Renumitul istoric H.G. Wells scrie o marturie fascinanta cu privire la Iisus Cristos

Distribuie!by “El era prea maret pentru ucenicii sai. Si in lumina a ceea ce El a spus atat de deschis, este oare de mirare ca toti cei care erau bogati si instariti au simtit o teama ca in fata unor lucruri neobisnuite, o prabusire a lumii lor, la auzul invataturior […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“El era prea maret pentru ucenicii sai. Si in lumina a ceea ce El a spus atat de deschis, este oare de mirare ca toti cei care erau bogati si instariti au simtit o teama ca in fata unor lucruri neobisnuite, o prabusire a lumii lor, la auzul invataturior sale?

Poate ca preotii si carturarii si oamenii bogati L-au inteles mai bine decat ucenicii Sai. El aducea toate micile provizii pe care ei si le facusera pe baza serviciilor sociale, la lumina unei vieti religioase permanente. El era asemenea unui vanator moral ingrozitor, care scotea omenirea aflata din confortul pesterii in care traise multa vreme. In stralucirea imaculata a acestei imparatii a Lui urma sa nu fie proprietate, privilegiu, mandrie si titlu; nicio motivatie si nicio rasplata in afara de dragoste. Este deci de mirare faptul ca oamenii erau tulburati si orbiti si ca au strigat impotriva Lui? Chiar si ucenicii Sai au strigat cand nu i-a crutat de Lumina Sa.  Este vreo mirare ca preotii au inteles ca intre ei insisi si acest om, nu era alta alegere decat El sau slujba preoteasca trebuia sa piara? Este vreo mirare faptul ca soldatii romani confruntati si uimiti de ceva ce depasea capacitatea de intelegere si ameninta existenta lor s-au refugiat intr-un ras salbatic, incoronandu-L cu spini, imbracandu-L in haina de purpura si facand din El un cezar de batjocura? Caci a-L lua in serios ar insemna a intra intr-o viata ciudata si alarmanta, a abandona obiceiurile, a controla instinctele si impulsurile, a intra intr-o fericire incredibila….”


loading...

“Este de mirare ca, pentru ziua de azi, Acest Galilean este prea mult pentru inimile noastre mici?”

Cand Wells a fost intrebat care e persoana  ce a lasat impresia cea mai durabila asupra istoriei, el a replicat ca, judecand maretia unei persoane prin standardele istorice, “Pe baza acestui test, Iisus se situeaza pe primul loc.”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite