Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate

Distribuie!by Noul Cod Fiscal intrat de curând în vigoare aduce vești catastrofale pentru toți românii. Atât pentru cei din țară cât și pentru cei din afară. Au, n-au bani, trebuie să plătească contribuția la sănătate. Pentru acest lucru, românii care în noiembrie 2014 ”și-au luat țara înapoi”, trebuie să mulțumească […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noul Cod Fiscal intrat de curând în vigoare aduce vești catastrofale pentru toți românii. Atât pentru cei din țară cât și pentru cei din afară. Au, n-au bani, trebuie să plătească contribuția la sănătate. Pentru acest lucru, românii care în noiembrie 2014 ”și-au luat țara înapoi”, trebuie să mulțumească lui Iohannis și PNL, întrucât au votat și promulgat această lege.

Toate persoanele care dețin un domiciliu în România, chiar dacă se află în străinătate, sunt obligate să plătească lunar, contribuţia de sănătate, adică minim 67 de lei pe lună.


În noul Cod fiscal au fost introduse două articole care spun că orice persoană fizică, chiar dacă nu realizează niciun venit pe teritoriul țării, este obligată să plătească contribuţia de sănătate.

Chiar și femeile însărcinate care nu au venituri, minori, persoane casnice, agricultori care nu îndeplinesc condiția de a fi impozitați și persoane care nu se află pe teritoriul României dar care încă dețin rezidența fiscală, vor fi obligați să plătească contribuția la sănătate.


Acest lucru va duce inevitabil pa popriri pe conturi și executări silite a românilor care nu își plătesc contribuția la sănătate.

Pe lângă la obligativitatea plății contribuției la sănătate, Inspectorii de la ANAF vor să le dea o lovitură financiară și mai puternică tuturor românilor aflați la muncă în străinătate.

Orice român care lucrează peste granițe va fi verificat la sânge de la 1 octombrie, iar în funcție de veniturile pe care românii din străinătate le realizează, indiferent de plafonul sau forma lor, se va aplica o impozitare strictă, pentru a atrage în acest mod cât mai multe fonduri la vistieria statului.

loading...

Inspectorii ANAF au elaborat o directivă care va permite verificarea tuturor căilor de provenienţă a banilor pe care românii din străinătate îi trimit lunar acasă apropiaților, prin diferite servciii de transfer sau prin alte modalități transparente sau care nu respectă cadrul fiscal intern.

În timp ce pentru românul de rând i se pun noi taxe și impozite, Patriarhului Daniel i se dublează salariul.

Şeful Bisericii Ortodoxe Române, va primi de la stat unsalariu de 20.000 de lei brut, ceea ce înseamnă că va lua lunar, în mână, aproape 15.000 de lei.

Iar 16.000 de preoţi vor fi plătiţi de la bugetul de stat.

Alte 16 feţe bisericeşti de rang înalt vor beneficia de creşteri salariale semnificative.

Arhiepiscopii majori şi mitropoliţii Bisericii Ortodoxe Române şi ai Bisericii Romano-Catolice vor avea salarii brute de peste 19.000 de lei.

Mitropoliţii şi episcopii, precum şi şefii cultelor (cum sunt rabinul-şef sau muftiul) vor avea parte de salarii majorate la peste 18.000 de lei brut.

Astfel, rabinul-şef şi muftiul vor primi lunar, în mână, de la statul român, peste 13.000 de lei.

http://www.recentnews.ro/romanii-care-si-au-luat-tara-inapoi-primesc-rasplata-din-partea-lui-iohannis-vor-plati-taxa-pe-sanatate/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Henri Coandă: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.
Copiii românilor sunt tot mai depresivi. Tot mai multi vor sa se sinucida| Unde a gresit capitalismul?
Show de modă satanico-masonic în interiorul unei biserici anglicane, la Săptămâna Modei de la Londra. Coincidenta nu?
Cutremur 77: Cu toţii îşi amintesc că intervenţia autorităţilor a fost foarte promptă, dar la fel de bine îşi amintesc dezastrul rămas după cutremur. Orice poveste despre cutremurul din 4 martie 1977 se încheie identic: A fost un coşmar care nu poate fi descris în cuvinte!
CÂŞTIG de 35.000 de EURO/LUNĂ pentru şeful Transgaz Mediaş. Explicaţia directorului este HALUCINANTĂ
"Ceaușescu se răzbună!" ? Poporul care isi ucide conducatorii va fi blestemat
George Alexander, despre drama medicului Camelia Smicală: Mihai a fugit de la casa de copii din Finlanda, unde era închis. Statul român nu face nimic. A devenit o normalitate să fim călcați în picioare, omorâți cu zile!
Ion Cristoiu: S-a ivit în Europa o proastă cu bani, România. Aflând vestea, Emmanuel Macron s-a grăbit să-i facă o vizită
Cum a mobilizat Ceausescu tara in urma tragicului cutremur din 77| noapte de noapte inspecta ruinele: 35.000 de fa­milii şi-au pierdut adăpostul, iar 32.897 lo­cuinţe erau avariate grav
NICOLAE IORGA: HOHENZOLLERN sunt EVREI. Asta ar explica multe despre Casa Regala a Romaniei
CE AU ASCUNS OPREA ȘI ARAFAT: SALVAREA A AJUNS DUPĂ 15 MINUTE DE LA PRIMUL APEL LA 112
Tehnologia a copiat sistemul de raspandire biblic al celor 12 apostoli
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite