ASCULTA Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca

Distribuie!by Rugăciunea de dimineaţă a Părintelui, Arsenie Boca. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi, toată ziua, să mă leapăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt numelui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rugăciunea de dimineaţă a Părintelui, Arsenie Boca.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi, toată ziua, să mă leapăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, Te pierd pe Tine.


Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt numelui Tău, să-mi lucreze în minte, mai repede ca fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile ne-au pus tină pe ochiul minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţa în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină şi aşa risipim în deşertăciune zilele noastre, umiliţi şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, pune foc temniţei în care te ţinem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai mila de noi. Vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul, precum ai zis: Că Duhul Tău cel Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea noastră rămân prejos, neputincioase.

loading...

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce, nedesăvârşiţi suntem, cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm, prin micimile noastre.

Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viaţa Ta. Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin.

Asculta aici rugaciunea:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sfintii nu au nemultumiri. Orice s-ar intampla: Asa a vrut D-zeu! În momentul în care acceptăm suferinţa și dăm slavă lui Dumnezeu pentru această suferinţă şi începem să ne rugăm, ne ajută Domnul să ducem Crucea, n-o mai ducem noi – nici măcar Crucea n-o ducem noi, ne-o duce Domnul. Domnul nu ne părăseşte niciodată, noi Îl părăsim pe El.
Dacă Dumnezeu este bun de ce există atât rău în lume?
Panoul "antivaccinare" a fost retras din Brasov | Ministerul Sanatatii vrea sa amendeze cu 5000 de Euro indrazneala de a informa, dar lor nu isi dau amenda pentru spitalele mizerabile din orase
Din cauza avionului disparut se vor implementa pasapoarte BIOMETRICE
Donald Trump DEMOLEAZĂ tot ce a făcut Obama. Primele măsuri ale noului președinte. Iohannis ar face bine să se INSPIRE
Un preot a făcut o grădiniţă: Când am epuizat resursele fizice, am înmulţit rugăciunile. Preotul nu este un bărbos în haină neagră, ci un partener de joacă“
Prof. univ. dr. Litarczek: Toata imunitatea organismului tine de credinta. Dumnezeu nu lucreaza cu minuni, ci cu oportunitati Interviu
Stiati ca termenul de conspirationist a fost inventat de CIA ca lumea sa nu isi mai puna intrebari despre asasinarea lui Kennedy?
O fotografie a devenit virală pe internet. Un profesor a avut grijă de un copil, pentru ca tânăra mamă să poată rămâne la curs
Versul din „Tatăl nostru“| Cum explică teologii propoziţia „Şi nu ne duce pe noi în ispită“
Un profesor de matematică din Bacău predă online, gratuit
PENIBIL: Cum vor fi impozitate darul și cadourile de nuntă ale mirilor de către ANAF ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite