și oficializeze relația în raport cu statul sau în raport cu Biserica”, a mai spus deputatul Remus Cernea.
Întrebat când vede posibilă o asemenea inițiativă, el a răspuns că până la sfârșitul acestei sesiuni parlamentare.


http://www.orthonews.rohttp://www.curentul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite