Retailerii incep retragerea brandului Nutella din supermarketurile din Italia

Distribuie!by   Ferrero, producatorul Nutella, a raspuns acuzatiilor conform carora uleiul de palmier folosit in crema de ciocolata si alune poate cauza cancerul. Mai multi retaileri din Italia au decis retragerea produsului din supermarketuri.   In mai, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a avertizat in legatura cu contaminatiile gasite in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Ferrero, producatorul Nutella, a raspuns acuzatiilor conform carora uleiul de palmier folosit in crema de ciocolata si alune poate cauza cancerul. Mai multi retaileri din Italia au decis retragerea produsului din supermarketuri.

 


In mai, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a avertizat in legatura cu contaminatiile gasite in forma comestibila a uleiului de palmier, declarand ca este cancerigena si chiar si consumul moderat in randul copiilor poate reprezenta un risc. Reprezentantii autoritatii au declarat ca, pana la definitivarea cercetarilor, consumul indiferent de cantitate nu este sigur, conform businessinder.com.

Uleiul de palmier se gaseste in sute de produse ale brandurilor alimentare, insa Nutella s-a confruntat cu cea mai vehementa reactie a consumatorilor. In urma acestor acuzatii, mai multi retaileri din Italia, inclusiv cel mai mare lant de supermarketuri din tara, Coop, au boicotat raspandirea ca o masura de precautie. Ferrero a lansat o campanie de publicitate intr-o incercare de a linisti clientii ca produsele sale sunt sigure.


Ferrero insista asupra faptului ca decizia de a pastra uleiul de palmier in Nuttela, in ciuda situatiei tensionate, tine de calitatea produsului nu de implicari ale costului. Substanta este folosita pentru a crea o textura neteda a produsului ce nu potate fi atinsa prin utilizarea altui ingredient.

loading...

“Comercializarea produsului Nutella fara folosirea uleiului de palmier ar duce la crearea unui substitut inferior in raport cu produsul original, ar fi un pas inapoi”, a declarat managerul de achizitie Ferrero, Vincenzo Tapela.


Primul borcan in care este ambalata crema Nutella a fost produs in Alba, undeva in nord-vestul Italiei, in aprilie 1964. La 50 de ani de la lansarea produsului, ministrul Dezvoltarii Economice din acea perioada a declarat ca povestea acestui brand reprezinta o emblema a mediului de afaceri italian.

Nutella, la 50 de ani: ingredientele unui business de succes
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/206608/retailerii-incep-retragerea-brandului-nutella-din-supermarketuri.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum a ajuns România să trimită toată rezerva de 103 tone de aur plus alte 32 de miliarde de euro cash la Londra. Explicațiile lui Mugur Isărescu
Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați.
Un profesor de la prestigioasa universitate Cambridge, prezice ca in 2014 se va produce un eveniment epocal
4 zile si 4 nopti ca om al strazii
Nababul de la BNR! Necunoscutul mai bogat decât guvernatorul Isărescu care deține 10 case, 10 terenuri și 25 de conturi cu peste 1 milion de euro
Automobile Bavaria a oferit noul BMW Seria 7 Majestăţii Sale Regele Mihai | de ce nu ofera corporatiile masini saracilor, caselor de copii, sau contravaloarea banilor pentru construirea de case familiilor cu multi copii, spitale, scoli?
Fondatorul Untold se confesează: boala năucitoare care l-a făcut să renunțe la tot- pedeapsa divina pentru satanismul creat, karma, sau coincidenta?
Masoni ridicaţi la gradul de maestru, puşi în sicrie. Dezvăluirile procurorilor DNA Oradea: „Masoneria a început să devină o structură de şuetă“
Motivul incredibil pentru care benzina este scumpită intenționat în România
Corupția a învins | Retezat, cel mai mare parc natural din Europa a fost pierdut
Tupeu nemărginit al lui Isărescu "Băncile n-au plătit impozit pentru că n-au avut profit" Păi dacă l-au sifonat împrumutându-se cu dobânzi aiurea de până la 19% la Banca mamă cum să-l aibă? Asta ai uitat s-o zici, Iuda?
Alexandru I. Cuza a fost LICHIDAT pentru ca a IESIT din MASONERIE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite