Revista Vogue anulează un interviu cu M.I.A. Artista a spus că „preferă moartea” în locul vaccinului sau a implantării unui cip

Distribuie!by Ai altă părere decât progresiștii intoleranți? Te cenzurează, îți taie contractele, te pun la stâlpul infamiei. Revista Vogue anulează un interviu cu M.I.A. și punerea ei ca portdrapel al numărului din August al revistei, pentru că artista militează împotriva vaccinării cu forța. Revista Vogue a anulat un interviu pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ai altă părere decât progresiștii intoleranți? Te cenzurează, îți taie contractele, te pun la stâlpul infamiei. Revista Vogue anulează un interviu cu M.I.A. și punerea ei ca portdrapel al numărului din August al revistei, pentru că artista militează împotriva vaccinării cu forța.


Revista Vogue a anulat un interviu pe care îl avea planificat cu artista hip hop engleză M.I.A din cauza comentariile sale controversate despre vaccinarea obligatorie.

Cântăreaţa, în vârstă de 44 de ani, al cărei nume real este Mathangi Arulpragasam, a recunoscut pe social media luna trecută că este împotriva vaccinării cu forța. Artista a spus că „preferă moartea” în locul vaccinului sau a implantării unui cip.


Recent, interpreta celebrei piese “Paper planes” a împărtăşit cu fanii săi o captură de ecran a unui mesaj WhatsApp de la un editor Vogue şi a a dezvăluit că revista a renunţat să o mai pună pe coperta numărului din august.

Reprezentanţii Vogue au confirmat că au luat această decizie pentru că ei progresiștii de la Vogue “îi susţin pe cei care lucrează din greu pentru a reuşi să găsească şi să producă un vaccin împotriva COVID-19”. (n.red. Ce-are p…cu prefectura? )


MIA se confruntă cu un val de critici online, după ce a dezvăluit că este împotriva vaccinării cu forța.

Miercuri, 22 aprilie, rapperul britanic, născută Mathangi Arulpragasam, a postat pe Twitter un meaj, spunând că ar prefera „să moară” decât să i se dea „vaccinul sau cipul”.

„Dacă trebuie să aleg vaccinul sau cipul, voi alege moartea – YALA”, a scris M.I.A, făcând referire la propriul său hit din 2013, YALA , care reprezintă You Always Live Again – “Întotdeauna vei mai trăi O DATĂ”

„Să aveți o viață sănătoasă”, a scris MAI. „Să nu trăiți cu frică!”

M.I.A

@MIAuniverse

loading...

If I have to choose the vaccine or chip I’m gonna choose death – YALA

2,182 people are talking about this

SURSA:

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite