Revoluție în știință – Despre teleportare și medicamente… electro-magnetice

Distribuie!by Nu există nicio îndoială asupra faptului că trăim vremuri fascinante din punct de vedere al progresului științific și că ne putem aștepta ca multe dintre tehnologiile pe care le vedem în filmele SF să devină realitate pe parcursul vieții noastre. Mai mult, unele dintre descoperirile științei de azi îi fac […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu există nicio îndoială asupra faptului că trăim vremuri fascinante din punct de vedere al progresului științific și că ne putem aștepta ca multe dintre tehnologiile pe care le vedem în filmele SF să devină realitate pe parcursul vieții noastre. Mai mult, unele dintre descoperirile științei de azi îi fac invidioși chiar și pe creatorii de scenarii science fiction.

Cu toții am auzit despre teleportare dar, cel mai probabil, am considerat că un astfel de fenomen e posibil doar într-un film artistic… Așa să fie, oare? Conform probelor existente astăzi, teleportarea este o realitate și ea a fost chiar dovedită de savanți cu mare prestigiu internațional…


Peste toate, s-a trecut de un alt prag al realizărilor științifice. Imaginați-vă că există tehnologia necesară pentru a produse medicamente… electro-magnetice. Ce înseamnă asta? Că în loc de a lua penicilină, insulină sau un alt medicament, ai primi un impuls electro-magnetic, o informație care, pătrunsă în corpul tău, ar avea același efect cu medicamentul, mai puțin consecințele negative pe care le găsești pe lista cu efecte adverse din descrierea oricărui medicament alopat.

loading...

Dar oare aceste descoperiri sunt accesibile publicului larg? Cum reacționează comunitatea științifică conservatoare când trebuie să valideze asemenea descoperiri?


Despre toate acestea veți afla lucruri deosebit de interesante în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, în care o am invitată pe Lect. univ. dr. Mihaela Gheorghiu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite