Ritual satanic de Hell-o-ween in Bucuresti:incendiu puternic intr-un club unde intrarea era libera ca niciodata sa mearga cat mai multi !

Distribuie!by Fritz Springmeier – ritualurile satanice –  calendar de abuzuri ( extras din cartea Fiti înțelepți ca șerpii pag.200) Mai multe marturii ale unor fosti oameni implicati in astfel de date si cum isi aleg ei victimele pentru abuz cititi aici:  Un fost magician povesteste cum provoca invrajbiri, divorturi si alte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fritz Springmeier – ritualurile satanice –  calendar de abuzuri ( extras din cartea Fiti înțelepți ca șerpii pag.200)

Mai multe marturii ale unor fosti oameni implicati in astfel de date si cum isi aleg ei victimele pentru abuz cititi aici:  Un fost magician povesteste cum provoca invrajbiri, divorturi si alte nenorociri
01 ianuarie …….. ziua de Anul Nou ………..  zi de sărbătoare druidica


07 ianuarie …….. St.Winebald ……. ritual de sânge

17 ianuarie …….petreceri  satanice  ………. ritual sex


20 ianuarie ……. ajunul St. Agnes

20 ianuarie ……. St. Agnes Eve ……….. răpire , pregătire pt. sacrificiu

26 ianuarie ……. Grand Climax ( Marele deznodamant) ……….. ritual sex , sacrificii umane ( 5 sapt . Si o zi de  echinocțiu )

02 februarie …….. Întâmpinarea Domnului ( Satana) ………….. ritual sexual , unul dintre Sabbatele vrajitoarelor

25 februarie ……. Baie de sange sau  ziua Sf. Walpurgis  ……. ritual de sânge , sacrificiu animal

01 martie ……. St Ziua Eichatadt ……. ritual de sânge , omagiu catre demoni

20 martie ……. Sărbătoarea Equinox ……….. sex și ritualuri de sânge , Sabbat

24 martie ……. mireasa de 16 ani pt. ritual in cinstea lui Satan

19-25 aprilie …. răpiri , pregătire sacrificiu

24 aprilie ……. St. Mark Eve

25 aprilie …… Grand Climax ……… sacrificiu feminin ( poate fi un copil ) , sexul si fertilitatea- ritual ( 5 sapt . Si o zi de la echinocțiu )

26-30 aprilie …..  Beltaine ( festival celtic stravechi)

30 aprilie ……. Noaptea Walpurgica sau  ajunul lunii mai ….. ritual de sânge , unul dintre cele mai mari Sabbate ale vrajitoarelor

01 mai ………. Beltaine , Walpurgis sau May Day ….. ritual de sânge și / sau festival de incendiu

21 iunie …….. Sarbatoarea solistitiului …….. ritual sex , animale sau sacrificiu uman

23 iunie …….. Eve Midsummer  …… festival de foc , ori cel mai important pentru practicarea magiei

01 iulie ……. , Sarbatoarea Demonilor …….. ritual de sânge , sex cu demonii

20-27 iulie ….. răpire , pregătire sacrificiu

25 iulie ……. St. James Day

27 iulie ……. Grand Climax …….. ritual sex , sacrificiu uman de sex feminin ( 5 sapt . Si o zi de la solistitiu )

31 iulie sau 01 august …… Lammas / Recolta ……. animale sau sacrificiu uman , marele Sabbat

03 august …….. petreceri satanice ……… ritual sex

24 august …….  Ziua Sf. Bartolomeu ………. festival de foc , mare Sabbat

07 septembrie ……… Căsătoria cu Bestia ……. sex & . ritualuri de sânge , femei sub 21 de ani

20 septembrie ……. Adunare la miezul noptii ……….. mâinile de glorie / ritual de sânge

22 septembrie ……. Sarbatoarea Echinoxului  …… ritual sex

23-30 octombrie …… răpire , pregătire sacrificiu

29-31 octombrie  ……. All Hallows ‘Eve- Halloween …… ritual de sânge , festival de foc , mare Sabbat , revenirea mortilor  pe pământ în această noapte

01 noiembrie …….. Halloween ………… ritual sex

04 noiembrie …….. petreceri satanice  ……. ritual sex

11 noiembrie ……. All Hallows ‘Eve …… data veche , sărbătorita de către unele grupuri

16-23 decembrie ….. răpire , pregătire sacrificiu

21 decembrie ……. St. Thomas  …… festival de foc , mare Sabbat

22 decembrie ……. Ziua Solistica Sărbătoare  …… ritual de sex ( de asemenea ritual de înmormântare pentru unele grupuri )

24 decembrie …….  Grand Climax ……. ritual de sânge

În plus față de datele de mai sus , de asemenea, adaugă următoarele date :

în anul 2009 ….. Sărbătoarea fiarei ……….. celebrare an lung , are loc o dată la 28 ani, Vinerea …. pasiune , răstignire machete , sacrificiu de sex masculin numai Sâmbăta … de sex masculin sau sacrificiu feminin.

Paste ………. de sex masculin , feminin , adult sau copil , sacrificat , urmat de trei zile de scandari a zilei de nastere a urmașului ……. cea mai mare din toate zilele individuală- Sabatul , de la apus de soare vineri la apus Sâmbătă  . Evenimente astrologice , cum ar fi luna plina si eclipsele sunt , de asemenea, cauze de ” sărbătoare . ” Aceasta este o compilație de 6 versiuni diferite de calendarele SRA . Este foarte puțin probabil ca orice supraviețuitor ASD ar fi fost abuzat cu privire la toate datele de mai sus . Cu toate acestea , cei mai mulți supraviețuitori SRA ,  a oricarui grup din care aparțineau , au fost abuzați la următoarele date : 26.04-1.05 , 21 iunie , 31 octombrie și 22 /24 decembrie . Mulți supraviețuitori sunt , de asemenea, afectati una sau două săptămâni înainte de celebrarea oricărui ritual important ca acesta este momentul pentru ritualuri de pregătire  care au dus la un eveniment major .

 

Bucuresti oras Masonic ,

Masoneria infiltrata in toate structurile societatii :  SRI, Guvern, Politie, Spitale, Afaceristi, Actori, Medie , Agenti .. etc . 99% este acaparat de acest sistem occult si satanic. Ritualurile lor occulte si satanice fuctioneaza dupa calendarul expus mai sus in loje , beciuri, “underground” , teatre si biserici (temple) cu simboluri occulte :

10620626_845988142092798_1895957149278126149_n

Un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, intr-un club din Capitala exact de Hell-o-Ween party cu muzica rock. Cel putin 27 de persoane au murit si 145 de tineri au fost transportati la toate spitalele din Bucuresti. Bilantul este provizoriu, iar Raed Arafat a declarat ca se asteapta ca numarul victimelor sa creasca.

loading...

foto-explozie-club-1

Surse politice la vârf susțin pentru STIRIPESURSE.RO că după tragedia de la clubul bucureștean soldat cu zeci de victime omenești va fi DOLIU NAȚIONAL.Deocamdată oficialii de cel mai înalt rang din M.A.I în frunte cu vicepremierul Gabriel Oprea au fost la fața locului și coordonează Celula de criză instituită imediat după ce s-au văzut proporțiile dezastrului.Sursele citate susțin că președintele Klaus Iohannis se implică deja activ în acest caz și este informat în timp real de toate evoluțiile cazului. Cel mai probabil mâine președintele va vizita răniții din spitalele bucureștene și va declara DOLIU NAȚIONAL.

media-144624620772331900

61735665_68513300

media-144624638822597400

 

O poveste asemanatoare din USA,  The Station Night Club, tot club de rock, data incidentului: Februarie 20. 2003 ,  (20 – 25 februarie ritual de morti cu foc in cinstea lui Walpurgis) 

Atentie : Imagini socante !!! 

 

Goodbye to Gravity lansa în clubul Colectiv piesa “Ziua în care vom muri”. VIDEO

ărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în explozia din Clubul Colectiv din Capitală a ajuns la 25, iar 88 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a ajuns la faţa locului.

Goodbye to Gravity

Clubul Colectiv găzduia, vineri seară, un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album.Explozia de vineri seară din clubul din sectorul 4 al Capitalei, soldată cu zeci de morţi şi răniţi, a fost provocată de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii aprinzându-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan,

Cum era prezentată lansarea albumului

Goodbye to Gravity a lansat noul album Mantras of War vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca Goodbye to Gravity și multe alte surprize!

Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul Mantras of Warprecum și merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la prețuri promoționale.

Este o etapă foarte importantă pentru noi”, spune basistul Alex Pascu. “Suntem foarte mândri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevărat special pentru fanii rock din România.”

Cu siguranță va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele două albume ale noastre”, adaugă vocalistul Andrei Găluț.

Mantras of War este al doilea album al bucureștenilor și va fi disponibil prin Universal Music România începând cu 30 octombrie.

Primul single, The Day We Die, poate fi urmărit la linkul de mai jos:

 

Sursa: http://www.nasul.tv, http://www.romaniatv.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite