Robert de Niro vorbește despre vaccinuri si autism. Copilul său a devenit autist după vaccinare…

Distribuie!by În urmă cu ceva timp, Robert de Niro anunța prezența la festivalul american de film Tribeca a filmuluit Vaxxed, un film care făcea dezvăluiri importante despre vaccinuri și industria farmaceutică, după care filmul a fost retras de același Robert de Niro, stârnind multiple controverse. Mulți și-au pus problema că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urmă cu ceva timp, Robert de Niro anunța prezența la festivalul american de film Tribeca a filmuluit Vaxxed, un film care făcea dezvăluiri importante despre vaccinuri și industria farmaceutică, după care filmul a fost retras de același Robert de Niro, stârnind multiple controverse. Mulți și-au pus problema că s-au exercitat presiuni uriașe asupra marelui actor american.

Invitat la un post de televiziune american, Robert de Niro lămurește lucrurile.


Robert De Niro: Cred că filmul trebuie văzut, dar n-am vrut ca festivalul să fie afectat. Mai există un film asemănător numit Trace amounts. Aceste filme au multe informații despre problemele medicale și companiile farmaceutice; sunt multe lucruri despre care nu se vorbește. Ca părinte al unui copil cu autism, sunt îngrijorat. Vreau să știu adevărul. Nu sunt anti-vaccinare. Sunt pro vaccinuri sigure! Anumiți oameni nu tolerează unele tipuri de medicamente, pot muri din cauza lor, cum e cazul penicilinei. De ce nu se ia în considerare același lucru și cazul vaccinurilor? Dacă ești om de știință vrei sa afli. Dar în cazul vaccinurilor se pare că nu se dorește să se afle prea multe. Ar trebui să ne întrebăm cum fac oamenii autism, de ce unele vaccinuri sunt periculoase pentru anumiți oameni? Nimeni nu vrea să ia asta în calcul sau spun că au cercetat acest aspect, iar acum este un subiect închis. Dar sunt multi părinți care spun că au văzut cum copilul lor s-a schimbat peste noapte. Am văzut la rândul meu ce s-a întâmplat și ar fi trebuit să fac ceva, dar n-am făcut.

Moderator: Asta a fost experiența ta cu Robert. Copilul tău s-a schimbat peste noapte?


Robert de Niro: Soția mea spune că da, eu nu-mi amintesc bine. Copilul meu e autist. Tot ce am vrut a fost ca filmul să fie văzut, oamenii să ia singuri decizii.

Moderator: Regreți  că ai retras filmul acum?

Robert de Niro: O parte din mine regretă, dar o altă parte spune: “lasă-l deocamdată și îl vei promova mai târziu pe o alta cale”. N-am vrut ca festivalul să fie afectat într-un mod pe care nu-l pot anticipa (companiile farmaceutice ar fi deschis război împotriva lui – n.m). Au fost reacții neașteptate, mai ales de la realizatorii de film.

Moderator: Oamenii de știință spun că nu există o conexiune între vaccinuri și autism (moderatoarea se preface că nu știe de existența oamenilor de știință care spun exact asta – n.m.). Crezi că nu e adevarat?

Robert de Niro: Cred că lucrurile sunt mai complicate de atât. Sigur este o legătură. Ei spun că n-ar fi, dar sunt câteva lucruri evidente – vezi conservantul pe bază de mercur care există în unele vaccinuri si mai sunt și alte lucruri; eu nu le stiu pe toate, că nu sunt om de știință. Haideți să aflăm adevărul, doar atât! Așa cum am spus, nu sunt antivaccinuri, dar sunt pro vaccinuri sigure, căci sunt unii oameni care nu pot suporta anumite vaccinuri si ei trebuie depistați si avertizați. Nu poți sa-i faci copilului injectii si apoi să pățească ceva. Unii părinți spun, chiar si în filmele documentare amintite: “Știam că nu trebuie să-i fac copilului vaccin, dar am vorbit cu doctorul, mi-a zis ca el e doctor si ar trebui să-l ascult. Am făcut vaccinul și a doua zi totul s-a schimbat.” Imaginți-vă cum se simte un părinte în aceste situații…

Moderator: Sunt și cazuri în care părinții au refuzat vaccinul și asta a dus la mai multe cazuri de pojar.

Robert de Niro: Nu știu dacă acele statistici sunt reale, Aș cerceta mai mult si despre asta. A fost ca o isterie. Trebuie verificat. Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Sunt unele locuri în care a devenit o obligativitate. Marile companii farmaceutice beneficiază de asta!!!

**********

Comentariul meu: Mai citiți o dată fraza bolduită din finalul acestui interviu: „Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Sunt unele locuri în care a devenit o obligativitate. Marile companii farmaceutice beneficiază de asta!!!” 

loading...

În câteva cuvinte, Robert de Niro a spus lucruri esențiale. Este de neconceput ca într-o lume modernă și pretins democratică să nu ai posibilitatea să alegi dacă dorești sau nu să faci un anumit vaccin. Singurii care beneficiază de obligativitatea vaccinării sunt oamenii corporațiilor. Cum noi nu suntem animale, este de neconceput ca vaccinurile să fie obligatorii, așa după cum vor inconștienții care conduc România. Toți cei care susțin obligativitatea vaccinării ar trebui trași la răspundere penală. Dacă un om care plănuiește o crimă poate fi judecat pentru tentativă de omor, atunci și indivizii care plănuiesc să ne încalce libertatea, pentru a ne obliga, ca pe niște animale, să ne vaccinăm, ar trebui să fie trași la răspundere penală pentru TENTATIVĂ DE ÎNCĂLCARE A DREPTURILOR OMULUI!

Nu uitați: dacă vaccinarea va deveni obligatorie, nimeni nu își va asuma vreo responsabilitate penală în cazul în care un copil va muri sau va deveni autist. Ei spun că Statul va acorda despăgubiri (deci nu compania de medicamente). Dar cine este statul și din ce bani va plăti? Păi, statul suntem noi, iar banii statului sunt bani de la noi. Cu alte cuvinte, tot noi, poporul român, vom plăti daunele.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Interviu cu Robert de Niro:

http://www.cunoastelumea.ro/robert-de-niro-vorbeste-despre-vaccinuri-si-autism-copilul-sau-a-devenit-autist-dupa-vaccinare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O milionară din IAȘI creşte 30 de copii sarmani si de pe strazi, investeste in educatia lor si ii face premianti!
Godfrey Bloom acuza Parlamentul European: Statul este o institutie talhara
In martie 89 dupa plata ultimei rate la FMI, Ceausescu a dat ordin sa fie umplute depozitele cu alimente, sa nu lipseasca nimic romanilor! Dar tu stii de ce nu s-a intamplat asa? Tradatorii in cardasie cu elita masonica globala au luptat impotriva lui Ceausescu si a poporului reusind sa distruga ambele parti!!!!
Va amintiti de "Gripa aviara"? Ei bine nu a fost gripa, ci o mare teapa ! Mondiala !
După moartea soției sale a crescut de unul singur cei 6 copii. Privește cum l-a răsplătit soarta!
Valahii și obiceiurile lor în ochii unui italian
Antonie Iorgovan, ultima mare indiscreție
La începutul lui 2010, în debutul lunii februarie, am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA.
Lecţie de omenie de la un elev din Bucureşti: salvează vieţi ca voluntar la Ambulanţă
A fost lansata platforma soroșistă pro-homosexuală "Respect", 100 de ONG-uri ce doresc interzicerea Refendumului pentru familia tradițională. Rețeaua Soroșistă cere oprirea Rederendumului în cel mai pur stil TOTALITAR. Ce NU RESPECTĂ platforma "Respect"?
EXCLUSIV Pierdem mii de hectare de pădure în fiecare an! România a tăiat o pădure cât un oraș, în 2016, pentru a o trimite în SUA
Fiica premierului Tudose face afaceri cu energie de la 19 ani- afacerile dubioase ale familiei premierului...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite