REPTILELE AU REUSIT: Regele tradator primeste palatul Elisabeta, recunoastere juridica si bani LUNAR de la BUGET

Distribuie!by Casa Regală a României va primi în folosință gratuită, pentru 99 de ani, Palatul Elisabeta, iar cheltuielile de funcționare curentă a Casei vor fi suportate din fonduri publice, dar cu obligația ca șeful Casei Regale, astăzi Regele Mihai, să prezinte anual Parlamentului, în scris sau în persoană, un raport. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Casa Regală a României va primi în folosință gratuită, pentru 99 de ani, Palatul Elisabeta, iar cheltuielile de funcționare curentă a Casei vor fi suportate din fonduri publice, dar cu obligația ca șeful Casei Regale, astăzi Regele Mihai, să prezinte anual Parlamentului, în scris sau în persoană, un raport. Astăzi, cheltuielile de întreținere a Palatului Elisabeta scot din buzunarul Casei Regale aproximativ 5.000 euro lunar.

Casa Regală va avea la dispoziție un serviciu administrativ, finanțat tot din bugetul de stat, dar cu posibilitate de atragere de bani și din surse private, cu 20 de angajați.


Regulile vor fi stabilite de Guvern prin proiect de lege pentru care va fi necesar și avizul Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Regele Mihai a fost inclus de Fisc pe lista datornicilor la buget, cu 4,1 milioane de leiCITEȘTE ȘI Regele Mihai a fost inclus de Fisc pe lista datornicilor la buget, cu 4,1 milioane de lei


loading...

Casei Regale îi este acordată personalitate juridică, poziția de Șef al Casei Regale este recunoscută ca fiind una de demnitate publică, iar șeful Casei va primi în continuare o indemnizație lunară similară celei acordate unui fost șef de stat (circa 5.000 de lei). Palatul Elisabeta va fi în domeniul public al statului și în folosința gratuită a Casei Regale, pentru 99 de ani.

Proiectele Casei Regale vor fi finanțate tot din buget, ca și din venituri proprii.

Patrimoniul Casei Regale este diferit și nu poate fi comasat cu patrimoniul personal al oricărei persoane, inclusiv al Șefului Casei Regale, mai este stabilit în document.

Guvernul arată că astfel activitatea publică a Casei Regale este încadrată “predicitbil”, toate activitățile fiind însă sub controlul Parlamentului.

În maximum 10 zile de la data la care proiectul de lege va deveni aplicabil, Șeful Casei Regale, astăzi Regele Mihai I, va trebui recunoscut printr-o Declarație comună a celor două Camere ale Parlamentului.

Anual, el va trebui să prezinte Parlamentului, în scris sau în ședință reunită, la solicitarea președinților celor două Camere, un raport asupra activității Casei Regale în anul precedent.

DOCUMENT Casa Regală primește Palatul Elisabeta pe 99 ani și bani din buget, dar trebuie să prezinte Parlamentului anual raportul

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Stire scandaloasa: China vinde carne umana pe post de carne de vita!
Ciobanii români medalie de bronz în UE după numărul oilor. Țăranii români locul 5 la agricultură. România, al cincilea producător de cereale și al treilea crescător de ovine din UE Speculantii fac ca valoarea acestora sa fie foarte mica
Moartea domnului Lăzărescu, pe scena Spitalului Județean Brasov. Un bărbat a murit plimbat între spitale
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, înseamnă că sunteți surzi!
Sacrificiile lunii aprilie: de ce exista atatea nenorociri in luna aprilie
Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?
SRI imparte materiale de propaganda, fructe gratis, ceaiuri, cafele, statii de amplificare, proiectoare
Eleva sclipitoare dintr-un sat din Vaslui cu media 10 la Bac: „Cred că tinerii de astăzi renunţă foarte uşor, performanţa necesită timp şi sacrificii“
Parlamentul, în 2016: Aleşii locali condamnaţi definitiv cu suspendare nu îşi pierd funcţiile
Inca o maciuca americana in moalele capului Romaniei
ROMÂNI NU PLECAȚI DIN ROMÂNIA. Drama tuturor românilor plecați peste hotare. O asistentă româncă rupe tăcerea despre experiența din Germania : „Acolo ca om, ești mort în interior”. FIE PÂINEA CÂT DE REA, TOT MAI BINE-N ȚARA TA.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite