Rovana Plumb i-a luat lu’ fiisu maşina de 250.000 Euro din pensie

Distribuie!by A venit timpul să culeagă roadele muncii. După un an jumate la cârma Ministerului, Rovana Plumb se mândreşte cu cea mai mare performanţă pe care a putut să o atingă un PSD-ist. În timpul mandatului său de ministru, pensiile românilor au crescut atât de mult, încât orice pensionar îşi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A venit timpul să culeagă roadele muncii. După un an jumate la cârma Ministerului, Rovana Plumb se mândreşte cu cea mai mare performanţă pe care a putut să o atingă un PSD-ist.

În timpul mandatului său de ministru, pensiile românilor au crescut atât de mult, încât orice pensionar îşi permite acum să le cumpere copiilor masini de lux. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, doamna Plumb s-a grăbit să aducă dovezi palpabile şi astfel i-a cumpărat lu’ fiisu’, cu bani cash, un modest Mercedes S Coupe 65 AMG în valoare de 250.000 de Euro.


Din punct de vedere electoral, fostul ministru a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: a arătat adevărata putere de cumpărare a banilor din pensie, dar şi faptul că familia Plumb respectă mediu înconjurător, motiv pentru care a ales motoraşul de 630 de cai putere, pe benzină în detrimentul unui bolid pe diesel.

loading...

Întrebat cum îşi permite să întreţină o astfel de maşină până ajunge şi el să câştige din pensie, fericitul posesor a răspuns sec, că el se ocupă cu carne. Mă-sa îi prosteşte pe fraieri să voteze, iar după alegeri, el vine şi le dă carne timp de 4 ani.


 http://www.plaicuoi.ro/rovana-plumb-i-a-luat-lu-fiisu-masina-de-250-000-euro-din-pensia-pe-care-si-a-marit-o-singura/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite