Revelionul – sarbatoarea inchinata zeilor Ianus, Saturn/Cronos si Dionis

Distribuie!by Pregatiti-va pentru alte sarbatori pagane: Stiati de unde provine obiceiul serbarii ANULUI NOU si cine a stabilit regulile calendarului actual? Revelionul este sarbatoarea in cinstea zeului Ianus, zeul portilor, dupa care s-a si numit luna ianuarie. Dupa ce Iulius Cezar a reformat calendarul in 46 i.lui Christos si a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pregatiti-va pentru alte sarbatori pagane: Stiati de unde provine obiceiul serbarii ANULUI NOU si cine a stabilit regulile calendarului actual? Revelionul este sarbatoarea in cinstea zeului Ianus, zeul portilor, dupa care s-a si numit luna ianuarie. Dupa ce Iulius Cezar a reformat calendarul in 46 i.lui Christos si a fost asasinat, senatul Roman a votat ca acesta sa fie zeificat in data de 1 ianuarie, in onoarea institutiei sale si a calendarului nou. Luna ianuarie a preluat numele de la zeul Ianus care avea doua fete ( primite cadou de la zeul Cronos), una care se uita inainte si alta inapoi. Sarbatoarea Noului An este astfel bazata pe traditii pagane inchinate si zeului Dionis, zeul bauturii si zeului Saturn/Cronos zeul timpului si al sacrificiillor umane, de acolo si denumirea de Saturnalii.Denumirea de “revelion” provine din franceza si inseamna “trezire”, la miezul noptii, pentru a celebra aceasta sarbatoare a trecerii in anul nou, cu excese de bautura, sacrificii de animale si chiar si umane dupa cum veti vedea mai jos. Urmariti in aceste clipuri semnificatia pagana a sarbatorii de REVELION si istoria ei:

loading...

Mai multe dovezi si explicatii aveti aici:


Aici cu subtitrare:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Statul roman prefera sa dea 309 milioane de Euro unei firme spaniole pentru metrouri, desi Astra vagoane ARAD a participat cu un pret mult mai bun
O bătrână din Popești – Giurgiu susține că a văzut, în trecut, un schelet uman uriaș, la efectuarea unor săpături arheologice în cetatea Argedava – „locul nașterii lui Burebista”
Scenariu ÎNGRIJORĂTOR al unui analist rus: E timpul să reîmpărţim România?
Un virus mortal, ce poate “matura” populatia lumii, a fost creat in mod intentionat intr-un laborator american
Un ministru din guvernul Cioloş face o declaraţie uluitoare: Efectiv, otrăvim populaţia
Domnul nu-ți va trimite omul pe care ți-l imaginezi tu, ci pe cel care „va fi ție spre mântuire”
Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI! În auxiliarele de clasa 1 dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab. UPDATE: Auxiliarul prezentat NU este avizat de minister!
Creștini adevărați: Profesor și mamă a doi copii, Oana Ursache din Suceava, a „adoptat” o familie nevoiașă
1994 Rockefeller cere o NOUA ORDINE MONDIALA la dineul ONU
Vin in curand vremuri cand nu vor mai aproviziona supermarketurile, cand nu vor mai furniza energie electrica, iar cei care nu si-au pregatit o gradina, un sistem de autonomie totala vor fi distrusi!!!
Vindecarea cancerului în trei săptămâni cu „medicamentele” lui Dumnezeu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite