Reprezentant al BILDERBERG în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia?

Distribuie!by Evenimentul zilei a publicat un interviu exploziv cu un sociolog român care trăiește de trei ani în Oslo, capitala Norvegiei, și care, sub protecția anonimatului, a dezvăluit faptul că Barnevernetul, instituția norvegiană care terorizeză populația și le ia copiii, nu este o instituție de stat decât parțial, în spatele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evenimentul zilei a publicat un interviu exploziv cu un sociolog român care trăiește de trei ani în Oslo, capitala Norvegiei, și care, sub protecția anonimatului, a dezvăluit faptul că Barnevernetul, instituția norvegiană care terorizeză populația și le ia copiii, nu este o instituție de stat decât parțial, în spatele ei stând și șapte jucători privați. Printre aceștia șisuedezul Jacop Wallenberg, membru al Clubului Bilderberg, organizația ocultă care și-a propus să controleze și să conducă lumea instituind un Guvern Mondial Unic.

Trecut de cei de la Evenimentul zilei sub rezerva Teoriei Conspirației, interviul doamnei C. K. ne pune serios pe gânduri, mai ales că nu ar fi nimic ieșit din comun ca membrii Bilderberg să fie implicați în așa ceva. Ne-ar mira dacă nu ar fi!


Referindu-se la cei care dețin controlul real asupra Barnevernet, C.K. declară: „Deținând controlul asupra Barnevernet, elita aceasta profitoare – din care, cu siguranță, fac parte și câțiva norvegieni – s-au apucat de treabă. Urmăresc atomizarea familiilor tradiționale, practic desființarea acestora, pentru că o societatea poate fi mai ușor controlată atunci când n-are un fundament. Cum au ales să distrugă familiile? Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului – nenorociri atât de specifice, din păcate, societății norvegiene. Prin Barnevernet, au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere. Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor – sunt aproape scutiți de muncă, fapt care nu e neapărat un lucru bun – , iar alții sunt hărțuiți și amenințați că-și vor pierde odraslele pentru motive aiuritoare. Copilașii sunt învățați încă de la grădiniță să se revolte împotriva părinților, să-i pârască, să-i desconsidere. Intenția de suprimare a ideii de familie este evidentă. Apoi, prin promovarea hedonismului, a individualismului, s-a ajuns ca mare parte a bărbaților norvegieni să devină extrem de efeminați. Femeile norvegiene, în schimb, sunt masculinizate. În acest fel, bărbații normali au ajuns să-și caute femei din Asia sau tipuri mai empatice, cu care se căsătoresc. S-au născut astfel familiile mixte, care sunt prigonite, pentru că reprezintă, de fapt, normalitatea. (…) Of, Doamne! Lesbianismul atât de prezent în rândul femeilor norvegiene, care preferă aventuri de o noapte, coroborat cu bărbații lor din ce în ce mai efeminați, a condus la una din cele mai mari rate ale divorțului din Europa, dar și la sinucideri, la comportamente deviante. Toate acestea se reflectă în statisticile pesimiste, care prevăd că, în 2050, Norvegia va fi o țară alcătuită, în proporție de 90%, din homosexuali. Familiile compuse din astfel de oameni nu vor putea reprezenta niciodată baza unei societăți. Vor fi obediente sistemului care le-a permis, chipurile, să se exprime liber. Și, astfel, cu celula de bază a societății distrusă, cu capul de familie inexistent, e firesc că acest grup uman va fi mai ușor de manipulat și de condus”. (Evz.ro)

loading...

Drama societății norvegiene în care zoofilia și pedofilia sunt lucruri privite cu toleranță (se știe că în țara vecină, Suedia, există bordeluri cu animale pentru zoofili) iar homosexualitatea este promovată ca politică de stat, este cu atât mai mare cu cât desele cazuri de sinucideri la copiii mici dați spre adopție a dus la elaborarea și predarea unui curs la Universitatea din Oslo cu o temă morbidă: Sinuciderile copiilor sub 7 ani!!!


În condițiile în care unii dintre copiii răpiți de Barnevernet sunt dați la adopții internaționale, ne întrebăm în mod firesc care sunt scopurile reale ale acestei sinistre instituții norvegiane în spatele căreia se află oameni din Bilderberg?

parc oslo

Revenind la politica păpușarilor Noii Ordini Mondiale, ceea ce ne dezvăluie românca din Oslo pare să fie creat în laboratoarele lor bolnave. O țară prosperă, orientată “științific” spre hedonism, este atomizată din punct de vedere al moralității și destructurată familial, tocmai pentru a crea Omul Nou al Statului Global pe care și-l doresc rechinii financiari ai lumii: un stat fără identități culturale, cu o populație bovinizată, capabilă să accepte orice.

Se pare însă că din acest moment începe atomizarea Barnevernetului datorită acestei solidarizări internaționale prin care mizeriile societății norvegiene ies în toată urâciunea lor la suprafață. De acum, e posibil ca mulți norvegieni să prindă curaj și să spună ce știu!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite