TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire | Masoneria a distrus tara dupa 89 fiind in spatele tuturor partidelor si capul ei este CASA REGALA

Distribuie!by Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” din București, considerat clădire de interes public, a primit autorizația de construire. Documentația de urbanism a proiectului a fost aprobată încă din luna decembrie a anului 2015. Pe terenul în suprafaţă de 2.500 mp, localizat pe b-dul Expoziției, nr. 24F, din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” din București, considerat clădire de interes public, a primit autorizația de construire.

Documentația de urbanism a proiectului a fost aprobată încă din luna decembrie a anului 2015. Pe terenul în suprafaţă de 2.500 mp, localizat pe b-dul Expoziției, nr. 24F, din sectorul 1 al Capitalei, urmează să fie construit un imobil cu regim de înalţime Subsol + Demisol + Parter + 3 etaje + al 4-lea etaj retras, înălțimea maximă fiind de maxim 30 m, scrie arenaconstruct.ro Procentul maxim de ocupare a terenului va fi de 55%, iar coeficientul de utilizare a terenului, de 2,88 mp. Spațiile neconstruite și neocupate de accese și trotuare de gardă vor fi înierbate și plantate cu un arbore la fiecare 100 mp.


Terenul se află în domeniul public al statului fiind administrat de RAPPS și a fost dat în folosintă gratuită pentru 49 de ani Asociației Marea Lojă Naţională din România în vederea edificării unei clădiri de interes public. Imobilul va avea funcții mixte, săli de conferințe/întruniri, bibliotecă, muzeu, club/alimentație publică/comerț și birouri/arhivă. Potrivit documentației de urbanism, la subsol va fi amenajată o parcare pe două niveluri, cu 112 locuri, iar la demisol este prevăzut un club cu 115 locuri, un lobby, dar și un restaurant cu 150 de locuri. Parterul va cuprinde și o sală de spectacole cu 679 de locuri. La etajele superioare vor mai fi construite încă șapte săli multifuncționale. În plus, la etajul patru al clădirii vor fi amenajate un muzeu și o bibliotecă. Documentația a fost elaborată de firma SC Desenatura Atelier de Proiectare SRL, arh. Florentin Gudila.

loading...

Sursa: România. TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire | Apărătorul Ortodox


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite