Retailerii incep retragerea brandului Nutella din supermarketurile din Italia

Distribuie!by   Ferrero, producatorul Nutella, a raspuns acuzatiilor conform carora uleiul de palmier folosit in crema de ciocolata si alune poate cauza cancerul. Mai multi retaileri din Italia au decis retragerea produsului din supermarketuri.   In mai, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a avertizat in legatura cu contaminatiile gasite in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Ferrero, producatorul Nutella, a raspuns acuzatiilor conform carora uleiul de palmier folosit in crema de ciocolata si alune poate cauza cancerul. Mai multi retaileri din Italia au decis retragerea produsului din supermarketuri.

 


In mai, Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a avertizat in legatura cu contaminatiile gasite in forma comestibila a uleiului de palmier, declarand ca este cancerigena si chiar si consumul moderat in randul copiilor poate reprezenta un risc. Reprezentantii autoritatii au declarat ca, pana la definitivarea cercetarilor, consumul indiferent de cantitate nu este sigur, conform businessinder.com.

Uleiul de palmier se gaseste in sute de produse ale brandurilor alimentare, insa Nutella s-a confruntat cu cea mai vehementa reactie a consumatorilor. In urma acestor acuzatii, mai multi retaileri din Italia, inclusiv cel mai mare lant de supermarketuri din tara, Coop, au boicotat raspandirea ca o masura de precautie. Ferrero a lansat o campanie de publicitate intr-o incercare de a linisti clientii ca produsele sale sunt sigure.


Ferrero insista asupra faptului ca decizia de a pastra uleiul de palmier in Nuttela, in ciuda situatiei tensionate, tine de calitatea produsului nu de implicari ale costului. Substanta este folosita pentru a crea o textura neteda a produsului ce nu potate fi atinsa prin utilizarea altui ingredient.

loading...

“Comercializarea produsului Nutella fara folosirea uleiului de palmier ar duce la crearea unui substitut inferior in raport cu produsul original, ar fi un pas inapoi”, a declarat managerul de achizitie Ferrero, Vincenzo Tapela.


Primul borcan in care este ambalata crema Nutella a fost produs in Alba, undeva in nord-vestul Italiei, in aprilie 1964. La 50 de ani de la lansarea produsului, ministrul Dezvoltarii Economice din acea perioada a declarat ca povestea acestui brand reprezinta o emblema a mediului de afaceri italian.

Nutella, la 50 de ani: ingredientele unui business de succes
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/206608/retailerii-incep-retragerea-brandului-nutella-din-supermarketuri.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea! Pentru mulţi, Illuminati sunt „oamenii în negru”, stăpânii tăcuţi din umbră, care ne pun la cale viitorul. Alţii cred că sunt o născocire, un club pentru bărbaţi, înfiinţat în veacul al XVIII-lea de francmasonii frustraţi.
Sebastian Ghiţă a prezentat un document incendiar: Scrisoarea Ambasadorului Germaniei catre Iohannis privind nemultumirea fiscala, in care ii cere sa ia masuri si Iohannis a executat!!!
Sute de băieți din corul catedralei romano-catolice Regensburger ar fi fost abuzați fizic sau sexual de preoți și profesori: „O tabără de concentrare"
Defilarea HOMOSEXUALILOR la „brațul” lui Iohannis: Președintele României l-a întâmpinat la Sibiu pe prim-ministrul Luxemburgului, acesta fiind alături de „soția” lui cu barbă
Continentul prăduit de multinaționalele europene cu girul Băncii Mondiale și al FMI
Ministrul Sănătăţii: Facem o lege a vaccinării, întrucât a scăzut mult numărul doritorilor şi a crescut opoziţia părinţilor
Adevărul despre fructul KAKI. Iată ce beneficii are Adevărul despre fructul KAKI. Acum că ştii, îl mai consumi?
Fasolea scade colesterolul
Dr. Smicală spune adevărul despre pericolele vaccinurilor desfiintându-l pe doctorașul Craiu cel sponsorizat de producătorii de vaccinuri
S-a sinucis Cornel Babes in martie 1989 pe partia Bradul dandu-si foc singur sau a fost lichidat de catre securitate? Presa tot relateaza ca s-ar fi sinucis, fara sa aibe NICIO dovada concreta!
Cum ar arăta scenariul filmului Singur Acasă în țările scandinave? Kevin ar fi fost luat de stat si dat la homosexuali, de prima oară. Filmul nu e considerat azi "politically correct"
Un jurnalist român spune că a fost avertizat cu o zi înainte că VA URMA o tragedie cu mulți morți
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite