Robert de Niro si J.F. Kennedy Jr. ofera 100 de mii de dolari oricui care poate dovedi ca vaccinurile sunt sigure

Distribuie!by Robert de Niro si J.F. Jennedy Jr. au tinut anul acesta o conferinta de presa prin care au anuntat ca ofera 100.000 de dolari americani oricui care poate dovedi ca vaccinurile nu sunt nocive. Actorul a participat la aceasta conferinta incercand sa demonstreze ca vaccinurile pot crea autism si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Robert de Niro si J.F. Jennedy Jr. au tinut anul acesta o conferinta de presa prin care au anuntat ca ofera 100.000 de dolari americani oricui care poate dovedi ca vaccinurile nu sunt nocive.

Actorul a participat la aceasta conferinta incercand sa demonstreze ca vaccinurile pot crea autism si ca au concentratii ridicate de mercur, care pot inbolnavi copiii.


” Pe de o parte guvernul avertizeaza femeile gravide sa nu consume peste cu mercur ca ar putea dauna fatului, dar pe de alta parte guvernul injecteaza cu vaccinuri pline de mercur, femei gravide, bebelusi si copii. Asta depaseste orice logica”, a afirmat Kennedy.

Kennedy, a subliniat de asemenea ca guvernele si jurnalistii acopera adevarul despre sanatatea vaccinurilor si ca vacinurile au creat “epidemia de autism”.


Robert de Niro al carui fiu sufera de autism a incercat sa atraga atentia asupra vaccinului Thimorsal, cel bazat pe mercur.

loading...

Aratati-ne studiul ca vaccinurile pe baza de mercur sunt sigure si vom plati 100.000 de dolari oricarui jurnalist sau individ care ne demonstreaza ca vaccinul Thimorsal e sigur, in cantitatile in care este injectat in copiii nostri.

Traducere de aici: http://globalnews.ca/news/3253840/robert-de-niro-robert-f-kennedy-jr-offer-100g-to-anyone-who-can-provide-proof-vaccines-are-safe/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ereticii persecutaţi de Biserică: Inchiziţia împotriva creştinilor
Ce ne-a adus noua UE: saracie, defrisarea padurilor, otravirea alimentelor, desfiintarea agriculturii, sclavie in strainatate, distrugerea invatamantului, preluarea resurselor de catre straini, demolarea industriei, coruptie, pierderea suveranitatii si autonomiei etc.
Afacerist strain: Nu Auchan, Lidl, Kaufland sunt de vina ca dau salarii mici, romanii sunt de vina ca le accepta | Daca ar refuza toti sa se prezinte la astfel de joburi, ar fi nevoiti sa ridice salariile
George Michael 25 dec. 1998: "D-zeu e mort!" 25 dec. 2016 George Michael e mort
Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor
Academicianul Dinu C. Giurescu analizează protestele: Există de mai multă vreme niște planuri ascunse de destrămare a țării noastre și demonstrațiile ar putea fi folosite în acest scop
„Omul are asemenea PUTERI, încât poate răspândi în jurul său BINELE sau RĂUL” – Sfântul Porfirie
Medicii au confirmat: ceapa rosie face minuni pentru glanda tiroida (reteta)
Nu-ti mai face patul dimineata! Iata DE CE
ALARMANT. Mortalitatea la bebeluși a crescut iar, după ce ani de zile a fost în scădere! România e pe primul loc în UE la mortalitate infantilă | Cauza ar putea fi vaccinurile!
Aceasta este o fotografie a reginei tinand un discurs despre saracie| De ras daca nu de plans
Cum au fost chinuiti valahii in Ardeal de Casa Regala, de sasi si de unguri. Cititi aici si veti afla de ce romanii au fost si sunt saraci!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite