Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!

Distribuie!by De ce? Pentru că ați aruncat cu noroi tocmai în acei ”infatuați” de care “v-ați folosit” în toată cariera ca să ajungeți unde ați dorit. Cum adică nu v-ați folosit?Nu ați folosit voturile infatuaților ca să fiți primar la Sibiu? … Vreți să vă amintesc și de acel Noiembrie, când […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


De ce? 
Pentru că ați aruncat cu noroi tocmai în acei ”infatuați” de care “v-ați folosit” în toată cariera ca să ajungeți unde ați dorit. Cum adică nu v-ați folosit?
Nu ați folosit voturile infatuaților ca să fiți primar la Sibiu? …

Vreți să vă amintesc și de acel Noiembrie, când “pas cu pas” noi, infatuații familiști v-am organizat și condus protestele “anti Ponta” ca să îl dăm jos pe plagiator? Cum adică care proteste? Timișoara, Cluj, Oradea, Sibiu, Bruxelles, Melbourne, Iași…


De ce ați uitat că noi, “infatuații care au luat flit la Referendum” v-am deschis ușile la Casa Albă, folosind alți “infatuați” din anturajul Președintelui SUA, care tot un “infatuat” care crede în valori și în familie este. L-ați păcălit că sunteți un adept al valorilor Creștine, că apărați familia și susțineți valorile fundamentale…

Ați uitat că ați cerut “infatuaților” din Diaspora să stea la rând în frig și ploaie ca să vă voteze? Cum adică nu le-ați cerut asta? Ne-ați cerut nouă, celor care am putut convige pe cei “infatuați ca și noi” să iese la vot, să își ia copiii la sute de kilometri distanță și să vă voteze…


Mare rușine! Ne-ați transmis discret că Dragnea și PSD și USR se opun Referendumului pentru Familie. Măcar ei au făcut-o pe față. Dumneavoastră ați făcut-o cu lașitate. Nu-i așa că v-ați anulat votul?

Ne-ați trimis mesaje de Crăciun și de Paște, mimând un credincios pios care crede în Înviere și în Întrupare. Cum adică nu ați mimat? Un credincios real, transformat și practicant nu batjocorește pe cei care cred în valorile familiei, în demnitate umană și în Cuvântul lui Dumnezeu.

loading...

A trecut însă și discursul de astăzi. Va trece și fila de istorie pe care numele dumneavoastră va apărea tot mai șters, ca singurul președinte care nu a reușit mai nimic. Eu am un mesaj despre Samson, intitulat: “Puteai să fi TOTUL dar ai ales să fi NIMIC…”

Noi, cei “infatuați” vom rămâne mai departe în genunchi… pentru că doar atunci când stai în genunchi în fața lui Dumnezeu ești cel mai înalt!

Noi, mai mult de 3 milioane dintre cei care v-am votat “ne-am luat flit”… dar am făcut ceea ce ne-a dictat conștiința noastră curată și valorile semănate în noi de bunicii și părinții noștri. Conștiința dumneavoastră este oare curată?

Domnule președinte, permiteți-mi să vă dau un sfat: Adevăratul infatuat sunteți dumneavoastră! Și Biblia spune: “Mândria merge înaintea căderii”

Cu regret pentru tot ce ați ratat din cauza mândriei și indiferenței, 
un fost susținător al dumneavoastră, care s-a retras la timp!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Discursul lui Donald Trump din Polonia: Popoarele Europei încă mai strigă: «Îl vrem pe Dumnezeu!» Dacă nu vom avea familii și valori puternice, nu vom supraviețui. Să luptăm împreună pentru familie, pentru libertate, pentru țară și pentru Dumnezeu!
Ceausescu vroia ca romanii sa aibe cele mai mari salarii din Europa si tara sa se dezvolte la nivelul DUBAI sau ABU DHABI dupa ce ar fi scapat de datoriile la FMI
Un jurnalist român spune că a fost avertizat cu o zi înainte că VA URMA o tragedie cu mulți morți
Formula lui D-zeu in univers, Divizia de Aur, Fibonacci
Descoperire macabră la Vaslui: un deget de om găsit într-o pungă cu carne tocată. Autorităţile: Nu am descoperit niciun salariat care să aibă un deget amputat
La Untold nu mai trebuie sacrificii de sange ca la Colectiv, deoarece lumea a donat sangele de buna voie | trebuie sa fie multumit monarhul vampir anticrist
DailyMail - De ce Japonia a încetat să mai utileze vaccinul ROR anti Rujeolă-Oreion-Rubeolă (eng. MMR). Dacă acest vaccin e atât de "sigur" de ce Japonia l-a scos?
La protestele sorosiste anti-Trump din SUA se manipuleaza cu aceleasi slogane penibile precum REZIST!!! Toate lozincile sunt induse la comanda in mintea oamenilor!!!
Guvernul de tehnocrati: Au venit, au distrus, au plecat
România, cea mai drastică scumpire a benzinei din lume - Suntem în top 10 la suferinţă la pompă
5 fosti necredinciosi care au vazut iadul si s-au crestinat instantaneu
Dezvăluire Şoc. Ponta: am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia. Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite