Urmeaza Arafat agenda islamului, adica exterminarea oricarui crestin prin orice metoda posibila?

Distribuie!by Arafat face agenda Islamului… Adica exterminarea oricarui crestin prin orice metoda posibila. STUDIATI DAVID WOOD- Darius Ionut Stancu   Bună ziua, dl Raed Arafat. Vă deranjez deoarece am aflat, cu stupoare, că şi dvs aţi ales să vă înrolaţi în rândurile celor care consideră că îndemnul adresat populaţiei (de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Arafat face agenda Islamului… Adica exterminarea oricarui crestin prin orice metoda posibila. STUDIATI DAVID WOOD- Darius Ionut Stancu

 


Bună ziua, dl Raed Arafat.

Vă deranjez deoarece am aflat, cu stupoare, că şi dvs aţi ales să vă înrolaţi în rândurile celor care consideră că îndemnul adresat populaţiei (de a se informa din surse oficiale pe tema actualelor vaccinuri citind cu atenţie cel puţin prospectul fiecărui vaccin monovalent/polivalent înainte de a fi sau a nu fi inoculat în propriul organism sau în organismul propriilor copii) ar reprezenta “un atentat la sănătatea publică”.


Domnule Raed Arafat, de când a ajuns îndemnul la informare (din cât mai multe surse oficiale) să fie considerat, de către dvs şi alte câteva persoane asemenea dvs, drept “un atentat la sănătatea publică”?

Chiar nu ştiţi care sunt cu adevărat în România atentatele reale la adresa sănătăţii publice?


Mizeria, lipsa medicamentelor, a dotărilor şi a medicilor de specialitate din mult prea multe spitale reprezintă un cumplit atentat la adresa sănătăţii publice, atentat în urma căruia mor anual cu zile în spitale câte mii/zeci de mii de cetăţeni ai acestei ţări, dl Raed Arafat?

Faptul că, numai în perioada 2009-2015, au părasit această ţară/au fugit din ea peste 14.000 de medici şi peste 28.000 de asistenţi medicali (ca urmare a salarizării de mizerie şi a lipsei celor mai elementare condiţii pentru a profesa) reprezintă un alt atentat grav la adresa sănătăţii publice!

Mor în viaţa reală copiii şi adulţii prin spitale din cauza lipsei dotărilor, a medicamentelor şi a medicilor în timp ce unii asemenea dvs refuzaţi să vedeţi această realitate pe care factorii de decizie şi grupurile de interese din sectorul medical au provocat-o şi nu noi, “milioanele de (încă) tăcuţi” din România!

Folosirea în spitale (sub privirile nepăsătoare/complice ale factorilor de decizie din domeniul medical) a unor dezinfectanţi falsificaţi prin diluare excesivă a reprezentat timp de peste un deceniu un grav şi cumplit atentat la adresa sănătăţii publice, atentat care a provocat anual câte mii/zeci de mii de victime, dl Raed Arafat? Câte mii/zeci de mii de cetăţeni ai acestei ţări au fost ucişi şi sunt ucişi anual în spitalele din România de către infecţiile nosocomiale contractate în spitale, dl Raed Arafat? Nimeni dintre domniile voastre nu ştie care este numărul real al acestor victime deoarece nimeni dintre domniile voastre nu vrea să ştie, nu?

Acestea şi multe alte aspecte legate de sistemul medical autohton reprezintă adevăratele atentate la adresa sănătăţii publice şi a vieţilor noastre, a celor care nu ne permitem (asemenea celor cu “obraz subţire”) să fugim în străinătate atunci când avem nevoie de orice fel de intervenţie chirurgicală.

Însă dvs şi cei asemenea dvs nu vedeţi toate aceste atentate la adresa sănătăţii publice din România, dl Raed Arafat! Nu, domniile voastre nu vreţi să vedeţi faptul că, în urma “responsabilei” conduceri de ieri şi de azi, sistemul medical românesc se află în pragul colapsului!

Domniile voastre aţi identificat “duşmanul” care nu vă lasă să dormiţi liniştiţi noaptea în timp ce sistemul medical pe care îl conduceţi împreună scărţâie pe la toate încheieturile şi e la un pas de colaps.

Cei care respectă şi în cazul vaccinurilor recomandarea pe  care o vedem atât de des la televizor pentru o mulţime de alte medicamente (“Acesta este un medicament. Înainte de utilizare citiţi cu atenţie prospectul!”) au ajuns să fie consideraţi de către domniile voastre drept “duşmanii” pe care-i acuzaţi că ar savârşi “un atentat la sănătatea publică”?

Cei care roagă orice adult responsabil şi onest să se informeze cu mare atenţie, din cât mai multe surse oficiale, inclusiv atunci când este vorba despre vaccinuri, reprezintă pentru dvs şi alţi câţiva asemenea dvs “atentatori la sănătatea publică”?

Vreţi cu adevărat să identificaţi persoanele care au atentat şi atentează la adresa sănătăţii publice, dl Raed Arafat? Atunci căutaţi la nivelul factorilor de decizie şi a grupurilor de interese de ieri şi de azi care au reuşit “performanţa” de a aduce sistemul medical din România în pragul colapsului! Aveţi suficientă tărie, responsabilitate şi onestitate pentru a iniţia şi a duce până la capăt un asemenea demers, dl Raed Arafat?

În ce priveşte “siguranţa” vaccinurilor, despre a cui siguranţă vorbiţi de fapt? Vorbiţi cumva despre actualele produse biologice (care intră în categoria medicamentelor) numite generic “vaccin” şi pentru a căror siguranţă companiile farmaceutice producătoare nu îşi asumă în scrisnici un fel de răspundere deoarece certificarea în scris a siguranţei propriilor vaccinuri ar implica în mod automat răspunderea juridică?

Ne puteţi comunica dvs, dl Raed Arafat, prospectul oficial al unui vaccin în care să fie stipulat, negru pe alb, faptul că acel vaccin ar fi sigur?

Noi nu am găsit până acum nici măcar un singur prospect în care un producător să certifice în scris siguranţa propriilor vaccinuri, în schimb am găsit şi citit cu atenţie o mulţime de prospecte oficiale în care producătorii vaccinurilor se “spală pe mâini” înşirând un lung pomelnic al efectelor adverse (de la uşoare la foarte grave) pe care şi le asumă integral (deoarece e vorba de sănătatea şi viaţa lor şi a copiilor lor) cei care sunt inoculaţi cu acele vaccinuri.

Asigurările strict verbale pe care ni le dau companiile farmaceutice care produc vaccinuri nu produc efecte juridice atunci când un vaccin îmbolnăveşte/distruge/ucide o parte dintre cei inoculaţi cu el! “Verba volant, scripta manent”, dl Raed Arafat!

Dvs stiţi/vreţi să ştiţi că în prospectul oficial al fiecărui vaccin (prospectele în engleză, căci cele traduse în limba română sunt “epurate” de multe dintre informaţiile neplăcute pentru unii) este stipulat negru pe alb faptul că vaccinul respectiv “has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility”?

Cât de “sigure” sunt actualele vaccinuri, dl Raed Arafat, din moment ce companiile farmaceutice care le produc recunosc negru pe alb că nu au nici cea mai mică idee dacă vaccinurile lor pot sau nu să provoace cancer, mutaţii genetice ori infertilitate?

Mai ţineţi minte cazul sutelor de bebeluşi din România care au fost îmbolnăviţi în anul 2012 de vaccinul BCG, mulţi dintre ei fiind diagnosticaţi ulterior vaccinării cu TBC ganglionar? Cine şi cum a plătit pentru îmbolnăvirea acelor bebeluşi tocmai de către vaccinul care, teoretic, ar fi trebuit să-i protejeze?

Cine din România şi cum a plătit pentru faptul că nici măcar un test de reactogenitate nu a fost efectuat in cazul acelui vaccin (ce să mai vorbim despre prelevarea unor eşantioane de vaccin şi analiza conţinutului lor într-un laborator autorizat)? Cine şi cum a plătit pentru că acel vaccin “sigur” a îmbolnăvit atâţia bebeluşi, dl Raed Arafat? În afară de bebeluşii respectivi şi de părinţii lor, care au plătit prin multă suferinţă faptul că au avut încredere oarbă în cei care le-au spus că vaccinul respectiv ar fi “sigur”, cine şi cum a plătit? Sau în acest caz s-a aplicat din nou cunoscuta zicală “o mână spală pe alta şi amândouă obrazul”?

Să vă mai reamintim şi faptul că, în timp ce ni se dau asigurări strict verbale că efectele adverse grave ale unui vaccin apar în proporţie de “1 la 1 milion”, în cazul bebeluşilor îmbolnăviţi de acel vaccin dvs ne-aţi comunicat că “totul este ok” deoarece reacţiile adverse grave suferite de ei ar intra în marja “acceptabilă” de 1 la 1.000?

loading...

Chiar atât de mult ne desconsideraţi încât vă imaginaţi că nu suntem capabili să inţelegem că, în cazul în care rata teoretică de apariţie a efectelor adverse grave sau foarte grave ar fi cu adevărat de 1 la 1 milion, atunci şi rata “acceptabilă” de apariţie în realitate a efectelor adverse grave sau foarte grave ar trebui să fie cel mult tot de 1 la 1 milion si nu de 1 la 1.000? În plus, oricine dă dovadă de responsabilitate şi citeşte măcar prospectele oficiale ale vaccinurilor descoperă cât de falsă este povestea cu “1 la 1 milion”.

Despre recentul caz al vaccinului împotriva febrei dengue, vaccin prezentat drept “sigur” şi injectat deja în peste 800.000 de copii din Filipine nu doriţi să ne vorbiţi, dl Raed Arafat? Acest vaccin a trecut toate testele de siguranţă ale producătorului (în caz contrar nu ar fi fost pus pe piaţă de către acesta, nu?). Iar acum, după ce au fost deja inoculaţi peste 800.000 de copii cu acest vaccin, compania producătoare a declarat public că vaccinul lor “sigur” poate provoca cazuri severe de febră dengue după vaccinare în cazul celor care nu au fost deja infectaţi cu virusul febrei dengue înainte de a fi vaccinaţi. Cu alte cuvinte, vaccinul care le-a fost inoculat acelor copii pentru ca (cel puţin teoretic) să-i protejeze este foarte probabil sa-i afecteze mult mai grav decât însăşi boala pe o parte dintre cei vaccinaţi.

Dar ce contează acest “mic amănunt”? Ce contează că in Filipine guvernul vrea să dea în judecată uriaşa companie farmaceutică care le-a prezentat drept “sigur” un vaccin care, asemenea oricărui alt vaccin, nu are cum să fie sigur deoarece, fiind un produs biologic, implică riscuri reale pe termen scurt, mediu şi lung?

Dl Raed Arafat, puteţi să prezentaţi în mod public un studiu realizat pe baza istoricului medical pe care Ministerul Sănătăţii îl deţine în format electronic de cel puţin 5 ani pentru fiecare copil din această ţară? Cu alte cuvinte, puteţi prezenta în mod public un studiu nefalsificat (se întamplă şi la case mai mari, a se vedea studiul pe tema ROR realizat şi falsificat de către CDC în SUA) care să prezinte statistic evoluţia stării de sănătate a copiilor vaccinaţi versus evoluţia stării de sănătate a copiilor nevaccinaţi? Procentual, dl Raed Arafat, care sunt bolile de care suferă copiii vaccinaţi versus copiii nevaccinaţi? Ce procent dintre copiii vaccinaţi suferă de diverse boli (inclusiv boli grave)? Ce procent dintre copiii nevaccinaţi suferă de diverse boli (inclusiv boli grave)? Care este costul anual unitar suportat de la bugetul de stat (măcar pentru ultimii 5 ani) pentru tratarea afecţiunilor de care suferă copiii vaccinaţi? Care este costul anual unitar suportat de la bugetul de stat (măcar pentru ultimii 5 ani) pentru tratarea afecţiunilor de care suferă copiii nevaccinaţi? Măcar la aceste întrebări puteţi răspunde în mod onest, dl Raed Arafat?

În ce priveşte faptul că încercaţi să vă folosiţi de decesul unor copii (majoritatea având comorbidităţi extrem de grave) în scopul impunerii vaccinării obligatorii pentru copiii şi majoritatea adulţilor din România, din respect faţă de tot ceea ce aţi făcut până acum bine în această ţară mă abţin să calific cum s-ar cuveni un asemenea comportament.

Vă rog însă să ne lămuriţi de ce nu dovediţi aceeaşi „grijă” şi implicare şi în cazul sutelor de bebeluşi prematuri (sute, dl Raed Arafat!) care mor cu zile anual în România deoarece în puţinele maternităţi care mai există în această ţară nu avem suficiente incubatoare pentru prematuri! Să vă mai reamintim şi de cei aproximativ 400 de copii diagnosticaţi cu diverse forme de cancer care mor anual în România cu zile? De ce mor cu zile? Mergeţi prin spitalele unde sunt internaţi periodic acei copii, vedeţi condiţiile mizerabile din multe dintre acele spitale, cereţi analize medicale pentru a determina câţi dintre acei copii contractează infecţii nosocomiale în spitalele în care ar trebui să li se salveze/prelungească viaţa şi veţi afla, dl Raed Arafat, de ce mor cu zile acei copii, an după an, în România.

Vă rog, din respect faţă de toţi cei care ne-am îngropat un copil mort cu zile prin spitalele din această ţară, nu mai încercaţi să vă folosiţi de moartea unor copii pentru ”a le cânta în strună” celor care vor să impună dictatura medicală în această ţară. Nu mai susţineţi, nici dvs şi nici cei asemenea dvs, că vă pasă de moartea unor copii din moment ce realitatea demonstrează oricui este înzestrat cu un minim IQ că de moartea cu zile a mult mai multor copii nu vă pasă nici cât negru sub unghie! Ce să facem însă dacă până acum nu s-a inventat nici un vaccin care să ţină loc de incubator? Daca s-ar inventa un asemenea vaccin care ar trebui comercializat am descoperi cu toţii că brusc începe să le pese factorilor decidenţi din domeniul medical şi de moartea cu zile, an după an, a sute de bebelusi prematuri.

Ar mai fi multe de spus, dl Raed Arafat, dar este deja ora 03.00 noaptea iar mâine (de fapt astăzi) voi avea o zi destul de grea.

 

 

 

Vă număraţi, dl Raed Arafat, printre puţinii (extrem de puţinii) oameni din domeniul medical autohton cu expunere mediatică care încă mai au o doză de credibilitate ca urmare a eforturilor şi activităţilor dvs în cadrul SMURD. Vă rog, nu vă distrugeţi singur orice urmă de credibilitate intrînd în jocul celor care vor să impună vaccinarea obligatorie în România nu din grijă faţă de sănătatea copiilor noştri (am văzut şi vedem cu toţii câtă ”grijă” au aceşti indivizi de sănătatea şi viaţa copiilor noştri) ci din cu totul alte motive.

Cetăţenii acestei ţări au mare nevoie ca măcar câţiva dintre factorii decizionali din domeniul medical să mai prezinte credibilitate, vă rog să aveţi mai multă grijă de capitalul de încredere de care încă vă bucuraţi. Nu distrugeţi acest capital de încredere intrând în jocul mizerabil şi extrem de periculos al celor care vor să impună vaccinarea obligatorie. Acestor indivizi nu le ajunge că au distrus sistemul de sănătate din România şi l-au adus în pragul colapsului, acum vor să pună ”bomboana pe colivă” prin încercarea lor de a instaura dictatura medicală şi a impune vaccinarea obligatorie pentru copiii şi majoritatea adulţilor din România.

Alegerea este a dvs, domnule Raed Arafat. Dacă vă veţi distruge şi dvs orice urmă de credibilitate, prin susţinerea celor care încearcă să impună vaccinarea obligatorie în România, atunci să nu vă miraţi când veţi descoperi că aproape nimeni nu va mai crede în corectitudinea şi onestitatea dvs profesională. După cum am spus, alegerea vă aparţine.

Vă rog pe toţi cei care citiţi aceste rânduri să nu uitaţi că acolo unde există risc trebuie să existe libertate de alegere!

Nimeni nu ne iubeste copiii mai mult decât îi iubim noi, părinţii lor! Nimeni nu are mai multă grijă de copiii noştri decât avem noi, părinţii lor! Nimeni nu suferă, atunci cand suferă copiii noştri, mai mult decat noi, părinţii lor!

Factorii de decizie şi centrele de putere care au condus şi conduc un sistem medical cangrenat de corupţie şi adus în pragul colapsului nu au şi nici nu trebuie să aibă vreodată dreptul de a ne vaccina cu forţa/sub constrângere copiii noştri sau pe noi înşine.

Vaccinarea este o procedură medicală a cărei acceptare ţine de încrederea pacientului, iar încrederea se câştigă şi nu se poate impune.

Cu speranţa că în cazul dvs, dl Raed Arafat, onestitatea şi corectitudinea (şi nu altceva) vor avea într-un final câştig de cauză,

Stoian George-Daniel

Nu vă distrugeţi singur orice urmă de credibilitate, dl Raed Arafat!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite