Românii, vaci de muls? Retailerul Kaufland, acuzat că în România a DUBLAT prețul unui produs pe care îl vinde și în Germania. VEZI imaginile

Distribuie!by Anul trecut, un turist polonez semnala faptul că Lidl practică prețuri mai mari în România decât în Polonia la produse identice. Același lucru îl arăta un român în legătură cu produsele comercializate de Zara: în România se umflă prețurile practicate în Occident. Acum, de aceleași practici este acuzat și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Anul trecut, un turist polonez semnala faptul că Lidl practică prețuri mai mari în România decât în Polonia la produse identice.
Același lucru îl arăta un român în legătură cu produsele comercializate de Zara: în România se umflă prețurile practicate în Occident.
Acum, de aceleași practici este acuzat și retailerul Kaufland. Un român a postat pe net două fotografii care înfățișează același produs – castraveciori murați ungurești, la Kaufland Turda din România și Kaufland Aachen, din Germania.
În imagini se poate vedea că la Kaufland Turda produsul costă 14.99 lei, adică 3,36 de euro bucata, la cursul de pe 29 iulie,(Foto dreapta). În același timp, același borcan este 1,69 euro în Germania(foto stânga)!
Din imagini se poate observa că produsul este identic în cele două magazine, comercializat în aceeași cantitate.
“Am facut 200 de km sa demonstrez ceea ce am postat ieri si anume ca un produs unguresc in Kaufland Turda costa dublu fata de acelasi produs cumpărat din Kaufland Aachen Germania !!!! Acum cred ca nu mai sunt dubii !!!! Rog sa nu mai fie șters mesajul si totodată rog sa dați share sa vadă fiecare !!! Asta înseamna lipsa de respect pentru cei din Romania si transmit pe aceasta cale rușine conducerii Kaufland !!!!…poate e o măsura de a strânge bani pentru ași achita datoria istorica fata de Romania !!!! De aceea cosul in Romania e mai scump !!!”, a scris George Laurențiu Cîrnu pe facebook.
http://www.activenews.ro/economie-consumator/Romanii-vaci-de-muls-Retailerul-Kaufland-acuzat-ca-in-Romania-a-DUBLAT-pretul-unui-produs-pe-care-il-vinde-si-in-Germania.-VEZI-imaginile-135388

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O mamă adoptivă din Anglia a aflat că băiatul refugiat în vârstă de 12 ani pe care îl îngrijea avea, de fapt, 21 de ani și era posibil terorist: "Te voi omorî și știu unde îți sunt copiii"
O ceapa taiata asoarbe toti virusii dintr-o incapere
COLECTIV - UN AN. „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile și carnea arsă” Povestea Alexandrei, scăpată din Colectiv, s-a scris cu lacrimi și agonie, pe un pat rece de spital!
”Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că a ieșit Trump!” Becali: Poate o să-l vedeți peste ani pe Becali-Trump, ca să înțelegeți că poți să ai și 7.000 de școli, dacă nu ai bărbăție și virtuți, nu poți conduce
Trump declară război FBI-ului. Un document secret aruncă în aer „dosarul Rusia”
Medicii profita de parintii panicati si vand vaccinul ROR pe care il primesc gratis de la stat | acum intelegeti de ce s-a creat aceasta "epidemie" de rujeola?
Peste toate Prințul Întunericului după ce și-a luat porția de sânge și carne arsă va zâmbi satisfăcut că cea mai mare realizare a fost să convingă pe oameni că nu există!
Mass media a transmis FAKE NEWS, cu publicul la inaugurarea lui Trump, incercand sa insinueze ca nu ar fi fost la fel de multa lume ca la Obama, dar ei au vehiculat poze cu multe ore inainte si dupa eveniment si au editat fotografiile!!!
Previziuni apocaliptice: ramanem fara mancare!
Europarlamentar: Italia s-a legat de scandalul Brădet pentru a scăpa de PRODUCĂTORII ROMÂNI!
Casa regala doreste sa dezbine Romania
Profit uriaş înregistrat de Castelul Bran. Cladirea a fost restituita casei regale de Habsburg, desi aceasta nici nu il construise si nu avea niciun drept asupra castelului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
George Copos și Camelia Voiculescu au scăpat de închisoare | Cei doi au fost ACHITAȚI DEFINITIV va convine?

Masonul Cornescu Ring:  Pe Petre Roman l-am cunoscut când i-am adus o scrisoare de la profesorul său din Toulouse care îi spune cine sunt și cum să se poarte cu mine. A înțeles…

Femeile nu mai au răbdare să-i înveţe iubirea pe bărbaţi

Vederi din trecut: Brasov, Poiana Brasov,Rasnov,Bucuresti, Sinaia, Busteni,Venus, Schei

Câți bani face în România gigantul Monsanto, specializat în organisme modificate genetic

Închide