România importă PEPENI de 7,3 milioane de euro | chiar asa am ajuns noi care produceam pepeni in comunism pentru intreaga Europa?

Distribuie!by România a importat pepene verde de 7,3 mil. euro în 2016, de 280 de ori mai mult față de cât a exportat, potrivit datelor Eurostat, citate de Zf.ro. Principalele țări din care România importă pepeni sunt Grecia, Olanda, Germania și Turcia, grecii acoperind 40% din valoarea totală a importurilor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România a importat pepene verde de 7,3 mil. euro în 2016, de 280 de ori mai mult față de cât a exportat, potrivit datelor Eurostat, citate de Zf.ro. Principalele țări din care România importă pepeni sunt Grecia, Olanda, Germania și Turcia, grecii acoperind 40% din valoarea totală a importurilor.

Anul trecut România a produs 420.000 de tone de pepene verde, o producție care este în continuă scădere din 2013 încoace, un trend care se va menține și anul acesta din cauza înghețurilor târzii din primăvară.


Chiar și în aceste condiții, producătorii de pepene verde continută să investească în această cultură care poate genera profituri de până la 20.000 lei pe hectar.

Exporturile României de pepene verde, în valoare de 26.000 de euro în 2016, sunt nesemnificative față de importuri, România exportând în mai puțin de 10 țări, potrivit Eurostat.


loading...

Valoarea producției de pepene verde a țării noastre se ridică la circa 100 milioane euro.

http://www.activenews.ro/economie-agricultura/Romania-importa-PEPENI-de-7-3-milioane-de-euro-si-exporta-de-doar-26.000-de-euro-143808

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Rugăciune găsită în buzunarul unui soldat rus necunoscut căzut în timpul celui de-al doilea război mondial

O doctorita de la spitalul Marie Curie rupe tacerea. De ce ne mor bebelusii in spitale?

Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!

Proprietatile uimitoare ale PATRUNJELULUI

DACA NU L-AR FI SALUTAT IN ACEA DIMINEATA PE COLEGUL EI, ACEASTA FEMEIE AR FI MURIT INGHETATA IN DECURS DE CATEVA ORE! O POVESTE ULUITOARE!

Închide