“Romanii, neam de hoti. Afro-arabii, HARNICI si cinstiti”. Ce se aude la Bruxelles, in spatele usilor inchise

Distribuie!by Venirea imigrantilor ii dezbina pe europeni. Valea dintre Vest si Est se adanceste tot mai mult. Europarlamentarul Traian Ungureanu sustine ca in inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionata. Oficialii occidentali ii acuza est-europeni ca sunt “rasisti de isprava” din cauza ca nu sunt de accord cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

EuroParl-610x300


Venirea imigrantilor ii dezbina pe europeni. Valea dintre Vest si Est se adanceste tot mai mult. Europarlamentarul Traian Ungureanu sustine ca in inima UE, la Bruxelles, atmosfera este tot mai tensionata. Oficialii occidentali ii acuza est-europeni ca sunt “rasisti de isprava” din cauza ca nu sunt de accord cu cotele de refugiati impuse de Merkel.

“Mai precis, la reuniuni cu usile bine inchise la care europarlamentarii din Est incep pe scaun si termina sub mocheta pe care tropaie cu chiote antirasiste adevaratii europeni. Votati sau nu pentru cote de refugiati!”, scrie eurodeputatul intr-un articol pentru Adevarul.


Pentru ca raspunsurile oficialilor est-europeni sunt negative, se constata ca “statele din Est nu stiu decit sa profite. In consecinta, Uniunea Europeana ar face bine sa taie fondurile care curg nemeritat, odata cu sudoarea poporului german, spre Budapesta si Bucuresti”.

In acest fel, este tot mai evidenta “unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu”.


loading...

“Est-europenii, condusi cu brio de romani, sint neamuri de hoti care n-au ce cauta in UE. In acelasi timp, migrantii afro-arabi sint descrisi ca tot ce e mai harnic si mai cinstit de la Sfintul Francisc incoace”. Aceasta este parerea vesticilor, mentioneaza Ungureanu.

„Sigur, sintem rasisti cum bine au inteles prietenii din UE. Dar macar stim cine sintem. In timp ce romanii, ungurii si polonezii si alte popoare infectioase inainteaza pe drumul rasismului, germanii, francezii si alte natii emancipate se apropie de starea rarefiata in care a fi german sau francez e totuna, adica nimic.

(…) Vesticii precizeaza ca vor respecta decizia esticilor si ca nu concep sa recurga la presiuni. Esticii le multumesc si le ureaza, in gind, scufundare usoara”, mai scrie Traian Ungureanu.

In incheiere, europarlamentarul subliniaza  ca idealul Europei unite este departe, imigrantii find preferati est-europenilor.

“Unificarea Europei de Vest cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu continua sub grija neabatuta a idealismului german in zdrente”, conchide  TRU.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ilie Şerbănescu: În genunchi în faţa FMI şi UE, ne-am distrus industria şi suntem vasali altora
Exclusiv: Ieri campion, astăzi paznic de noapte/ Povestea cutremurătoare a unui multiplu campion balcanic la box, deţinător a trei centuri de aur!
Sătul de dictatura din Germania care protejează emigranții musulmani, un neamț s-a mutat în România: Este criminal acolo. Cum a mușamalizat Poliția germană un caz al unui refugiat: Mi-au spus să îmi țin gura
Icoane folosite ca foc de lemn de către imigranții musulmani în Grecia. Islamiștii deranjați de clopotele bisericilor ortodoxe
Sub Ciolos-Iohannis|Procurorii militari au CLASAT din nou DOSARUL REVOLUTIEI
Ce va sugereaza imaginea aceasta cu mitingul din Piata Victoriei? Priviti cu atentie conturul!
Iata cat timp au platit romanii tribut turcilor| Acest popor a suferit destul | Nu vrem moschee in Romania!
Prezentatoarea Magda Vasiliu: „Imi iubesc tara. N avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Craciun…. Dupa 100 de ani Romania e cea mai saraca tara europeana, fara autostrazi, fara spitale, cu o rata record a violentei in familie, pentru ca Romania nu mai are educatie…Asa ca azi sunt trista. Am o strangere de inima gandindu ma la …”
Ion Cristoiu: vorbele frumoase spuse de Trump despre Iohannis, ne costa 6 miliarde de dolari, plus petrolul si gazele de la Marea Neagra date pe nimic
Sclavie modernă la Iași: Muncitoarele dintr-o fabrică, nevoite să poarte scutece pentru a nu merge la toaletă
Tu stii ce inseamna miscarea #rezist? Te-ai informat inainte sa pronunti #rezist in timpul protestelor? Chiar crezi ca esti de acord cu ideile lor? Crestinii intra in conflict direct cu aceasta miscare!!!
Un adevar care desi ne facem ca ploua DOARE: AGRICULTURA a involuat dupa REVOLUTIE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite