Robotronul a fost pe la Academia Romana sa ce?

Distribuie!by Azi am dat click pe pagina Prostovanului Antinational si m-am inveselit – haz de necaz! De cate ori am fost intebat de ce am plecat din tara, am raspuns la fel: ma deranjeaza factorul uman! Nu saracia, nu lipsa autostrazilor, nu aplecarea spre condurii si oglinjoarele stainilor, nu densitatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Azi am dat click pe pagina Prostovanului Antinational si m-am inveselit – haz de necaz! De cate ori am fost intebat de ce am plecat din tara, am raspuns la fel: ma deranjeaza factorul uman! Nu saracia, nu lipsa autostrazilor, nu aplecarea spre condurii si oglinjoarele stainilor, nu densitatea uluitoare de curve bolnave psihic, nu nepotismul si pupincurismul si asa mai departe! Pentru ca eu sunt credincios lui Dumnezeu si nu ma bag peste cum alege omul sa fie! Pai, mi se reproseaza, si occidentalii sunt cretini! Da, sunt! Dar aici sunt doua aspecte! In primul rand la straini le da mana, iar pe de alta parte asa s-au nascut! Insa romanii AU ALES sa fie!
Pai frate, ia uitati-va pe pagina lui Robotron din Sibiu si o sa vedeti acolo osanale! Cica “Domnul Presedinte Iohanis”! Face! Drege! Viziteaza! Cuvanteaza! Binecuvanteaza! Ce-a facut ma globtroterul asta? A sticat o roaba de ciubote la cat s-a plimbat fix de-a moaca si pe banii fraierilor! In rest e un mandat de Apocalipsa Nationala prezenta la Treicoceni a acestui flacau malaios, gros de ceafa si tarziu la minte, care are mania de a se face invitat pe la tot soiul de institutii care presupun prestanta! La Casa Alba am inteles ca l-au bagat pe usa din dos si l-au scos pe scara de incendiu! Cica a fost pe la Academia Romana! In calitate de?! De presedinte? Pai asa te poti duce si ca prefect, primar sau avocat al poporului. Ca sa ce? Ce sa faca un profesor de liceu obscur la Academia Romana?! Sa le spuna ca a refuzat numirea lui Avram Iancu drept erou national? Sa vada manuscrisele lui Eminescu, unde Geniul in Nimb da de toti peretii cu alde secaturi liberale ca el?! Poate ca Bula spera sa fie primit “onorific” ca membru in academie, sau sa i se confere vreun titlu: Doctor Hormonis Pauza! In rest, sa avem pardon! Ce-a scris dobitocul asta? Ce-a inventat? Cine dracu a auzit de el? Sa fim seriosi! Numele lui se leaga numai de chestii dubioase, de cumetrii ostile Romaniei, de tradare, de imobiliare abuzive, de gesturi dispretuitoare fata de poporul roman, de legi cretine – ce sa caute jnapanul asta -ale carui “luari de cuvant” sforaitoare despre nimic sunt adevarate numere comice – la …Academia Romana?!

loading...

Gabi-


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite